Plecháč Tony Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 Myslíte, že by se něco mohlo stát s okýnkem, kdyby se řízení motůrku nějak zaseklo a motůrek by stále stahoval nebo vytahoval okno? Udrží to to sklo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peters Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 Myslim že bys spalil motorek, ale okno bys asi těžko rozbyl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plecháč Tony Vloženo 1. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 No mě to docela zajímá, protože dneska z ničeho nic se mi v garáži přes noc vysypalo zadní okno a to bez jakéhokoliv kontaktu a chtějí za to 4500,- a to pro mě fakt neni málo. Mám teď jeden motorek tady vyndanej a zkoušel jsem to, a je fakt silnej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 vysypalo znamená čo? rozbilo? každopádne okno by to vydržať malo a motor je silný to máš pravdu ale to tak musí byť a keby ti zliezlo dolu okno nebude namáhané, ale kolajničky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plecháč Tony Vloženo 1. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 Jo, vysypalo znamená, že sem ráno otevřel garáž a bylo na kostičky. Když sjede dolů tak by to tolik asi fakt nevadilo,ale když vyjede nahorů a ten motorek ho bude pořád tlačit...nerad bych to nějak testoval na svým okýnku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peters Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 Podle mě je to blbost a jestli tomu dobře rozumim tak 4500 za okynko je taky blbost davat. Na vrakaci je podstatne levnejsi a vymena je na chvilku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plecháč Tony Vloženo 1. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 No já nevim, jsem z Plzně a tady znam jediný vrakoviště, kde si můžeš něco koupit a tam maj teď jedinou fabku a to kombíka..A navíc měla zadní okno 5tých dveří taky pryč...A osobně si myslim, že vyndat to lepený sklo, aniž bys ho rzflákal zas taková hračka nebude.Nikdy jsem to nezkoušel...Já ani 4500,- teď nemam, ale dobře jsem se domluvil s prodavačkou v tom servise, kde to teď mam. Včera u nás hlásili, že bude zase nějaká vichřice nebo co a dneska tam měla asi 5 lidí, který měli něco rozflákanýho z toho větru. Takže sme se domluvili, že to nebylo v garáži, ale na ulici a jelikož mam poviný ručení u kooperativy, tak k tomu mam zdarma pojištění proti živelným pohromám. Takže jsem dal 1000,- jako spoluúčast a 3500,- zatáhne pojišťovna...To jsem si docela oddych.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NOS Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 kamarád měl na feldě střešní okno kterému níc nebylo a ráno ho našel taky vysypané podotýkám že auto stálo v garáži takže už tu máme záhady dvě :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalJ Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 Asi jsem trochu natvrdlej, ale co má společnýho stahování zadního okna s rozbitým oknem v pátých dveřích? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 Asi jsem trochu natvrdlej, ale co má společnýho stahování zadního okna s rozbitým oknem v pátých dveřích? Nám se kdysi na kousky rozsypalo u Fáčka, ale to elektriku nemělo a navíc tu souvislost tak nějak nechápu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plecháč Tony Vloženo 2. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 To nemá žádnou souvislost. Jen jsem se ptal, jestli ten motorek může tlakem to okýnko tak zatlačit, že by prasklo. To vysypaný sklo 5tých dveří s tím nemá nic společnýho. Jenom se mi to teď stalo, tak jsem to sem napsal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frok Vloženo 3. Březen 2007 Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 Podle mě zase ten moturek nemá takovou sílu to by se spíše spálil než by tlačil takovou silou aby se rozbilo sklo u dveří . Pokud by ten moturek na to sklo tlačil takovou silou aby to rozbylo sklo tak bych tam nechtěl zapomenout ruku mezi sklem a rámem dveří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 3. Březen 2007 Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 Jsou tam tepelné pojistky.Dej tam ruku a uvidíš.Jakmile vznikne odpor,přestane stahování fungovat. Co se týče zad.skla,pokud máš Octu do 99,je to stará bolest,taky se mi rozsypalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 3. Březen 2007 Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 Me taky udelalo bum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plecháč Tony Vloženo 4. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 Jsou tam tepelné pojistky.Dej tam ruku a uvidíš.Jakmile vznikne odpor,přestane stahování fungovat.Co se týče zad.skla,pokud máš Octu do 99,je to stará bolest,taky se mi rozsypalo Octu nemam. Mam fabku 2001. A díky za názory na to stahování okna Chtěl jsem to proto, že jsem dělal na autě stahovačku sám, jen s motorkem a drobná elektronika. Dal jsem tam vratnou pojistku a jakmile se sklo o něco zarazí, tak se zvýší proud a pojistka to odepne Už to běhá. Dobrá stahovačka a vyšly mě jedny dveře na 350,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 5. Březen 2007 Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 Hlavne proc je Dotaz ohledne el. stahovani oken v exterieru...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plecháč Tony Vloženo 5. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 Hlavne proc je Dotaz ohledne el. stahovani oken v exterieru...? Omlouvam se, dával jsem to tam narychlo a ptal jsem se, jestli se může rozbít to okno a to beru jako exteriér Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 5. Březen 2007 Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 To ano, ale na to si zaloz tema zvlast, protoze tohle jsou dva naprosto odlisny dotazy, ktery spolu vube nesouvisej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 6. Březen 2007 Sdílet Vloženo 6. Březen 2007 Sem taky slyšel že zadni okna (nechapu proč pravě ony) praskaji (nebo se trochu poruší) při prudke změně teploty a pak časem se vysypou. Nevim co je na tom pravdy ale řikal to jeden z autoskel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.