Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Jestli někomu padají ručky na Octavii tak mohu opravit. Je to závada v budících a projeví se to většinou na jakém koliv typu budíku. Stačí donést nebo poslat budíky. Opravuji kolem Přerova.

Takže po domluvě opravím na počkání.

SkodaFabia1.4MPI@seznam.cz

a cena???

• Autor

Cena 1100,-

Upraveno od SkodaFabia1.4MPI

Cena 1600,-

mifii dela za 1200.- ... jen pro tvoji informaci :t

Kdyby něco tak se ozvu,jsem z Kojetína

• Autor
;) Však na ceně se dá vždycky domluvit
  • 10 měsíců později...

je někdo kdo to opravuje v okolí zlína??

Taky neni problem - okres Nachod :aggressive:

Jestli někomu padají ručky na Octavii tak mohu opravit. Je to závada v budících a projeví se to většinou na jakém koliv typu budíku. Stačí donést nebo poslat budíky. Opravuji kolem Přerova.

Takže po domluvě opravím na počkání.

SkodaFabia1.4MPI@seznam.cz

Zatím OK ale kdyby tak to mám kousek. ;)

aspon o tobě vím....,kdyby něco,ještě mám v záloze vašu....ale ten o tom ještě neví :)

aspon o tobě vím....,kdyby něco,ještě mám v záloze vašu....ale ten o tom ještě neví :)

klidně, PR jezdím často

je někdo kdo to opravuje v okolí zlína??

Brno na počkání.605580160

• 4 měsíce později...

Padají mi ručičky u budíků na Octavii 1.8T r.v 1999.Kdo by je na počkání opravil.Nejlépe jižní čechy - okolí Písek nebo Tábor.Děkuji.

Padají mi ručičky u budíků na Octavii 1.8T r.v 1999.Kdo by je na počkání opravil.Nejlépe jižní čechy - okolí Písek nebo Tábor.Děkuji.

Domažlice 777932380 na pockani 10minut

Domažlice 777932380 na pockani 10minut

A pro ostatni o vikendu jedu prahu kdyby nekdo potreboval tak telefonicky obednat a opravim

• 3 týdny později...

Taky mi to začalo dělat. Byl jsem v šoku. Ručičky mrtvý a pak naskočily, takhle ještě asi dvakrát.. Jak se to dá opravit??

Taky mi to začalo dělat. Byl jsem v šoku. Ručičky mrtvý a pak naskočily, takhle ještě asi dvakrát.. Jak se to dá opravit??

já měl to samé...většinou to dělá studený spoj na desce, ale pokud tomu moc nerozumíš jako já, tak to přenech odborníkům, nebo kup nové budíky, jako já :)

já měl to samé...většinou to dělá studený spoj na desce, ale pokud tomu moc nerozumíš jako já, tak to přenech odborníkům, nebo kup nové budíky, jako já :)

To není problém. Jsem elektrikář nebojím se toho. Když to už budu mít venku tak se na to podívám, jen mi šlo o radu co nebo kde je problém.. Díky moc za radu až budu mít čas vrhnu se na to...

• 3 měsíce později...
Brno na počkání.605580160

taky neni problém jsem z českého krumlova, takže jihočeši se můžou ozvat :)

• 3 roky později...

ahoj padají mi budíky na octavii můžeš napsat tel?

padají mi rucicky na octavii spravuje nekdo v okolí olomouce? díky napiste telefoní císlo.

• 1 měsíc později...

Je možné, že se padání ruček stává i u ukazetele na teplotu chladící kapaliny? Vyměnil jsem termostat a ručka se mi nedostane stejně přes 60, auto bez problému topí.

• 2 roky později...

Ahoj te, měnil jsem ručičky za červené a jen jsem vypojil budiky, vyměnil ručičky a zpět... od té doby mi padají ručičky... jsem z Turnova, poraďte...

PS.: nic jsem nerozebíral...

Upraveno od Effo

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.