mischicka Vloženo 16. Únor 2007 Sdílet Vloženo 16. Únor 2007 Btw, odkud je ta sedanová kastle? Já myslel, že se dá sehnat jen hatchback. Karoserii máme od tud: http://www.airdesign.cz/shop.html Sekce modely, 1/10, cena plus pošta 1.111,50. Barva od Tamiya za 165,- třeba zde: http://rcauta.cz/inshop/scripts/set.asp?Le...gue&RND=4918417 A tu barvu ve spreji od Tamiye zkusím na rámečky v interiéru v autě. Zkoušel jsem to oškrábat a drží jak hovado! Pak dám vědět jestli je to vhodné na palubku... Díky za tipy Já normálně taky kupoval barvu přes net, ale spěchal jsem a takhle jsem dopadl - to pani v pátek asi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 16. Únor 2007 Sdílet Vloženo 16. Únor 2007 já má zase tohle,ale je to nevyužitý .....kdyby to někdo chtěl,je to k mání Ferari takhle napsaný určitě je ,,, třeba to pochopíš proč to tak je napsaný a nebo jsem jouda, který neví, jak se ten cigánskej brajgl píše. Co myslíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 17. Únor 2007 Sdílet Vloženo 17. Únor 2007 já má zase tohle,ale je to nevyužitý .....kdyby to někdo chtěl,je to k mání Ferari takhle napsaný určitě je ,,, třeba to pochopíš proč to tak je napsaný a nebo jsem jouda, který neví, jak se ten cigánskej brajgl píše. Co myslíš? to mí gááádžo nežíkej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 17. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Únor 2007 Btw, odkud je ta sedanová kastle? Já myslel, že se dá sehnat jen hatchback. Karoserii máme od tud: http://www.airdesign.cz/shop.html Sekce modely, 1/10, cena plus pošta 1.111,50. Barva od Tamiya za 165,- třeba zde: http://rcauta.cz/inshop/scripts/set.asp?Le...gue&RND=4918417 A tu barvu ve spreji od Tamiye zkusím na rámečky v interiéru v autě. Zkoušel jsem to oškrábat a drží jak hovado! Pak dám vědět jestli je to vhodné na palubku... Díky za tipy Já normálně taky kupoval barvu přes net, ale spěchal jsem a takhle jsem dopadl - to pani v pátek asi Dovozce Tamiya pro republiku je MPM: http://www.mpmshop.cz/main.asp?akt=322506 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 Dovozce Tamiya pro republiku je MPM:http://www.mpmshop.cz/main.asp?akt=322506 MPM znám. Sice jsem ještě nevyzkoušel, ale znám. Šel jsem dneska paní vrátít tu TS barvu co mi prodala místo PS a zrovna měli dovolenou, asi věděli proč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 21. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 Tak jsem dnes zkusil stříknout rámeček rádia tou barvou od Tamiye(PS12 stříbrná) na lexanové neboli polykarbonátové karosérie RC modelů a... Ta barva na lexan je agresivnější a pružnější, přitom je na povrchu tvrdá, šroubovák po ní klouže. Karosérií můžete kroutit a barva neodprýskne a přitom je odolná vůči odletujícím kamínkům. No a navíc mně vyhovuje, že není lesklá, je taková bych řekl pololesklá, působí decentně. No mrkněte, já mám radost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 Tak jsem dnes zkusil stříknout rámeček rádia tou barvou od Tamiye(PS12 stříbrná) na lexanové neboli polykarbonátové karosérie RC modelů a... Ta barva na lexan je agresivnější a pružnější, přitom je na povrchu tvrdá, šroubovák po ní klouže. Karosérií můžete kroutit a barva neodprýskne a přitom je odolná vůči odletujícím kamínkům. No a navíc mně vyhovuje, že není lesklá, je taková bych řekl pololesklá, působí decentně. No mrkněte, já mám radost... Hmm, vypadá to vážně dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 no koníčků a zájmů mám dost ,ale dlouhá léta /profesionální deformace / sbírám modely sanitek,překvapení co je jich cca 400 ks kdyby někdo měl nějaký model sanitky,rád koupím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 Tak já sem dám taky svoje koníčky. První můj největší koníček byl a je amatérská tvorba webu a designu: nejnovější http://bredovskydvur.unas.cz/uvod.htm , starší http://kobyla.wz.cz/uvod1.htm . Další koníček je kupodivu Octavia. A listopadu 2005 jsem spojil tyto dva koníčky v jeden a vznikly stránky http://www.skodaoctavia.cz/ . No a to je vlastně asi všechno. Dále miluji muziku chodím na konzerty festáky není den co bych si nepustil nějaké cd jestli se tomu dá řikat koníček, ale zájem určitě. Moc toho nemám no, ale není moc čas. Také jsem dříve sbíral autíčka Burago 1:40 mám jich doma 60kousků. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 Tak jsem dnes zkusil stříknout rámeček rádia tou barvou od Tamiye(PS12 stříbrná) na lexanové neboli polykarbonátové karosérie RC modelů a... Ta barva na lexan je agresivnější a pružnější, přitom je na povrchu tvrdá, šroubovák po ní klouže. Karosérií můžete kroutit a barva neodprýskne a přitom je odolná vůči odletujícím kamínkům. No a navíc mně vyhovuje, že není lesklá, je taková bych řekl pololesklá, působí decentně. No mrkněte, já mám radost... to vypadá hodně dobře . NA kolik ta barva výjde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 to vypadá hodně dobře . NA kolik ta barva výjde? Kolem 160,- Kč plus mínus sprej 100 ml. Chceš foto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 to vypadá hodně dobře . NA kolik ta barva výjde? Kolem 160,- Kč plus mínus sprej 100 ml. Chceš foto? chci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 Foto (pro představu o velikosti tam máš mob. aneb ten Ti k tomu za 160 káčé nedaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 Detail víčka - tady na tom je TS-22 ale Ty chceš PS-něco, kde to něco je dostín barvy, ale hlavně PS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 díky Jak říká brácha, od té doby co byly vynalezeny peníze jsou slova díků zbytečná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 22. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 Sejisy pěkná sbírka, na druhém fotu ta sanitka Š1203 krémová úplně vpravo, tu známe všichni jako hračku z dětství. No a na posledním fotu, ta červená amerika, tu zase známe z filmu Krotitelé duchů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 22. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 Tak jsem dnes zkusil stříknout rámeček rádia tou barvou od Tamiye(PS12 stříbrná) na lexanové neboli polykarbonátové karosérie RC modelů a... Ta barva na lexan je agresivnější a pružnější, přitom je na povrchu tvrdá, šroubovák po ní klouže. Karosérií můžete kroutit a barva neodprýskne a přitom je odolná vůči odletujícím kamínkům. No a navíc mně vyhovuje, že není lesklá, je taková bych řekl pololesklá, působí decentně. No mrkněte, já mám radost... to vypadá hodně dobře . NA kolik ta barva výjde? Barva stojí 165,-(RC Cars, Elva elektro, MZ-racing...) Je to PS-12 silver, je určená pro nástřik přímo na lexanové karosérie, bez základové barvy. Odmastíš plast a stříkáš, stačí dvě vrstvy. Na ten rámeček kolem rádia jsem spotřeboval tak 1/3 spreje. Po uschnutí nemá vlastnost hliníkových sprejů, u kterých se barva stírá a mění vzhled. Tato mrcha uschne a drží, nepotřebuje základ a nemusíš použít bezbarvý lak, je houževnatá ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 Sejisy pěkná sbírka, na druhém fotu ta sanitka Š1203 krémová úplně vpravo, tu známe všichni jako hračku z dětství. No a na posledním fotu, ta červená amerika, tu zase známe z filmu Krotitelé duchů. tady máš lovce duchů ta červená byla v těchto barvách pro Kanadu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 Sejisy pěkná sbírka, na druhém fotu ta sanitka Š1203 krémová úplně vpravo, tu známe všichni jako hračku z dětství. No a na posledním fotu, ta červená amerika, tu zase známe z filmu Krotitelé duchů. tady máš lovce duchů ta červená byla v těchto barvách pro Kanadu Fotr to sbírá taky. Ne teda sanitky, ale modely, hlavně ty větší. Má toho taky 3 prdele. Celou jednu skříň, plus další na policích a obestavenou stěnu. Akorát on to vůbec nerozbaluje a nechává to v původním obalu. A střeží to jak oko v hlavě, i na mně kouká divně, když něco tahám z krabice. Občas mu taky něco přikoupím Naposled takovej ten asi 30cm velkej kovovej model limuzíny, kterej se ale prodává v rozloženém stavu. Skládat se mu to nechtělo, tak jsem byl šťastnej jak blecha, protože já se na to skládání zase těšil jak malej Jarda . Paráda, celkem dost vymakaný do detailů, trošku titěrná práce, ale udělalo to radost jak fotrovi, tak i mně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 23. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 Sejisy pěkná sbírka, na druhém fotu ta sanitka Š1203 krémová úplně vpravo, tu známe všichni jako hračku z dětství. No a na posledním fotu, ta červená amerika, tu zase známe z filmu Krotitelé duchů. tady máš lovce duchů ta červená byla v těchto barvách pro Kanadu Cha cha, ty máš všechno.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 :-) No nekecej, že sis pořídil domácího mazlíčka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.