Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

díkes, já jsem střílet zkoušel jen jednou pod dohledem zkušených, docela mě to zaujalo, ale jsem úplný amatér co se týká zbraní a modelů atd. brácha je v tom úplnězažraný a já mu chtěl koupit k narozkám nějaký dárek ohledně tohoto tématu nevěděl by jsi o nějakém v hodném dárku?? s touto tématikou?

Vloženo
díkes, já jsem střílet zkoušel jen jednou pod dohledem zkušených, docela mě to zaujalo, ale jsem úplný amatér co se týká zbraní a modelů atd. brácha je v tom úplnězažraný a já mu chtěl koupit k narozkám nějaký dárek ohledně tohoto tématu nevěděl by jsi o nějakém v hodném dárku?? s touto tématikou?

to je těžký poradit,předpokládám,že má zbroják a hlavně na co má oprávnění -A,B,C,D,E............A je základ ke sběratelským účelům,B je sportovní,C je k loveckým účelům,D je k výkonu zaměst.nebo povolání,E je k ochraně života,zdraví,nebo majetku.....

Zajdi do nějaké prodejny,bývá tam i bazar,tam ti poradí.....

Vloženo

Tematika stranou kup mu poradnou strikacku a je to lol

Vloženo
TO co sem psal ja ? Jo to je tancik :) Takovej drobek :) BTW T-90 ma co tak koukam necelych 50tun ;) ten mnou zminovanej ma 70t ;)

Jj, ja reagoval jeste na Sejdu pred Tebou :) Sejda prave psal, ze tam ma jeste "tank" :) Njn, ta M1A2 je vetsi svine, asi vic elektroniky :)

Vloženo
Pěkně ti to lítá pane.Koukám že už to máš trošku v rukách :palec2:

Diky diky ... no v rukach to rozhodne jeste nemam ... furt je to cvicnej model a ten lita sam jak vsichni rikaj. I tak sem ho uz parkrat rozsvihal na kusy :D ... kazdopadne se ale chystam na jinej model, kterej uz bude uplne jina liga ;)

Vloženo

čoveče teď vážně, co já znám od nás chlapy co se okolo toho pohybují, tak sice chlastají, chodí s těmi špuntovkami do hospy, ale nikdy se nic nestalo, no a když se to zvrhlo už moc, tak i když byli na šrot, tak nám dávali kule i bročky za výčep a my to zamykali do velkého trezoru a druhej den si je rozebrali. Já fakt na ně nemohu říci špatného slova. A to je již nějakej pátek na zpět ;)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...