Přejít na obsah

Naše koníčky, zájmy...


Peterer

Doporučené příspěvky

tak jsem s ním byl venku, protože se s tím doma z prostorových důvodů nedá lítat. Trochu foukalo a navíc mráz, tak jsem si taky moc nezalítal, navíc s prckem a dopadlo to tak, že jsem očesal podvozek. Lyžiny jsou v tahu. A je to z nějakého plastu, který se mi nedaří přilepit :feve: Prostě sekunďák vůbec nedrží...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

hezky Michale, jaky byly zacatky?? v pohode bez problemu??

Mno ... rozsekal sem to komplet nekolikrat ... viz foto ;) z prvniho lepeni doma. Ted uz je poslepovane mnohem vic a mnohem vic tedlehc vyztuh v nem ;) A dneska poprve ve vetru a tak z 10ti metru kolmo do zeme ... na sracky ... ale proste neznicitelne eeero ...

post-6121-1230583127_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No ja narazil an horsi kus a ten byl nevyvazenej uz z vyroby (China model), takze o nic horsi uz to byt snad ani nemuze ;) Ale hlavne tydle letadla opravis na poli za 5 min a muzes litat. Bud sekundovym lepidlem + aktivator, nebo proste lepici paskou a litas dal ;) Teda dneska sem precijen nelepil ... predek byl na kusy :D ... na vicerokusu :D a navic stale vitr takze nebylo kam spechat.

Kazdopadne uz vim co bude moje pristi letadlo :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no tak nejen lyžiny jsou už v hajzlu, ale už jsem měnil i zadní vrtuli, kterou jsem rozsekal, ale navic jsem ulomil i stabilizační křidélko. Doma se s tím fakt lítat nedá. To nestihnu ani zkorigovat a už jsem v něčem nalítlej. Momentálně je asi mimo provoz. A je to z tak debilního plastu, že to vteřiňákem vůbec nezasychá, nechápu. To vypadá, že budu muset nakoupit náhradní díly, ale jestli to nebude za pár šušní, tak na to seru. Venku se s tím kvůli mrazu a větru lítat nedá a doma je to taky o ničem, chce to tak tělocvičnu. Takže ještě jsem se s tím nenaučil a už je na hadry :feve:

holt na doma už je to moc velkej model, neměřil jsem to, ale těch 40cm to bude mít určitě. A než to člověk po startu srovná, tak náraz nebo musí jít dolů. S nábytkem nelze.

Editováno: , autor: TomasB
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mraz nevadi, problem je vitr ;)

no já si myslím, že ty lyžiny se polámaly právě díky mrazu. Jen jsem trošku tvrději přistál, ale ne zas nějak dramaticky a lyžiny šly kukat. No a v návodu se právě píše, že se nemá lítat za mrazu, protože hrozí poškození. Auž vím co tím básník chtěl říci... Navíc ani baterka nevydrží tolik co za normálních teplot, což je logické.

No a vítr je kapitola sama o sobě. Ve větru nepoužitelné, nedá se to ovládat.

Editováno: , autor: TomasB
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...