Peterer Vloženo 1. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Červenec 2007 (editace) No a syn teď jeden RC model prodal a koupil místo toho tohle. No a i když to tak nevypadalo tak to asi příští týden zpojízdníme. Editováno: 1. Červenec 2007, autor: Peterer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 No a syn teď jeden RC model prodal a koupil místo toho tohle. No a i když to tak nevypadalo tak to asi příští týden zpojízdníme. Solidní změna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrzount Vloženo 2. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 Mojich 100 v jednom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 2. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 (editace) Mojich 100 v jednom. Aaaaa,koukam jeste vodnicek.. TO je peknej kult.. Editováno: 2. Červenec 2007, autor: Martyp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Com-aaR Vloženo 23. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2007 Pár modýlků. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeson Vloženo 23. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2007 Ta SR-71 vypadá pěkně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Com-aaR Vloženo 23. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2007 Ta SR-71 vypadá pěkně. Teď se budu zkoušet pustit do F-4E Phantom II. Tak uvidím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikosar Vloženo 23. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2007 http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...mp;#entry351117 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikosar Vloženo 23. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2007 Server - Linux Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 23. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2007 Server - Linux seš můj člověk , joo drátky UTP atd to je moje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikosar Vloženo 23. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2007 Server - Linux seš můj člověk , joo drátky UTP atd to je moje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 3. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 Klukovi došla kastle Fabie sedan na RC model 1/10.Tak tady příprava na nástřik. tak už je to venku - Chrepe, že? tak a už jsem tam taky nějak mě to uchvátilo sic ebudu začínat s TT-01, ale časem půjdu určo výše až se o to začne zajímat i malej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 4. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Srpen 2007 Klukovi došla kastle Fabie sedan na RC model 1/10.Tak tady příprava na nástřik. tak už je to venku - Chrepe, že? tak a už jsem tam taky nějak mě to uchvátilo sic ebudu začínat s TT-01, ale časem půjdu určo výše až se o to začne zajímat i malej To je výhoda mít kluka, si pak můžeme hrát i v dospělosti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 Server - Linux Pekna prasarna !!! Za todle bych strilel, ale zadnej server tam nevidim Takze to zkus znova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 (editace) Jinak neni tu nahodou nekdo, kdo hraje WOW? Editováno: 6. Srpen 2007, autor: krysarr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 Jinak neni tu nahodou nekdo, kdo hraje WOW? Nastesti uz ne ... ale za rok co sem to hral sem usetril na 1/4 RSa aneb 12 hod denne vikendy vic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 Hral sem ale jen na fan servrech neplacenejch - slo postupovat mnohem rychleji...ale byl problem s pingem casto ...ale jeden das me mel postavisku docela namakanou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 MOTION Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 Jinak neni tu nahodou nekdo, kdo hraje WOW? Nastesti uz ne ... ale za rok co sem to hral sem usetril na 1/4 RSa aneb 12 hod denne vikendy vic No, ja sem prave tak u 2/3 puvodniho sveta, pak datac a za chvili bude druhej, takze zatim je to spatny, je to zrout casu peknej To sem nemel zacinat hrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 Jinak neni tu nahodou nekdo, kdo hraje WOW? Nastesti uz ne ... ale za rok co sem to hral sem usetril na 1/4 RSa aneb 12 hod denne vikendy vic No, ja sem prave tak u 2/3 puvodniho sveta, pak datac a za chvili bude druhej, takze zatim je to spatny, je to zrout casu peknej To sem nemel zacinat hrat No to teda je, co si za lvl, rasa, povolani atd ? Jaka aliance a jakej server ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 7. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2007 Jinak neni tu nahodou nekdo, kdo hraje WOW? Nastesti uz ne ... ale za rok co sem to hral sem usetril na 1/4 RSa aneb 12 hod denne vikendy vic No, ja sem prave tak u 2/3 puvodniho sveta, pak datac a za chvili bude druhej, takze zatim je to spatny, je to zrout casu peknej To sem nemel zacinat hrat No to teda je, co si za lvl, rasa, povolani atd ? Jaka aliance a jakej server ? Ale jako odreagovani je to naprosto bomba Jsem zatim 60, warrior, shrek, ale vlastne vic Ti o me rekne armory. Jsem na prevazne ceskym serveru Drak'Thul. Jeste mam Kastelana (shaman), ale ten je v zacatcich a na zkousku Pidulka jako aliancni na Daggerspine. http://armory.wow-europe.com/character-she...amp;n=Krokodeel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 7. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2007 Jinak neni tu nahodou nekdo, kdo hraje WOW? Nastesti uz ne ... ale za rok co sem to hral sem usetril na 1/4 RSa aneb 12 hod denne vikendy vic No, ja sem prave tak u 2/3 puvodniho sveta, pak datac a za chvili bude druhej, takze zatim je to spatny, je to zrout casu peknej To sem nemel zacinat hrat No to teda je, co si za lvl, rasa, povolani atd ? Jaka aliance a jakej server ? Ale jako odreagovani je to naprosto bomba Jsem zatim 60, warrior, shrek, ale vlastne vic Ti o me rekne armory. Jsem na prevazne ceskym serveru Drak'Thul. Jeste mam Kastelana (shaman), ale ten je v zacatcich a na zkousku Pidulka jako aliancni na Daggerspine. http://armory.wow-europe.com/character-she...amp;n=Krokodeel Tak to musis znat guildu MOTION ... V te sem hraval Rogue Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 7. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2007 Jinak neni tu nahodou nekdo, kdo hraje WOW? Nastesti uz ne ... ale za rok co sem to hral sem usetril na 1/4 RSa aneb 12 hod denne vikendy vic No, ja sem prave tak u 2/3 puvodniho sveta, pak datac a za chvili bude druhej, takze zatim je to spatny, je to zrout casu peknej To sem nemel zacinat hrat No to teda je, co si za lvl, rasa, povolani atd ? Jaka aliance a jakej server ? Ale jako odreagovani je to naprosto bomba Jsem zatim 60, warrior, shrek, ale vlastne vic Ti o me rekne armory. Jsem na prevazne ceskym serveru Drak'Thul. Jeste mam Kastelana (shaman), ale ten je v zacatcich a na zkousku Pidulka jako aliancni na Daggerspine. http://armory.wow-europe.com/character-she...amp;n=Krokodeel Tak to musis znat guildu MOTION ... V te sem hraval Rogue Tenhle server je fakt CZ MOTION, covece, neco mi to rika, ale moc clenu to asi nema coz? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikosar Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 Server - Linux Pekna prasarna !!! Za todle bych strilel, ale zadnej server tam nevidim Takze to zkus znova Hele,tak nevim o co ti jde, jestli nepoznas server, tak se jeste uc,ale zbytecne se dohadovat,protoze bych taky musel strilet. Jestli chces rypat,tak si rypej do nekoho jinyho. Jo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 Server - Linux Pekna prasarna !!! Za todle bych strilel, ale zadnej server tam nevidim Takze to zkus znova Hele,tak nevim o co ti jde, jestli nepoznas server, tak se jeste uc,ale zbytecne se dohadovat,protoze bych taky musel strilet. Jestli chces rypat,tak si rypej do nekoho jinyho. Jo! Neni to rypani je to jen konstatovani, jak sem rekl je to prasarna a nic jineho mit kabelaz v takovymhle stavu. A prosimte ukaz mi tam ten server, ja ho tam vazne nevidim. Vidim tam rack od tritonu, 2 pro curve switche od HPecka, nejaky vyvazovaky, patch panely a peknej bordel. Server nevidim at koukam jak koukam. Takze pokud si tak chytrej budu jen rad kdyz nas poucis, tu fotku editnes a sipkou nam tam vsem ukazes ten server, protoze at koukam jak koukam, ja ho nevidim. Sem opravdu zvedav. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.