Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• Autor

No a syn teď jeden RC model prodal a koupil místo toho tohle. No a i když to tak nevypadalo tak to asi příští týden zpojízdníme.

post-3209-1183280152_thumb.jpg

post-3209-1183280284_thumb.jpg

Upraveno od Peterer

No a syn teď jeden RC model prodal a koupil místo toho tohle. No a i když to tak nevypadalo tak to asi příští týden zpojízdníme.

Solidní změna :p

post-7945-1183359784_thumb.jpg

Mojich 100 v jednom. :palec2:

post-7945-1183359784_thumb.jpg

Mojich 100 v jednom. :palec2:

Aaaaa,koukam jeste vodnicek.. ;) TO je peknej kult.. ;):palec2:

Upraveno od Martyp

• 3 týdny později...

Pár modýlků.

post-5259-1185183289_thumb.jpg

post-5259-1185183431_thumb.jpg

post-5259-1185183539_thumb.jpg

post-5259-1185183662_thumb.jpg

post-5259-1185183847_thumb.jpg

post-5259-1185183968_thumb.jpg

post-5259-1185184121_thumb.jpg

post-5259-1185184221_thumb.jpg

post-5259-1185184284_thumb.jpg

post-5259-1185184357_thumb.jpg

post-5259-1185184461_thumb.jpg

post-5259-1185184585_thumb.jpg

post-5259-1185184652_thumb.jpg

post-5259-1185184748_thumb.jpg

Ta SR-71 vypadá pěkně. :palec2:

Ta SR-71 vypadá pěkně. :palec2:

Teď se budu zkoušet pustit do F-4E Phantom II. Tak uvidím...

Server - Linux

Server - Linux

seš můj člověk :palec2: , joo drátky UTP atd to je moje :D

Server - Linux

seš můj člověk :palec2: , joo drátky UTP atd to je moje :D

-_-

• 2 týdny později...
Klukovi došla kastle Fabie sedan na RC model 1/10.

Tak tady příprava na nástřik.

tak už je to venku - Chrepe, že? :D;)

tak a už jsem tam taky nějak mě to uchvátilo sic ebudu začínat s TT-01, ale časem půjdu určo výše až se o to začne zajímat i malej

• Autor
Klukovi došla kastle Fabie sedan na RC model 1/10.

Tak tady příprava na nástřik.

tak už je to venku - Chrepe, že? :D;)

tak a už jsem tam taky nějak mě to uchvátilo sic ebudu začínat s TT-01, ale časem půjdu určo výše až se o to začne zajímat i malej

:palec2: To je výhoda mít kluka, si pak můžeme hrát i v dospělosti... :)

Server - Linux

Pekna prasarna !!! Za todle bych strilel, ale zadnej server tam nevidim ;) Takze to zkus znova ;)

Jinak neni tu nahodou nekdo, kdo hraje WOW?

Upraveno od krysarr

Nastesti uz ne :) ... ale za rok co sem to hral sem usetril na 1/4 RSa ;) aneb 12 hod denne vikendy vic ;)

Hral sem ale jen na fan servrech neplacenejch - slo postupovat mnohem rychleji...ale byl problem s pingem casto ...ale jeden das me mel postavisku docela namakanou...

Nastesti uz ne :) ... ale za rok co sem to hral sem usetril na 1/4 RSa ;) aneb 12 hod denne vikendy vic ;)

No, ja sem prave tak u 2/3 puvodniho sveta, pak datac a za chvili bude druhej, takze zatim je to spatny, je to zrout casu peknej :( To sem nemel zacinat hrat :)

No, ja sem prave tak u 2/3 puvodniho sveta, pak datac a za chvili bude druhej, takze zatim je to spatny, je to zrout casu peknej :( To sem nemel zacinat hrat :)

No to teda je, co si za lvl, rasa, povolani atd ? Jaka aliance a jakej server ;) ?

No to teda je, co si za lvl, rasa, povolani atd ? Jaka aliance a jakej server ;) ?

Ale jako odreagovani je to naprosto bomba :) Jsem zatim 60, warrior, shrek, ale vlastne vic Ti o me rekne armory. Jsem na prevazne ceskym serveru Drak'Thul. Jeste mam Kastelana (shaman), ale ten je v zacatcich a na zkousku Pidulka jako aliancni na Daggerspine. http://armory.wow-europe.com/character-she...amp;n=Krokodeel

Ale jako odreagovani je to naprosto bomba :) Jsem zatim 60, warrior, shrek, ale vlastne vic Ti o me rekne armory. Jsem na prevazne ceskym serveru Drak'Thul. Jeste mam Kastelana (shaman), ale ten je v zacatcich a na zkousku Pidulka jako aliancni na Daggerspine. http://armory.wow-europe.com/character-she...amp;n=Krokodeel

Tak to musis znat guildu MOTION ... ;) V te sem hraval ;) Rogue :)

Tak to musis znat guildu MOTION ... ;) V te sem hraval ;) Rogue :)

Tenhle server je fakt CZ :) MOTION, covece, neco mi to rika, ale moc clenu to asi nema coz?

Server - Linux

Pekna prasarna !!! Za todle bych strilel, ale zadnej server tam nevidim ;) Takze to zkus znova ;)

Hele,tak nevim o co ti jde, jestli nepoznas server, tak se jeste uc,ale zbytecne se dohadovat,protoze bych taky musel strilet. Jestli chces rypat,tak si rypej do nekoho jinyho. Jo!

Server - Linux

Hele,tak nevim o co ti jde, jestli nepoznas server, tak se jeste uc,ale zbytecne se dohadovat,protoze bych taky musel strilet. Jestli chces rypat,tak si rypej do nekoho jinyho. Jo!

Neni to rypani je to jen konstatovani, jak sem rekl je to prasarna a nic jineho mit kabelaz v takovymhle stavu. A prosimte ukaz mi tam ten server, ja ho tam vazne nevidim. Vidim tam rack od tritonu, 2 pro curve switche od HPecka, nejaky vyvazovaky, patch panely a peknej bordel. Server nevidim at koukam jak koukam. Takze pokud si tak chytrej budu jen rad kdyz nas poucis, tu fotku editnes a sipkou nam tam vsem ukazes ten server, protoze at koukam jak koukam, ja ho nevidim. Sem opravdu zvedav.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...
[[Template core/front/widgets/relatedContent is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.