mischicka Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 Jsme si bruderem a Janinkou v neděli trochu hráli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 Jsme si bruderem a Janinkou v neděli trochu hráli Jééé, Monti system, čéče už to bude 25 let, co je tahle věcička na světě... A hustý byly šestikolka Tatra a Liána z Dakaru, co se objevily v inkriminovaný letech 1986 - 87, kdo je neměl, jako by nebyl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 Tak to já s pár kamarádama šlechtím motor ČKD K12 DR170 a je to docela divočina, zatím proběhla výměna dvou prasklých hlav a přetěsnění obou turbodmychadel a šlape jako švýcary... Estetický úprava motoru a vlastně i celé strojovny bude až zcela na závěr, takže to zatím vypadá otřesně, hold to byla taková "exhumace z kopřiv" Tak to bych chtel videt na vlastni bulvy....musi to byt zajimave Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 Jsme si bruderem a Janinkou v neděli trochu hráli Jééé, Monti system, čéče už to bude 25 let, co je tahle věcička na světě... A hustý byly šestikolka Tatra a Liána z Dakaru, co se objevily v inkriminovaný letech 1986 - 87, kdo je neměl, jako by nebyl... Jj, my tenkrát dostali s bruderem každý jednoho LIAZa na Fánoce a pak už to jelo To se ani nezdá, že už je to čtvrt století... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 Taky mam Tatru i Lizu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 Taky mam Tatru i Lizu My máme všechny náklaďáky a nějaké osobáky taky, ale těch jen pár:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 Taky mam Tatru i Lizu My máme všechny náklaďáky a nějaké osobáky taky, ale těch jen pár:-) ja kdysi frkal na takove velike tatre,na necem podobnym jak mas v avataru... byla to pecka:)...... podobnych modylku sem taky sbiral hodne,ale casy se meni uz mam jen par osobacku od burraga Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 Jsme si bruderem a Janinkou v neděli trochu hráli učili jste se převracet vlečku? Já už umím s vrtulníkem přistát na čtverec 30x30cm, nehod hodně ubylo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 Já už umím s vrtulníkem přistát na čtverec 30x30cm, nehod hodně ubylo. jsem zvědavej, kdy tě s tim doma vyženou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 Jsme si bruderem a Janinkou v neděli trochu hráli učili jste se převracet vlečku? Já už umím s vrtulníkem přistát na čtverec 30x30cm, nehod hodně ubylo. Ale prd velebnosti, skládali jsme:-) Jakej vrtulník? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 13. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 tak jsem dneska při nákupu v Makru neodolal a já kozel stará si koupil toto http://www.hracka.com/p550-ir-vrtulnik-sil...z-bilo-cerveny/ A musím říct, že nelituju, protože to lítá suprově. To budu asi lítat dneska až do rána. V Makru k mání za necelej litřík. mischicka: tohle myslel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 Jsme si bruderem a Janinkou v neděli trochu hráli Jééé, Monti system, čéče už to bude 25 let, co je tahle věcička na světě... A hustý byly šestikolka Tatra a Liána z Dakaru, co se objevily v inkriminovaný letech 1986 - 87, kdo je neměl, jako by nebyl... Kurňa, taky jich pár mám. Sem to přinesl z půdy, drobátko vofouknul a dal malýmu do pokojíku. Musim to vyblejsknout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 13. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 Mám rád čokoládu, ale i auta.....tak foto než to sežeru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 Mám rád čokoládu, ale i auta.....tak foto než to sežeru kde si sehnal tu formu??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 13. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 Mám rád čokoládu, ale i auta.....tak foto než to sežeru kde si sehnal tu formu??? Švagrová to koupila hotové, trefila se s darem, že? No, ale s tou formou by to šlo... Nějaký skelet, třeba RC modelu...a čím více čokolády tím líp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 (editace) Mám rád čokoládu, ale i auta.....tak foto než to sežeru kde si sehnal tu formu??? Švagrová to koupila hotové, trefila se s darem, že? No, ale s tou formou by to šlo... Nějaký skelet, třeba RC modelu...a čím více čokolády tím líp. moje chuť, teda řeč já mám doma formy an nejrůznejší krávoviny, ale auto, to se moc nevidí známej má výrobu čokolády do forem a dělá nejrůznější krávovinky: mikuláš, sněhuláky, čarodejnice, pivní lahve, lahve od sektu atd, atd, ručně zdobené, takže i pěkně drahé, ale ta čokoláda, pravá belgická Editováno: 13. Listopad 2007, autor: rolbar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 13. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 Tahle čokoláda byla made in France... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 Švagrová to koupila hotové, trefila se s darem, že? No, ale s tou formou by to šlo... Nějaký skelet, třeba RC modelu...a čím více čokolády tím líp. Nejlepe model 1:1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 18. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 (editace) Tak to já s pár kamarádama šlechtím motor ČKD K12 DR170 a je to docela divočina, zatím proběhla výměna dvou prasklých hlav a přetěsnění obou turbodmychadel a šlape jako švýcary... Estetický úprava motoru a vlastně i celé strojovny bude až zcela na závěr, takže to zatím vypadá otřesně, hold to byla taková "exhumace z kopřiv" No my s klukem měníme motor na Calibře. Motor dostal sání od Irmschera, no snad to bude fungovat... Editováno: 18. Listopad 2007, autor: Peterer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 18. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 No my s klukem měníme motor na Calibře.Motor dostal sání od Irmschera, no snad to bude fungovat... to vypadá jako mazlik rodiny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
traveller Vloženo 22. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 Omlouvám se, můj hlavní koníček nemá s motorismem nic společného... sbírám nože :-) Třeba takové: Více zde: http://www.mikov.biz/knives.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 23. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2007 Omlouvám se, můj hlavní koníček nemá s motorismem nic společného... sbírám nože :-)Třeba takové: Více zde: http://www.mikov.biz/knives.html To je taky celkem drahej konicek ne?Nosis to jako ruzny doplnky k ruznymu obleceni..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 23. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2007 Bych spise rekl ,ze je to takova drazsi,preventivni ochranna pomucka na horsi casy ale noziky to jsou moc pekny.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
traveller Vloženo 23. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2007 To je taky celkem drahej konicek ne?Nosis to jako ruzny doplnky k ruznymu obleceni..? Většinu nosím, jen ty nejvzácnější zůstávají doma. Kdybych nějaký ztratil, asi bych si to hodil :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 23. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2007 To je taky celkem drahej konicek ne?Nosis to jako ruzny doplnky k ruznymu obleceni..? Většinu nosím, jen ty nejvzácnější zůstávají doma. Kdybych nějaký ztratil, asi bych si to hodil :-) tak to jo..Taky mam rad noze..Vzdycky se mi libily Spiderca,nebo Smith&Weson.. To je jasny,ze to vzacnejsi musi zustat doma.. Jinak,co by sis to hazel,kdyz se muzes podrezat.. :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.