Únor 5, 200718 r Ble chudy pribuzny pouze s 1.8 T jak chudy pribuzný?? ja su na svoje 1.8 T hrda - RS to sice neni, ale výkon to má vynikající - lepší než TDi A co spotřeba, taky lepší než TDI?
Únor 5, 200718 r Ble chudy pribuzny pouze s 1.8 T jak chudy pribuzný?? ja su na svoje 1.8 T hrda - RS to sice neni, ale výkon to má vynikající - lepší než TDi A co spotřeba, taky lepší než TDI? No tak zareaguju ;-) ... az budu chtit srovnavat naklady tak si vemu firemni auto, naklady na 100km = 0Kc a pak si uzij svou spotrebu ... kdyz si chci uzit jizdu vemu si svojeho benzinoveho milacka Jinak nafta vs benzin viz par postu predtim co sem psal Upraveno Únor 5, 200718 r od MichalF
Únor 5, 200718 r Jak jsem již párkrát psal, mám TDI 81kW a jsem spokojený, mám ho na práci. Ale kdybych měl prachy, tak k tomu ropáku ještě RSo pro zábavu a budu ho hýčkat ...
Únor 5, 200718 r Jak jsem již párkrát psal, mám TDI 81kW a jsem spokojený, mám ho na práci. Ale kdybych měl prachy, tak k tomu ropáku ještě RSo pro zábavu a budu ho hýčkat ... Rozumna slova !!!
Únor 5, 200718 r Ble chudy pribuzny pouze s 1.8 T jak chudy pribuzný?? ja su na svoje 1.8 T hrda - RS to sice neni, ale výkon to má vynikající - lepší než TDi A co spotřeba, taky lepší než TDI? No tak zareaguju ;-) ... az budu chtit srovnavat naklady tak si vemu firemni auto, naklady na 100km = 0Kc a pak si uzij svou spotrebu ... kdyz si chci uzit jizdu vemu si svojeho benzinoveho milacka Jinak nafta vs benzin viz par postu predtim co sem psal jj ale rypnout jsem si musel
Únor 5, 200718 r Tož já mám tu 74 kw, jen by mě zajímalo kolik je rekord s tím bez vážnějších oprav najet????????
Únor 6, 200718 r A co spotřeba, taky lepší než TDI? nafta patří do kamen výkon čmoudem nenahradíš .......a benzin do zapalovače 1,9 TDI PD-96 kW
Únor 6, 200718 r Viz podpis. Jezdím málo a tak mne spotřeba, která není zase až tak strašná, netrápí. Možná nemám točák, fajn, ale na ropáky to i tak stále stačí Proto jednoznačně benzín. Nakonec je to stejně jedno, protože každý si jezdí s tím, co se mu zdá nejlepší.
Únor 6, 200718 r Ble chudy pribuzny pouze s 1.8 T jak chudy pribuzný?? ja su na svoje 1.8 T hrda - RS to sice neni, ale výkon to má vynikající - lepší než TDi A co spotřeba, taky lepší než TDI? No tak zareaguju ;-) ... az budu chtit srovnavat naklady tak si vemu firemni auto, naklady na 100km = 0Kc a pak si uzij svou spotrebu ... kdyz si chci uzit jizdu vemu si svojeho benzinoveho milacka Jinak nafta vs benzin viz par postu predtim co sem psal Nemas pravdu, nekteri kdyz vemou sluzebni auto tak maj 100 = -10l
Únor 6, 200718 r Viz podpis.Jezdím málo a tak mne spotřeba, která není zase až tak strašná, netrápí. Možná nemám točák, fajn, ale na ropáky to i tak stále stačí Proto jednoznačně benzín. Nakonec je to stejně jedno, protože každý si jezdí s tím, co se mu zdá nejlepší. No, ale ty chudáčku, dyť máš jenom okleštěný RSo, nejlepší motor od VW...
Únor 7, 200718 r Tak koukám, že my naftáci slušně podrtili benzináky. NAFTA . Benzínem čistím skvrny Upraveno Únor 7, 200718 r od zabiak
Únor 7, 200718 r Tak koukám, že my naftáci slušně podrtili benzináky. NAFTA .Benzínem čistím skvrny no v celkovym souctu benzin vs nafta vyhrava BENZIN!!!
Únor 7, 200718 r A já mám 1,6 55kW a tu jste hned zavrhli kdybych chtěl auto s výkonem a na vyblbnutí tak bych si nekupoval Octávku. Honza
Únor 7, 200718 r A já mám 1,6 55kW a tu jste hned zavrhli kdybych chtěl auto s výkonem a na vyblbnutí tak bych si nekupoval Octávku. Honza Vzdyt ji tam mas jako posledni
Únor 7, 200718 r Tak koukám, že my naftáci slušně podrtili benzináky. NAFTA .Benzínem čistím skvrny Předpokládám, že se jedná o čmoudíkové skvrny na nárazníku a 5. dveřích
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.