davi72 Vloženo 14. Březen 2021 Sdílet Vloženo 14. Březen 2021 Jeden pěkný kousek: https://www.sportovnivozy.cz/137982-skoda-fabia-rs-zlin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dula Vloženo 15. Březen 2021 Sdílet Vloženo 15. Březen 2021 (editace) Tome1, tohle asi nebude to o čem se zmiňuješ. Ale zaujalo mě to a v květnu 2008 jsem Fabii RS plus na letišti na parkovišti vyhrazeném pro Škoda auto vyfotil. Editováno: 15. Březen 2021, autor: Dula 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom01 Vloženo 16. Březen 2021 Sdílet Vloženo 16. Březen 2021 Ten prototyp co si vybavuji měl také tuto modrou metalízou, ale rozšířené blatníky. Mělo to tuším zkrácený podvozek z O II a pohon 4x4, motor z O II RS. Přemýšlím pořád, kde jsem to mohl kdysi vidět. Možná zkusím někdy prohrabat časopisy. Tuším, že to bylo období závěru produkce F I, když se dělala ta limitka F I RS v té modré metalíze 🙂. To byl rok tak 2008? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.