Luke288 Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 sakra děje se to jenom mě, nebo už někomu z vas taky psal nějakej mardo vaker, že našel kontakt na škoda foru a chce nabidnout autokosmetiku??? mě v poslednich 14 dnech uz 2x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 Me neeee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 Mě už taky nejdřív poslal mail a pak mě kontaktoval přes icq, ale fabiatici ty nabídky rozebírali v tomhle tématu http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=17667&st=25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 5. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 tak kdyz je to uzivatel fora, tak proc nehodi nabidku rovnou sem? me slo jenom o to, jestli ho nekdo znate nebo je to jenom nejakej podvodnicek, protoze uz jednou jsem mu psal, ze nemam zajem a on se ozval zas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabijak Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 ty pripravky stoji pekne za hovno pouze skusenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 tak kdyz je to uzivatel fora, tak proc nehodi nabidku rovnou sem? me slo jenom o to, jestli ho nekdo znate nebo je to jenom nejakej podvodnicek, protoze uz jednou jsem mu psal, ze nemam zajem a on se ozval zas Jo mohl to vyvěsit do bazaru, taky jeho obchodní strategii nechápu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 Taky psal..a chtěl mail..nechápu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hany Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 Rika se tomu Spam, pokud se nepletu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 Rika se tomu Spam, pokud se nepletu Nepleteš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 5. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 a ted mi nekdo poslal SZ na nějaký oleje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lakos Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 MĚ NE A NEBRAT!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 já ho znám.Prodával autokosmetiku Škoda-origo.Bral jsem a byl spokojen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 10. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 ano, je třeba otevřít rok staré příspěvky, určitě tu bude aktuální lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 ano, je třeba otevřít rok staré příspěvky, určitě tu bude aktuální jo jo podle toho jména si matně pamatuju, že mě někdo takovej obtěžoval.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.