Publikováno Únor 5, 200718 r sakra děje se to jenom mě, nebo už někomu z vas taky psal nějakej mardo vaker, že našel kontakt na škoda foru a chce nabidnout autokosmetiku??? mě v poslednich 14 dnech uz 2x
Únor 5, 200718 r Mě už taky nejdřív poslal mail a pak mě kontaktoval přes icq, ale fabiatici ty nabídky rozebírali v tomhle tématu http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=17667&st=25
Únor 5, 200718 r Autor tak kdyz je to uzivatel fora, tak proc nehodi nabidku rovnou sem? me slo jenom o to, jestli ho nekdo znate nebo je to jenom nejakej podvodnicek, protoze uz jednou jsem mu psal, ze nemam zajem a on se ozval zas
Únor 5, 200718 r tak kdyz je to uzivatel fora, tak proc nehodi nabidku rovnou sem? me slo jenom o to, jestli ho nekdo znate nebo je to jenom nejakej podvodnicek, protoze uz jednou jsem mu psal, ze nemam zajem a on se ozval zas Jo mohl to vyvěsit do bazaru, taky jeho obchodní strategii nechápu
Prosinec 13, 200717 r ano, je třeba otevřít rok staré příspěvky, určitě tu bude aktuální jo jo podle toho jména si matně pamatuju, že mě někdo takovej obtěžoval..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.