Únor 7, 200718 r VW Golf I vyráběný v současné době v továrně VW v Mexiku. Upraveno Únor 7, 200718 r od pava
Únor 7, 200718 r Autor VW Golf I vyráběný v současné době v továrně VW v Mexiku. přesně tak, taky se to vyrábí v Jihoafrickej republice - VW Citi Golf to mít u nás, tak mě na technickej vyhodí, že sem si to doma zbastlil sám
Únor 7, 200718 r Jasne na 100% je to seriove vyrabeny Golf II z Jihoafricke republiky - VW Citi Golf S Fabii to ma stajne ofuky,budiky,vse kolem radia oblozeni ridice a kaslik pred spolujezdcem. Ze stare Octavie zase rozmrazovaci ofuky... Protoze je auto uzsi, nez Fabie, ma jiny stredni dil pristrojove desky a stredni konzolu.. Mne osobne se to nelibi vubec.. A krom toho, ma to tvrdy vrsek pristrojovky.. Honza
Únor 7, 200718 r Kdepa - To musí bejt fábie křížená s Volkswagnem, ale pak kdo je táto to nevím, že by Golffábka
Únor 8, 200718 r Autor já bych ho koupil a pak bych se v ulici vytahoval, jak mám zachovalýho golfa, najeto jen 100 km , 1. majitel.
Únor 9, 200718 r Myslim, ze to neni z Mexika, ale jak uz bylo receno nekde z JAR a snad i Brazilie...
Únor 9, 200718 r VW Golf I vyráběný v současné době v továrně VW v Mexiku. Jar.. ..jinak tohle uz je celkem stary, ale dodam ze tam stoji tenhle golfitk to same jako u nas GIV Upraveno Únor 9, 200718 r od JasteR
Únor 12, 200718 r Řekl bych, že původně to byla Felicie, ale co to bude, až vyjede z tý vánice, těžko říct
Únor 12, 200718 r Řekl bych, že původně to byla Felicie, ale co to bude, až vyjede z tý vánice, těžko říct jj je to felda trocha snehu ji neuskodila docela husta fotka ne?
Únor 12, 200718 r Fotka je to pěkná, ale těžko říct, kam má ten řidič namířeno nekam mezi ty stromy a nejlepsi bylo ze pred nama jezdily sypace a mely zvedly radlice a sypaly jenom v zatackach(v nekterejch) Upraveno Únor 12, 200718 r od Tomica
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.