Standis Vloženo 9. Únor 2011 Sdílet Vloženo 9. Únor 2011 tak tě tady vítám jihočechu pár nás tady je a většinou chodíme sem http://forum.skodahome.cz/topic/89364-budvar-arena-na-skodahomecz/ odkud jsi??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 11. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2011 (editace) tak tě tady vítám jihočechu pár nás tady je a většinou chodíme sem http://forum.skodahome.cz/topic/89364-budvar-arena-na-skodahomecz/ odkud jsi??? TAK PO ČASE JSEM NAKOUKNUL A ČUMIM JAK UMIM,TADY JE MRTVO TOHLE JSME SI NEZASLOUŽILI,MY CO JSME TO TADY PRAKTICKY ZALOŽILI. NO ASPON TO ŽIJE JINDE,ŠKODA BYLO TO HZKÝ TÉMA S KRÁSNÝM JMÉNEM Editováno: 11. Srpen 2011, autor: octaviaman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 11. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2011 je pravda, že to tady moc nežije, ale aspoň se snažíme, aby to žilo krapet jinde, ale na druhou stranu, težko něco udržovat, když sem nikdo nechodí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 11. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2011 presne tak, kdyz je nas tu pet a pul tak se pak tezko udrzuje nekolik temat - v podstate muzeme byt radi, ze funguje aspon Budvar arena... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 11. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2011 tak, tak ať žije Budvar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kortyzon Vloženo 5. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2012 ahoj bude se konat nejakej sraz v okoli cb? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 5. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2012 když se nějaký domluví, tak může Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 5. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2012 urcite neni problem neco domluvit, kdyz to bude dost dopredu tak neni problem. jinak zrovna pristi tyden budu na vikend na jihu nejspis... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kortyzon Vloženo 6. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2012 tak davejte navrhy sem pro kazdou spatnost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 9. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2012 já se na jih dostanu asi až v listopadu :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kortyzon Vloženo 9. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2012 nevadi ja sem na jihu kazdej vikend Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vfjr Vloženo 30. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2012 Rozmyslete si na jaro srázek na jihu.Měl bych možnost zařídit ubytování,hospůdku i parkování.Vše za slušný peníz a velmi dobré kvality.Bylo by to u Českého Krumlova. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kortyzon Vloženo 30. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2012 to by bylo super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 30. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2012 U krumlova? Upresnis trochu lokalitu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vfjr Vloženo 30. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2012 3km směrem na Lipno.Kájov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 30. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2012 Kajov znam tam mame chalupu predpokladam u vlakace, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vfjr Vloženo 31. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2012 (editace) Jojo-u nádraží.Když bude rozumný počet lidí,tak to tam zařídím.A kdyby se to povedlo tak bychom to mohli dělat častěji.Chce to ale drobet dopředu-ne týden před. Editováno: 31. Říjen 2012, autor: vfjr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kortyzon Vloženo 31. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2012 ja se hlasim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 31. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2012 vfjr: je mi to jasny, pokud date termin kdy to bude pro me mozny rad dorazim... no a pokud by mi to nevyslo na spani, tak dorazim aspon na pivko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vfjr Vloženo 31. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2012 Termín ještě nemám.Jen měnapadlo nás nějak srazit,protože mám možnost kde to udělat a v rámci možností zařídit.Potřebuju ale dát dohromady kdo má vážný zájem ať napíše a já zařídím hospodu a ubytování.Vymyslíme snad i nějaký program.Ale potřebuju lidi.Viděl bych to tak na začátek května-aby už bylo sluníčko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 31. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2012 zacatek kvetna by mel byt bez problemu, kdyby se to dalo zuzit na jeden dva vikendy, muzu potvrdit na 100% a ten napada super, myslim, ze to je dobre, to takhle udelat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vfjr Vloženo 28. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2012 (editace) Zatím jsme snad tři.Na jihu to nějak nejde - škoda. Ještě je dost času,ale nějak tomu nevěřím,že nás bude víc. Editováno: 28. Listopad 2012, autor: vfjr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kortyzon Vloženo 28. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2012 tak udelame spanilou jizdu az teda bude moje fabca pojizdna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
máša Vloženo 6. Březen 2013 Sdílet Vloženo 6. Březen 2013 já taky přijedu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kortyzon Vloženo 6. Březen 2013 Sdílet Vloženo 6. Březen 2013 (editace) stejne je nas tu jak na marias Editováno: 7. Březen 2013, autor: kortyzon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.