zdemar Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Zdravím tuningářě Ahoj Standiku. Už jsi doma nebo ještě v Praze. Ondra zejtra přijede po ránu a bude se chystat na večer. To zase bude, co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Dobrý večer, jsem ještě v Praze, ještě musím dopoledne vydělat nějakou korunu a pak musím na školení profesaku. Vecer by mohl byt klid, to spíš v sobotu. už máte neco novýho na autě??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Jihocesi se nejak rozrustaj... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Dobrý večer, jsem ještě v Praze, ještě musím dopoledne vydělat nějakou korunu a pak musím na školení profesaku. Vecer by mohl byt klid, to spíš v sobotu. už máte neco novýho na autě??? Na autě nic, ale objednaný mám. Však potom uvidíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 trošičku, taky je nás hodně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Jihocesi se nejak rozrustaj... No jo, ale jihočech jenom na S+N. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Zdemare co mas objednanyho? Neco od fattyho? A neudelame nejak sraz v nedeli? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 'zdemar' jo??a copak?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 No jo, ale jihočech jenom na S+N. třeba časem i přes týden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Zdemare co mas objednanyho? Neco od fattyho?A neudelame nejak sraz v nedeli? Objednal jsem si něco u Aleše P. Teď má sice dovču, ale snad to potomn dodá. Já bych v neděli mohl. Řekni kde a v kolik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Objednal jsem si něco u Aleše P. Teď má sice dovču, ale snad to potomn dodá.Já bych v neděli mohl. Řekni kde a v kolik. A co? Pokud to neni tajny... No, tak se kdyz tak zitra domluvime, Snad se sem jeste podivaji ostatni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 A co? Pokud to neni tajny... Takový "maličkosti" : Jumbo box, zrcátka v barvě s osvětlením nástupu, kličky vnitřní v chromu a nějaký další drobnosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Takový "maličkosti" : Jumbo box, zrcátka v barvě s osvětlením nástupu, kličky vnitřní v chromu a nějaký další drobnosti Ahaaa, a ta alcantara co ma v nabidce te nelaka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Ahaaa, a ta alcantara co ma v nabidce te nelaka? Když mě se právě líbí ta světlá co tam je, i když teď když je to nový to ještě vypadá dobře tak se to asi potom bude blbě čistit, ale to je práce pro moji maminu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Ja bych prave chtel dat tu alcantaru. Ta sitka na sedadlech co je u RS je hrozna... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Ja bych prave chtel dat tu alcantaru. Ta sitka na sedadlech co je u RS je hrozna... Alcantra je nevzhledná, pokud tedy nemyslíš tu RS. Ta síťka, Pretoria, je sice nahouby co se týká životnosti, ale pak jí vyměníš za kůži nebo jinou látku, hm? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Na voze nezáleží.... někdo snad říkal že jo? myslím že jsme škodovkáři ne?tak at se přidá kdo chce třeba i se škodou 100 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Alcantra je nevzhledná, pokud tedy nemyslíš tu RS. Ta síťka, Pretoria, je sice nahouby co se týká životnosti, ale pak jí vyměníš za kůži nebo jinou látku, hm? Myslim klasickou cernou alcantaru bez perforovani. Sitka by se vymenila prave za tu alcantaru. U ridice uz mam tu sitku dost odrbanou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Myslim klasickou cernou alcantaru bez perforovani. Sitka by se vymenila prave za tu alcantaru. U ridice uz mam tu sitku dost odrbanou... se tam nesmíš tak vrtět koukal jsi na tu leštičku?co ty na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 se tam nesmíš tak vrtět koukal jsi na tu leštičku?co ty na to? Jo, mam pocit ze se tam fakt vrtim jak slepice na vejcich. No koukal. Uvidime... Jen nevim jakou. Tady je ta autokosmetika co me hooodne zajima. http://www.meguiars.cz/ix.php Teda az na tu cenu... Ale ona je tak draha i v US. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Jo, mam pocit ze se tam fakt vrtim jak slepice na vejcich. No koukal. Uvidime... Jen nevim jakou. Tady je ta autokosmetika co me hooodne zajima. http://www.meguiars.cz/ix.php Teda az na tu cenu... Ale ona je tak draha i v US. 1) 2)já taky pořád nevím kterou 3)ty vole to jsou pálky,no nevím nevím to by naším měsíčním rozpočtem asi neprošlo to by mně bytná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Vrtění a leštění a pak se divíš že sedačka vypadá tak jak vypadá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 1) 2)já taky pořád nevím kterou 3)ty vole to jsou pálky,no nevím nevím to by naším měsíčním rozpočtem asi neprošlo to by mně bytná Jeste se zitra podivam na nejaky anglicky weby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Vrtění a leštění a pak se divíš že sedačka vypadá tak jak vypadá Pri Tvoji vysce se divim ze nemas prorazenou stropnici... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Pri Tvoji vysce se divim ze nemas prorazenou stropnici... Oktávku šetřím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.