Březen 6, 200817 r Zdravím tuningářě Ahoj Standiku. Už jsi doma nebo ještě v Praze. Ondra zejtra přijede po ránu a bude se chystat na večer. To zase bude, co?
Březen 6, 200817 r Dobrý večer, jsem ještě v Praze, ještě musím dopoledne vydělat nějakou korunu a pak musím na školení profesaku. Vecer by mohl byt klid, to spíš v sobotu. už máte neco novýho na autě???
Březen 6, 200817 r Dobrý večer, jsem ještě v Praze, ještě musím dopoledne vydělat nějakou korunu a pak musím na školení profesaku. Vecer by mohl byt klid, to spíš v sobotu. už máte neco novýho na autě??? Na autě nic, ale objednaný mám. Však potom uvidíš.
Březen 6, 200817 r Zdemare co mas objednanyho? Neco od fattyho?A neudelame nejak sraz v nedeli? Objednal jsem si něco u Aleše P. Teď má sice dovču, ale snad to potomn dodá. Já bych v neděli mohl. Řekni kde a v kolik.
Březen 6, 200817 r Objednal jsem si něco u Aleše P. Teď má sice dovču, ale snad to potomn dodá.Já bych v neděli mohl. Řekni kde a v kolik. A co? Pokud to neni tajny... No, tak se kdyz tak zitra domluvime, Snad se sem jeste podivaji ostatni...
Březen 6, 200817 r A co? Pokud to neni tajny... Takový "maličkosti" : Jumbo box, zrcátka v barvě s osvětlením nástupu, kličky vnitřní v chromu a nějaký další drobnosti
Březen 6, 200817 r Takový "maličkosti" : Jumbo box, zrcátka v barvě s osvětlením nástupu, kličky vnitřní v chromu a nějaký další drobnosti Ahaaa, a ta alcantara co ma v nabidce te nelaka?
Březen 6, 200817 r Ahaaa, a ta alcantara co ma v nabidce te nelaka? Když mě se právě líbí ta světlá co tam je, i když teď když je to nový to ještě vypadá dobře tak se to asi potom bude blbě čistit, ale to je práce pro moji maminu.
Březen 6, 200817 r Ja bych prave chtel dat tu alcantaru. Ta sitka na sedadlech co je u RS je hrozna...
Březen 6, 200817 r Ja bych prave chtel dat tu alcantaru. Ta sitka na sedadlech co je u RS je hrozna... Alcantra je nevzhledná, pokud tedy nemyslíš tu RS. Ta síťka, Pretoria, je sice nahouby co se týká životnosti, ale pak jí vyměníš za kůži nebo jinou látku, hm?
Březen 6, 200817 r Na voze nezáleží.... někdo snad říkal že jo? myslím že jsme škodovkáři ne?tak at se přidá kdo chce třeba i se škodou 100
Březen 6, 200817 r Alcantra je nevzhledná, pokud tedy nemyslíš tu RS. Ta síťka, Pretoria, je sice nahouby co se týká životnosti, ale pak jí vyměníš za kůži nebo jinou látku, hm? Myslim klasickou cernou alcantaru bez perforovani. Sitka by se vymenila prave za tu alcantaru. U ridice uz mam tu sitku dost odrbanou...
Březen 6, 200817 r Myslim klasickou cernou alcantaru bez perforovani. Sitka by se vymenila prave za tu alcantaru. U ridice uz mam tu sitku dost odrbanou... se tam nesmíš tak vrtět koukal jsi na tu leštičku?co ty na to?
Březen 6, 200817 r se tam nesmíš tak vrtět koukal jsi na tu leštičku?co ty na to? Jo, mam pocit ze se tam fakt vrtim jak slepice na vejcich. No koukal. Uvidime... Jen nevim jakou. Tady je ta autokosmetika co me hooodne zajima. http://www.meguiars.cz/ix.php Teda az na tu cenu... Ale ona je tak draha i v US.
Březen 6, 200817 r Jo, mam pocit ze se tam fakt vrtim jak slepice na vejcich. No koukal. Uvidime... Jen nevim jakou. Tady je ta autokosmetika co me hooodne zajima. http://www.meguiars.cz/ix.php Teda az na tu cenu... Ale ona je tak draha i v US. 1) 2)já taky pořád nevím kterou 3)ty vole to jsou pálky,no nevím nevím to by naším měsíčním rozpočtem asi neprošlo to by mně bytná
Březen 6, 200817 r 1) 2)já taky pořád nevím kterou 3)ty vole to jsou pálky,no nevím nevím to by naším měsíčním rozpočtem asi neprošlo to by mně bytná Jeste se zitra podivam na nejaky anglicky weby.
Březen 6, 200817 r Vrtění a leštění a pak se divíš že sedačka vypadá tak jak vypadá Pri Tvoji vysce se divim ze nemas prorazenou stropnici...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.