RST Vloženo 1. Září 2009 Sdílet Vloženo 1. Září 2009 Dělali jsme loni na tohle auto tažný. Mě se líbí a pořídil bych si ho hned. Je to předek fabka, zadní náprava OI, zadní vrata a světla jsou z feldy picka. Takže platforma jako roomster. Je to udělaný dost pěkně a podle slov šoféra to jede lehce i 2 kila. HTP v tom rozhodně není. Myslím, že to má dvoulitr. V nějakým jiným tématu o fabce pikoni jsem myslím dával i fotku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 1. Září 2009 Sdílet Vloženo 1. Září 2009 fakt rad by som ju videl nazivo na nejakom autosalone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 2. Září 2009 Sdílet Vloženo 2. Září 2009 přijeď do bolky jezdí tu každý den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RST Vloženo 2. Září 2009 Sdílet Vloženo 2. Září 2009 Pendluje mezi Vrchlabím a Boleslaví, vozí v tom sem a tam prototypový díly. Občas i s vlekem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miras diego Vloženo 25. Duben 2011 Sdílet Vloženo 25. Duben 2011 Zdravim hosi,tak tento model neni jediny,po MB jich mame 4 kousky, pokud je teda nerosekali,ale vim ze jeden byl v plny vybave na xenonech............ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RST Vloženo 3. Červen 2011 Sdílet Vloženo 3. Červen 2011 Ve středu jsem potkal 2, jednoho cestou u Jičína, druhýho, toho s tažným ve Vrchlabí ve fabrice. Že by byly 4 nevím, ale 3 ano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 30. Duben 2015 Sdílet Vloženo 30. Duben 2015 trochu zapomenute tema Nemate nekdo vice fotek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 30. Duben 2015 Sdílet Vloženo 30. Duben 2015 ... Moc toho nikde ani neni hele Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.