Marsonic Vloženo 12. Únor 2007 Sdílet Vloženo 12. Únor 2007 Máte někdo zkušenost nebo mi doporučíte jaký odvozek na OI TDI COMBI?Díky To by mě taky zajímalo...! Jsem zvědav, co se sem napíše od zkušenějších, tlumiče taky řeším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
///M5 Vloženo 12. Únor 2007 Sdílet Vloženo 12. Únor 2007 Máte někdo zkušenost nebo mi doporučíte jaký odvozek na OI TDI COMBI?Díky Záleží jestli chceš jen pružiny, nebo komplet i s tlumičema. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bageta Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 Komplet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 Komplet ja nevim, ja sem treba spokojenej s RS podvozkem, oproti serii je to celkem rozdil...sedi vyborne, snizeny to je este prijatelne...a cena neni tak hrozna! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saty Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 Komplet ja nevim, ja sem treba spokojenej s RS podvozkem, oproti serii je to celkem rozdil...sedi vyborne, snizeny to je este prijatelne...a cena neni tak hrozna! No mi to prijde ze se to jeste porad dost naklani, a pri prujezdu leva-prava (nebo naopak samozrejme ) to je takove neklidne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 Komplet ja nevim, ja sem treba spokojenej s RS podvozkem, oproti serii je to celkem rozdil...sedi vyborne, snizeny to je este prijatelne...a cena neni tak hrozna! a jaká je cena ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 Taky mě zajímá snížení. Kolik by stály pružiny z RS? Snížené je to prý 2cm. Mám strach to snížit o 4cm aby mi to neškrtalo, když budu naložený. Ale každý psal , že to škrtat nebude tak nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 Podívej se na http://www.cartechgroup.cz/?eshop&kid=skoda_350 teď tam mají velké slevy na podvozky na Octavie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 Komplet ja nevim, ja sem treba spokojenej s RS podvozkem, oproti serii je to celkem rozdil...sedi vyborne, snizeny to je este prijatelne...a cena neni tak hrozna! No mi to prijde ze se to jeste porad dost naklani, a pri prujezdu leva-prava (nebo naopak samozrejme ) to je takove neklidne. tady v tom mi to prave prijde uplne super, treba je to stavem toho podvozku, me to pri tomdle prujezdu prava-leva, nebo i opacne sedi hodne dobre, bez houpani...tak nevim, treba ses zvyklej na lepsi odnekud.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 Taky mě zajímá snížení. Kolik by stály pružiny z RS? Snížené je to prý 2cm. Mám strach to snížit o 4cm aby mi to neškrtalo, když budu naložený. Ale každý psal , že to škrtat nebude tak nevím. no hele, tak to nevim, ja obcas skrtnu, ikdyz nejsem nalozen a hlavne zima, to je silenost, to bez strtancu proste nejde, nekdy si pripadam jak sneznej pluh....ta hrouda mezi kolama se bere furt...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 A to mas snizeny o 4cm nebo o 2cm? Ja budu mit 8x17 pneu 225x45x17 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 A to mas snizeny o 4cm nebo o 2cm? Ja budu mit 8x17 pneu 225x45x17 no ja mam origo RS...mam na tom ted zimaky 205/55/R 16....na spiderech 16'' a proste obcas skrtnu, a ty hroudy snehu beru celkem pravidelne, o vikendu sem koukal zespoda na naraznik a dobra prasarna...!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 myslim, ze je to fakt optimun, ale v zime mozna az moc nizky no nevim, muj subjektivni nazor.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 No nic tak dam prvni disky a uvidím jak to bude vypadat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 No nic tak dam prvni disky a uvidím jak to bude vypadat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saty Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 RS má ještě nižší nárazník než obyč octávka, předtím jsem měl saxo vts na 195/45-15 a to mi prislo v zatackach takove stabilnejsi, ale je to asi o zvyku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 RS má ještě nižší nárazník než obyč octávka, předtím jsem měl saxo vts na 195/45-15 a to mi prislo v zatackach takove stabilnejsi, ale je to asi o zvyku jj je to o zvyku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke.bean Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 Komplet ja nevim, ja sem treba spokojenej s RS podvozkem, oproti serii je to celkem rozdil...sedi vyborne, snizeny to je este prijatelne...a cena neni tak hrozna! No mi to prijde ze se to jeste porad dost naklani, a pri prujezdu leva-prava (nebo naopak samozrejme ) to je takove neklidne. No,pricnou stabilitu spis vyresis stabilizatorama nez tvrdosti tlumicu a neverili by jste,co dela za divy zadni naprava kdyz s ni neco udelate,respektive ji udelate tuzsi na zkrut. Jinak podvozek bych volikl zakladni od HP ( http://www.hpsporting.cz/sporting.htm ) Je tam cena 12tis bez zadnich pruzin + 2tis obe pruziny. Jinak je tam vyborna spoluprace a da se tam cokoliv domluvit a udelat na zakazku. Pritvrdit,zmekcit apod.. Jinak podvozek se da kdykoliv vzit a zrepasovat "za hubicku". Pochybuju ze tohle pujde udelat s podvozkem Supersport a jemu podobnym.. Vypada to jako bych byl od nich a delal jim reklamu,ale jsme jejich docela casty zakaznik a nemam s nima jedinou spatnou zkusenost. Akorat ted trosku pokulhavaji dodaci lhuty.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 Jo 12tis, ale bez dph. Tak si k tomu připočítej dph a cena je trošku více. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke.bean Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 Je to cena bez DPH a za tu cenu se to da koupit a da se tam domluvit i sleva... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 Tak to je potom ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuči Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 (editace) A to mas snizeny o 4cm nebo o 2cm? Ja budu mit 8x17 pneu 225x45x17 Jezdil jsem se svym RSem celý léto na 225/45 R17 a škrtnul jsem si zadním kolem o podběh jen asi 2x za celý léto, pokud se dobře pamatuju, ale to bylo v 5-ti lidech a s plným kufrem.... Navíc ve 150 km/h na dálnici, kde je takovej hup, jinak naprosto v pohodě. Spíš by ses měl zaměřit na ETčko, abys je neměl moc vystrčený, pak by ti po snížení mohly kola občas škrtnout Editováno: 13. Únor 2007, autor: Kuči Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 měl jsem KW, ale na GIII a byl jsem spokojenej. sníženo o nějakých skutečných 80mm a uz bych to nechtěl. ted mam origo sport podvozek Škoda -30mm a pohoda. se značkama jako KW, Eibach, Koni rozhodně chybu neuděláš a dneska bych si už koupil stavitelnej, když už ne tuhostně, tak minimálně výškově Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 To Kuči: No Et mám 35 tak by to mohlo být ok, ale nevím jestli to mám snížít o 2cm nebo 4cm. Klidně bych snížil o 4cm, ale mám strach ,aby to pravě s 225x45x17 neškrtalo. O kolik je snížené RS o proti normální Octávii? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 Dájí se sehnat třeba pružiny z RS? Kolik stojí nové ve škodovce, víte někdo nemám Etku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.