Publikováno Únor 14, 200718 r Poradil by mne někdo jestli jde dotáhnout zrcátko, když jsem v myčce, tak se mi otočí zrcátko u řidiče na opačnou stranu, když se vrací zpět kartáče.
Únor 14, 200718 r mne sa robi to iste, je to vtedy ked je kefa moc blizko. podla mna radsej nech sa pretoci ako by ho malo utrhnut. ale pokial si spominam tak pri pohybe kefy dozadu zrkadlo priklopila a cestou naspat uz ostalo priklopene.
Únor 15, 200718 r no reseni tu je.. nejezdit na mycku , tedy ne na automatickou ale nejakou rucni... kartace na lak mi nesmi ani omylem ...
Únor 16, 200718 r no reseni tu je.. nejezdit na mycku , tedy ne na automatickou ale nejakou rucni... kartace na lak mi nesmi ani omylem ... Presne tak.Ziadne kartace na lak.
Únor 16, 200718 r no reseni tu je.. nejezdit na mycku , tedy ne na automatickou ale nejakou rucni... kartace na lak mi nesmi ani omylem ... Presne tak.Ziadne kartace na lak. Zas nepřehánějte kluci.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.