Petrkiller Vloženo 13. leden 2013 Sdílet Vloženo 13. leden 2013 Já mám tyhle zdá se mě http://www.obautodily.cz/eshop/ledky-zarovky-xen-prestavby/zarovky_ledkove/led-zarovka-12v-5w-sv-10x36mm-sufitka-bila-sada-id:1710.eshop ale na STK ti řeknu za chvíli jak to bude co na to říkají .. maximálně si myslím malá závada a to projde. Musí být bílé žádné barvičky. A svítí suprově, auto vypadá mnohem líp .. Pokud máš novější auto tak musíš asi mít jiné něco takového http://www.obautodily.cz/eshop/ledky-zarovky-xen-prestavby/zarovky_ledkove/led-zarovka-can-bus-do-spz-sufitka-42-mm-bila-id:3291.eshop ale to má 4 SMD ledky to musí být šílené světlo už .. já mám 2 a osvítí to až okolo nárazníku .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkl.vrs Vloženo 2. Březen 2013 Sdílet Vloženo 2. Březen 2013 (editace) Tak jsem dneska měnil osvětlení v SPZ a v parkovačkách za diody..... byl to docela porod, ale povedlo se aniž bych musel demontovat světla. Sice ruce doškrábaný a slovník sprostých slov vyčerpaný...ale je to tam!!!! :-) Editováno: 3. Březen 2013, autor: majkl.vrs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neattom Vloženo 4. Březen 2013 Sdílet Vloženo 4. Březen 2013 Vypadá to moc dobře, já taky ještě čekám až mi dojde zásilka a potom budu montovat, už se nemůžu dočkat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 4. Březen 2013 Sdílet Vloženo 4. Březen 2013 Spz chválim :kol-47: mám je tam taky a nemůžu si je vynáchválit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 4. Březen 2013 Sdílet Vloženo 4. Březen 2013 (editace) Ty na SPZ jsou hezké, taky je mám i osvětlení interiéru .. akorád já bych neřekl že je dobré mít tak moc modré dálky.. oprava Editováno: 4. Březen 2013, autor: Petrkiller Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkl.vrs Vloženo 16. Březen 2013 Sdílet Vloženo 16. Březen 2013 To nejsou dálky, ale ledky v parkovačkách. Zakoupeno taky v obautodílech. http://www.obautodily.cz/eshop/ledky-zarovky-xen-prestavby/zarovky_ledkove/ledka-12v-4w-hyper-t10-mega-svitivost-bila-id:4317.eshop Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasyk Vloženo 16. Březen 2013 Sdílet Vloženo 16. Březen 2013 mal niekto takyto problem ? nesvieti mi špz , nejde zadny stierač , ani ostrekovač, 3 brzd.svetlo, a nejde mi otvorit kufor ked mam nastartovane, alebo kluč v polohe 1(kontrolky svietia) ...poistky su v poriadku. v com moze byt problem ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neattom Vloženo 17. Březen 2013 Sdílet Vloženo 17. Březen 2013 Možná ti pomůže toto: http://forum.skodahome.cz/topic/80669-jsem-v-koncich-pomoc/ Zkontroluj si i jestli nemáš prasklé žárovičky v SPZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neattom Vloženo 24. Březen 2013 Sdílet Vloženo 24. Březen 2013 Tak v pátek mi poštou přišly LED, i nové koncovky osvětlení (http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-fabia-facelift/svetla-blikace-tuning/zadni-svetla/skoda-fabia-osvetleni-spz-zadni-original-id:1564.eshop), do kterých se sufitky umistují. Po namontování mi však jedno světlo nefunguje. Nepomohlo ani otočení LED. Potom jsem si všiml, že konektor (co jde ze dveří a nacvakává se na něj koncovka) je nějaký divný (ve vnitř nemá piny, asi uhnilé). Jde vyměnit jen ten konektor nebo se musí vyměnit celý kabel ve dveřích, máte někdo zkušenosti?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marykayman Vloženo 9. Září 2013 Sdílet Vloženo 9. Září 2013 Pořád nemůžu najít tu kostru pro osvětlení spz, nemůže někdo poradit, pořád mi to problikává a začíná mě dost vytáčet, díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
The_DoctoR Vloženo 2. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2013 Taky mi jedna nesvítí. Ale jak se tam dostanu? Je to na nějakej šroub a na jakej? Nerad bych to ohlodal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 2. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2013 u jedničkové Fábule tam byly dva torxové šrouby, předpokládám že je to stejné i u F II Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 2. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2013 (editace) a predpokladáš dobre EDIT:doplním len odkaz http://forum.skodahome.cz/topic/122043-sroubek-u-osvetleni-spz/ Editováno: 2. Říjen 2013, autor: libero Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom01 Vloženo 19. Duben 2022 Sdílet Vloženo 19. Duben 2022 Uvažuji na Fabii 1 MR 2001 vyměnit původní sulfitkové osvětlení SPZ za LED-kové. Vůbec mi nejde o vzhled, ale o vyřešení příčiny koroze karoserie okolo osvětlení, která se mi začíná objevovat. Ano, teprve teď na tak starém autě, protože jezdí velmi málo a je doplněno o denní svícení, takže sulfitky SPZ svítí jen opravdu občas. Auto je ve velmi pěkném stavu a nechci si nechat shnít kufr. Vím, že na Fabiích 3 to lze měnit za originál LED osvětlení z pozdějších MR téhož modelu. Prosím o radu, existuje i pro Fabii 1 nějaká legální LED náhrada, s níž nebude problém na STK? Klidně vyměním obě celé svítilny, ale za nějaké kvalitní LED svítilny se schválením pro daný model a pro silniční provoz. Existuje vůbec něco takového? Brouzdal jsem po webu i zde po fóru a nedaří se mi najít, co potřebuji... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdeno20 Vloženo 16. Červen 2022 Sdílet Vloženo 16. Červen 2022 zdravim na otcovej fabke nesvieti osvetlenie spz,poiska v poriadku , ide tam prud ale nemam tam kostru.nema niekto s tym skusenost odkial je tahana ta kostra? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
richi661 Vloženo 16. Červen 2022 Sdílet Vloženo 16. Červen 2022 Ukostření svazku víka zavazadlového prostoru je na sloupku C vlevo vzadu za sedačkou.Kostra osvětlení spz je společná s kostrou třetího brzdového světla a motoru stěračů zadního skla.Pokud stěrač funguje a brzdové světlo svítí bude problém pouze v kabeláži uvnitř víka zavazadlového prostoru.Jinak zkontrolovat vedení v průchodce mezi víkem a karoserií a uvnitř vozu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.