Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Já mám tyhle zdá se mě http://www.obautodily.cz/eshop/ledky-zarovky-xen-prestavby/zarovky_ledkove/led-zarovka-12v-5w-sv-10x36mm-sufitka-bila-sada-id:1710.eshop ale na STK ti řeknu za chvíli jak to bude co na to říkají .. maximálně si myslím malá závada a to projde. Musí být bílé žádné barvičky. A svítí suprově, auto vypadá mnohem líp ..

Pokud máš novější auto tak musíš asi mít jiné něco takového http://www.obautodily.cz/eshop/ledky-zarovky-xen-prestavby/zarovky_ledkove/led-zarovka-can-bus-do-spz-sufitka-42-mm-bila-id:3291.eshop ale to má 4 SMD ledky to musí být šílené světlo už .. já mám 2 a osvítí to až okolo nárazníku ..

• o 1 měsíc později...
Vloženo (editace)

Tak jsem dneska měnil osvětlení v SPZ a v parkovačkách za diody..... byl to docela porod, ale povedlo se aniž bych musel demontovat světla. Sice ruce doškrábaný a slovník sprostých slov vyčerpaný...ale je to tam!!!! :-)

post-31591-0-98027000-1362252088_thumb.j

post-31591-0-31453100-1362252274_thumb.j

post-31591-0-95433500-1362252379_thumb.j

post-31591-0-92185800-1362252470_thumb.j

Editováno: , autor: majkl.vrs
  • o 2 týdny později...
Vloženo

mal niekto takyto problem ? nesvieti mi špz , nejde zadny stierač , ani ostrekovač, 3 brzd.svetlo, a nejde mi otvorit kufor ked mam nastartovane, alebo kluč v polohe 1(kontrolky svietia) ...poistky su v poriadku. v com moze byt problem ?

Vloženo

Tak v pátek mi poštou přišly LED, i nové koncovky osvětlení (http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-fabia-facelift/svetla-blikace-tuning/zadni-svetla/skoda-fabia-osvetleni-spz-zadni-original-id:1564.eshop), do kterých se sufitky umistují. Po namontování mi však jedno světlo nefunguje. Nepomohlo ani otočení LED. Potom jsem si všiml, že konektor (co jde ze dveří a nacvakává se na něj koncovka) je nějaký divný (ve vnitř nemá piny, asi uhnilé).

Jde vyměnit jen ten konektor nebo se musí vyměnit celý kabel ve dveřích, máte někdo zkušenosti??

• o 5 měsíců později...
  • o 4 týdny později...
  • o 8 let později...
Vloženo

Uvažuji na Fabii 1 MR 2001 vyměnit původní sulfitkové osvětlení SPZ za LED-kové. Vůbec mi nejde o vzhled, ale o vyřešení příčiny koroze karoserie okolo osvětlení, která se mi začíná objevovat. Ano, teprve teď na tak starém autě, protože jezdí velmi málo a je doplněno o denní svícení, takže sulfitky SPZ svítí jen opravdu občas. Auto je ve velmi pěkném stavu a nechci si nechat shnít kufr. Vím, že na Fabiích 3 to lze měnit za originál LED osvětlení z pozdějších MR téhož modelu. Prosím o radu, existuje i pro Fabii 1 nějaká legální LED náhrada, s níž nebude problém na STK? Klidně vyměním obě celé svítilny, ale za nějaké kvalitní LED svítilny se schválením pro daný model a pro silniční provoz. Existuje vůbec něco takového? Brouzdal jsem po webu i zde po fóru a nedaří se mi najít, co potřebuji...

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Ukostření svazku víka zavazadlového prostoru je na sloupku C vlevo vzadu za sedačkou.Kostra osvětlení spz je společná s kostrou třetího brzdového světla a motoru stěračů zadního skla.Pokud stěrač funguje a brzdové světlo svítí bude problém pouze v kabeláži uvnitř víka zavazadlového prostoru.Jinak zkontrolovat vedení v průchodce mezi víkem a karoserií a uvnitř vozu.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...