Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Prosím pomoc. Potřebuji funkční software. Mám OII rv2005, nainstalovaný columbus, vyměněnou gateway, vše nakódované. Jen mi nepřepíná maxidot a nejde Multivolant. Poradí mi někdo kde bych sehnal funkční software (fw) aby mi vše fungovalo jak má?

Díky

Vloženo

není problém nahrát i 4020

zeptam se mam asi starou verzi fw koukam ze mi system ukazuje 2664 a mapy west 7690. Prave mi v mapach hodne silnic chybi =( . Mam nove mapy na dvd oznaceny V8,1. a fw 4120 jeste dodam ze mam starsiho columba 3A0035680A s H03, Muzu to aktualizovat? jak mapy tak fw aby vse fungovalo jak ma? Ktomu mi blbne hasove zadani adresy. Diky.

Vloženo (editace)

Mapy jsem bezne 4x aktualizoval, a fungovalo vse bez problemu , ted semi zda columb s FW 2664 cim dal pomalejsi. Jeto jako s operacnim systemem kdyz se pouziva, laguje a laguje.. a casem je potreba reinstal. Zkusim to tedy sam na novejsi fw, kdyz to zkazim, budu muset se za tebou stavit jak bude cas do Humpolce =(.

Editováno: , autor: žralok
Citace předchozího příspěvku !
  • o 2 týdny později...
Vloženo

Jak jsme už tady psal...jediná cesta je tovární firmware...vše ostatní lze přirovnat k service packům...něco vylepší, ale systém vždy částečně zpomalí.

Vloženo

Ahoj borci.pročítám diskuze ale nic jsem nenašel. Mám v předfacu columbus, a doposud žádny problem az ted když jsem ho pustil tak naskočila jenom bíla obrazovka. Vše funguje..radio,cd,navy ale display bíly:)odpojení baterky nepomohlo.Nevíte někdo co to může byt prosím, pomůže novy fw nebo je mrtvá.Díky Lada

Vloženo

Tak už mám info..řešili jsme s cosbym a pojede k doktorovi:) vypadá to prý na tu desku pod LCD. Tak doufam, že se to dá dohromady. Nová se mi kupovat rozhodně nechce. Že prý se to stává i u půl roku starých..soudruzi ze škoda auto udělali asi někde chybu:((

• o 2 týdny později...
Vloženo

Ahoj, koupil sem si nového Columbuse (prvního mi ukradli), ale zdá se mi, že má nějaký starší fw (nečte SDHC karty a mapy jsou celkem staré) Je tu někdo, kdo by dokázal nahrát nový fw do columbuse + nové mapy ? Případně jaký nejnovější fw bych tam mohl nahrát, abych nemusel dávat novou gateway ? Mám Octavii rv. 2007 před facelift.

Díky

Vloženo

Tak to tě asi nepotěším, já jsem z Plzeňska a nikdo jiný Kromě Ferdy - Strakonice se mi nenabídl, takže jezdím za ním a můžu jen doporučit. Zrovna před 14ti dny jsem byl s Columbusem a mám teď vše OK :kol-28:

Vloženo

Mám jednoho týpka v Praze co to dělá, ale chce za to 500,- + 500,- pro mě cesta, takže za 1000,- se mi to zase až tak nevyplatí. Sháním nejlevnější variantu :)

Ale díky, snad na někoho narazím, kdo bude poblíž :)

Vloženo

za 500 ti někdo nahraje nejnovější fw, upraví aby nevybíjelo baterku a ještě ti nahraje nejnovější mapy? můžeš mi říct kdo to je a jestli opravdu nahraje to nejnovější co lze pro danou navi?

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...