Listopad 15, 201410 r Já jen myslel že to je nějaká vychytávka opravdu u nás použitelná, když chceš kvůli tomu měnit NAVI... Já do zahraničí nejezdím, takže nevím jak to funguje tam, jn jsem konstatoval, že bez toho asi 90% lidí dokáže u nás být
Listopad 15, 201410 r vse normalne funguje,sam se pripoji a telefonovat jde taky i prijimat akorat v nem neni seznam a samo ze neukazuje jmena,uz sem vyzkousel snad vse a porad nic,tovarni nastaveni aj columbu a tel sem udelal,predtim to slo normalne a soft v te sem neaktulizoval,skusim to jeste s jinym tel
Listopad 15, 201410 r blbe sem to napsal delal sem zakladni nastaveni v polozce teleon,jak se dela restart celeho columbu? diky
Listopad 15, 201410 r no to by ale mělo stačit podle mě... co vyřeší restart celé navigace já když restartuju položku TELFON, tak se mi nevymaže akorát seznam, ten se přemaže až když se spáruje nový telefon a dám nahrát kontakty...
Listopad 15, 201410 r blbe sem to napsal delal sem zakladni nastaveni v polozce teleon,jak se dela restart celeho columbu? diky Na vlasní nebezpečí: SOUČASNĚ STISKNI A DRŽ: šipka vlevo+šipka vpravo+hvězdička (vedle "eject disc") Upraveno Listopad 15, 201410 r od eauto1.cz
Listopad 16, 201410 r tak restart pomohol uz normalne funguje diky jo a jednotku mam 7P6 035 730 K to si myslim ze zas zadna novinka neni Upraveno Listopad 16, 201410 r od foxdivemaster
Listopad 16, 201410 r cawte zohnal som si columba, ale potreboval by som sa poinformovat: 1.naco tam sluzi datum ked sa nikde nezobrazuje? 2. existuju rozne ukazovatele parkovacieho asistentu: palickovite ukazovatele alebo plne vykreslovanie prekazok. Da sa to nejak nastavit ? Lebo ovela krajsie je to ako na obrazku c.2 alebo c.3 - plne vykreslovanie prekazok. Dakujem Upraveno Listopad 17, 201410 r od OctavianusII
Listopad 17, 201410 r tak restart pomohol uz normalne funguje diky jo a jednotku mam 7P6 035 730 K to si myslim ze zas zadna novinka neni tak radost netrvala dlouho,dneska me ukradli mobil a moje otazka zni da se nejak z columbu dostat tel.seznam zpatky do telefonu?vsechny kontakty sem mel na sim a zalohu sem nemel
Listopad 19, 201410 r ahoj chlapy, koupil jsen columbuse a je v něm SW 4120 nefunguje mi na maxidotu nevíte kde sehnat upravený pro před FL
Listopad 19, 201410 r 2. existuju rozne ukazovatele parkovacieho asistentu: palickovite ukazovatele alebo plne vykreslovanie prekazok. To by mě taky zajímalo, zda to lze změnit. Upraveno Listopad 21, 201410 r od eauto1.cz
Listopad 20, 201410 r Zdravim chlapy mam taky problem s kodovanim columbusa cislo radia 3T0 035 680 B kodovanie 00000400000000000000 SW 4120 a skusal som všeliako kodovat a stale mi nejde multifunkčny volant inak všetko funguje ako ma ,,co mam zmenit ?? diky za odpovede
Prosinec 1, 201410 r Dobrý den. Omlouvám se pokud se ptám blbě ale pročítám fora už pár dní a nikde jsem nenašel konečné řešení. Mám ve svém Roomsteru 1,4 16v 2006 patrně od základu navigaci cruise....chtěl bych ho trochu modernizovat něčím barevným. Které radio/navigace je nejlepší, nejvhodnější nebo nebo nejjednoduší pro instalaci a co přesně bude za potřebí měnit? Navigaci bych asi oželel ale Mp3 a parkovací asistent potřebuji. Popřípade je někdo z okolí Litoměřic kdo je schopen něco takového spáchat?
Prosinec 2, 201410 r nic jiného než dance a cruise parkovací asistent v tvém autě neumí zobrazovat.. ten budeš muset oželet a dát tam nejlépe Amundsent - tam stačí přehodit kus za kus... Upraveno Prosinec 2, 201410 r od Milhausek
Prosinec 2, 201410 r Právě ze ani cruise mi nic neukazuje...jen akusticky. Uz mam objednaného Amundsent. Dekuji za odpověď a ještě jestli se můžu zeptat jaké funkce mi budou fungovat mam teď maxidot a ovladani pod volantem HF tam mam parrot takže to neresim. A jak je to s prevodnikem ten by uz v autě měl být když je tam cruise nebo se pletu?
Prosinec 7, 201410 r Ahoj pánové...mám o2 r.v. 2009..nějak se v tom nevyznám a tak jsem pročítal zdejší fora...našel jsem návod na odblok obrazu za jízdy pomocí dvd .takže jdeme na to...vypálení dvd...aktualizace proběhla v pořádku a ejhle..nejde zvuk a nenáčítá žádné media ani dvd ani cd...nic...říkám zkusím znova..přehraju..proběhne v pořádku a columbus nereaguje na nic...jen zapnutí a vypnutí..nejde jinak vůbec nic..at mačkám co mačkám at točím knoflíky,prostě nedělá nic.Ted už vím že jsem hlupák a pouštím se do něčeho do čeho nemám,ale vypadalo to velmi jednoduše.Najde se někdo z Ostravska kdo by mi s tím pomohl prosím?Jsem z toho vážně zoufalý. http://forum.skodahome.cz/topic/127009-odblokov%C3%A1n%C3%AD-obrazu-za-j%C3%ADzdy-columbus/
Prosinec 7, 201410 r Nechce někdo vyzkoušet west europe V12? http://www.iraf.xyz/torrent/1659367074/CD+8195+iso#
Prosinec 11, 201410 r hosi pujde toto pripojit ke kolumbu aby sla hudba z usb na display a ovladat ji z neho? http://hifiland.net/katalog/originalni-multimedia-box-vw,-skoda,-seat~zmultimedia%20box%20usb.html
Prosinec 15, 201410 r Ahoj pánové...mám o2 r.v. 2009..nějak se v tom nevyznám a tak jsem pročítal zdejší fora...našel jsem návod na odblok obrazu za jízdy pomocí dvd .takže jdeme na to...vypálení dvd...aktualizace proběhla v pořádku a ejhle..nejde zvuk a nenáčítá žádné media ani dvd ani cd...nic...říkám zkusím znova..přehraju..proběhne v pořádku a columbus nereaguje na nic...jen zapnutí a vypnutí..nejde jinak vůbec nic..at mačkám co mačkám at točím knoflíky,prostě nedělá nic.Ted už vím že jsem hlupák a pouštím se do něčeho do čeho nemám,ale vypadalo to velmi jednoduše.Najde se někdo z Ostravska kdo by mi s tím pomohl prosím?Jsem z toho vážně zoufalý. Zkus vytáhnou navi ven a odpoj na chvíli konektory......
Prosinec 15, 201410 r Jde o to, jaký máš Columbus v jakém autě s jakou výbavou... není to jen o tom to aktualizovat, ale o tom, jak je ta aktualizace nakonfigurovaná Takže musíš alespoň napsat co máš za MR Columbuse, jakou Octavii s jakou výbavou (např. jestli máš maxiDot atd.) a doufat, že ti kluci tady poradí nebo sestaví soft
Leden 1, 201510 r Smil, ako napálim V12 už som zničil 5 DVD+DL a rádio mi stále hlási chybné dvd/cd, Napaľujem cez Nera rýchlosť 2,4. Mám Columbusa rok 2009 sw 4120. Mapy V10 mi išli ok ako West tak aj East, V.11 som neskúšal. Ďakujem
Leden 2, 201510 r Zkus MapsTool, na DVD máš pak jen základ, zbytek se natáhne z SDkarty... http://christian-jeanin.ro/blog/software/maps-tool-en/
Leden 7, 201510 r Ahojte, prosim o radu mam Columbus sw:5238 hw: H09, a pri odblokovani obrazu mi zostala cierna obrazovka ani vypnutie nepomohlo a nechce ani zobrat ziadne CD Dakujem
Leden 7, 201510 r Měkký restart,jinak servis :-) http://mcaservis.webnode.cz/ Upraveno Leden 7, 201510 r od cosby
Leden 7, 201510 r Měkký restart, to znamená? ktoré tlačidlá mám postláčať? sipka vlavo vpravo a tlacitko s mikrofonom? lebo ak toto tak to som uz skusal a radio sa vyplo a zaplo a stale cierna obrazovka. Upraveno Leden 7, 201510 r od Midnight
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.