davidek.c Vloženo 26. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2011 kluci nema nekdo nahodou na columba ten konektor na gps antenu.....ulomili mi to kdyz montovali gps antenu na strechu......konektor je ulomeny a antena vypadava..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manfredd Vloženo 29. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2011 Ferdo25 a ostatní, je jasné, že to nikdo nechce zveřejňovat info o odblokaci obrazu, protože je to placená služba. Takže já se ptám: 1. Aktuálně mám 3T0035680A sw2764 a mapy 7333, ale chtěl bych nový firmware (už se tady i píše o 4020, ale nikde jsem nenašel linky a jestli je funkční). Bude mi odkódování fungovat i s novými firmware a novými mapami (7693)??? 2. Kolik to stojí 3. A dá se software pro odblokování po zaplacení poslat (nebo návod)? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manfredd Vloženo 29. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2011 Včera jsem tady proseděl cca 3h a četl vše možné, stejně tak používal vyhledávání :-) Nikde jsem nenašel info, jak zpřístupnit menu SMS na Columbovi. U Němců jsem se dočetl, že snad stačí upravit pár bytů přes VAG, ale rád bych věděl jestli to opravdu stačí. Zkoušel to už někdo. Odpovědi typu, kdo by četl SMS za jízdy jsou zcestné :-) Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 29. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2011 musí to podporovat hf jednotka!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marty11 Vloženo 29. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2011 Potřebuju připojit parkovací kameru s převodníkem k 1Z0035680A. Existuje FW, který toto umožňuje? Interface zde: http://stualarm.cz/p...vw-mfd3/rns510/ Nikdo neví? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manfredd Vloženo 31. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2011 Zmizení servisního menu Je možné, aby se při instalaci fw 38xx ztratilo servisní menu, respektive se zase zamklo a šlo odemkonout jen přes VAG? Předtím jsem měl fw 27xx. Nebo se aktivuje jinak než dlouhým přdržením Setup? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 31. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2011 není aktivní, nutná aktivace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motorpower Vloženo 1. leden 2012 Sdílet Vloženo 1. leden 2012 není aktivní, nutná aktivace A dlouhé přidržení SETUP a jedna navi na prodej a všechno nej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manfredd Vloženo 3. leden 2012 Sdílet Vloženo 3. leden 2012 Nechal jsem si jej přes VAG aktivovat, když jsem měl fw2974. Po nahrání 38xx zmizlo, takže se musí znova přes VAG aktivovat? Ptám se proto, ať s tím někoho neotravuju a ono to ani nepůjde. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilo29 Vloženo 4. leden 2012 Sdílet Vloženo 4. leden 2012 [chcem sa opytat v cim je rozdiel medzi fw 2974 a najnovsim 38xx a ci sa oplati ho davat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djac Vloženo 4. leden 2012 Sdílet Vloženo 4. leden 2012 Nechal jsem si jej přes VAG aktivovat, když jsem měl fw2974. Po nahrání 38xx zmizlo, takže se musí znova přes VAG aktivovat? Ptám se proto, ať s tím někoho neotravuju a ono to ani nepůjde. Díky. Ano, po nahrání nového softu se musí servisní menu znovu aktivovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 4. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2012 (editace) Tady je aktivace skrytého menu...stačí rozbalit, vypálit, na navigaci: setup + mic(tlačítko hlasového) + eject a pak vložit... http://www.megaupload.com/?d=O0JFDJ24 Editováno: 4. leden 2012, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manfredd Vloženo 5. leden 2012 Sdílet Vloženo 5. leden 2012 Jste hodní kluci a zvlášť s tím CD. Už jsem to našel i někde v USA, co se musí v kterém souboru změnit. Docela mě fascinuje, co se s tím vším dá dělat i bez VAGu. Sice jsem se posunul dále, ale pořád jsem vlastně na začátku, protože aktuální seznam věcí, co bych chtěl vypadá skoro téměř pořád stejně. 1. Upgrade firmware, rozdělení HDD pro POI - HOTOVO 2. Nové mapy 7693 - HOTOVO 3. Odblok obrazu - při aktualizaci SWL ERROR 4. Aktivace SMS na RNS - VAG pro tel. nemá prý dlouhé kódování a nevím tedy jak najít byte 6, abych mohl upravit nastavení (rSAP mám :-)) Kdyby znal někdo odpovědi, rád zase poexperimentuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OctaviaLUB Vloženo 5. leden 2012 Sdílet Vloženo 5. leden 2012 (editace) Chtel bych poprosit odborniky o radu. Zacal mi obcasne stavkovat Columbus (projevuje se uplnym vypnutim) a me to pripada, ze je to nekde v kabelovem svazku. Jde mi o to, ze bych chtel u kolegy ktery ma taky Columbuse vyzkouset toho meho, ale on se boji, ze kdyz ho odpoji a vyzkousime toho meho, tak ze pak bude muset nechat kodovat zpet jeho radio pres VAG a ze nejspis ani ten muj tam nepujde. Navic pry nema ani PIN a nevi kde by ho mel v papirech mit a ze by to musel za penize nechat zjistovat apod. Takze ma otazka zni... musi se po vyjmuti a pripojeni druheho Columbuse neco programovat v aute ci zadavat PIN kod? Editováno: 5. leden 2012, autor: OctaviaLUB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 5. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 5. leden 2012 Kolega má správné obavy. PIN je nutnost mít u sebe pří přendavání Columbuse mezi auty a kódování není nezbytné pokud se auta shodují v tom, že nemají nebo naopak mají soundsystem. Vypínání navi za jízdy je jasný problém navigace. Bohužel neexistuje jiné řešení než počkat až nepůjde zapnout a pak řešit. V současné chvíli to je buď základní deskou nebo vstupním členem. Kabeláž by se projevovala rozhodně jinak a byly by chyby v diagnostice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 5. leden 2012 Sdílet Vloženo 5. leden 2012 4. Aktivace SMS na RNS - VAG pro tel. nemá prý dlouhé kódování a nevím tedy jak najít byte 6, abych mohl upravit nastavení (rSAP mám :-)) SMS na columbusu fungují jen s tel. jednotkami 5N0 035 730 D nebo 3C8 035 730 A nebo B Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OctaviaLUB Vloženo 5. leden 2012 Sdílet Vloženo 5. leden 2012 (editace) ferda25: Dekuji moc za odpoved. Omlouvam se, ale netusim co presne se mysli soundsystemem Paklize by jedno auto melo a druhe ne, tak by mu to rozhodilo nastaveni v aute, nebo by muj Columbus treba nereprodukoval dobre zvuk? Jde mi jen o to, aby i kdyby to nebylo stejne nastaveno, tak aby mu to neco nerozhodilo. Nechci jen, aby musel neco preprogramovavat v servisu. PIN beru na vedomi a snad se mu ho podari v papirech najit. Na ten svazek jsem prisel tak, ze kdyz Columbuse povystrcim a hejbu s kabelazi, tak se to prave vypina casteji. Kdyz auto stoji a necham svazek v poloze kdy se to nevypina, tak je to OK a Columbus se nevypne, ale za jizdy pri nerovnostech na vozovce to prave obcas vypne a za chvili zase nabehne. Tou vymenou do jineho auta chci prave eliminovat problem v samotnem Columbusovi, nebo naopak potvrdit. Editováno: 5. leden 2012, autor: OctaviaLUB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 5. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 5. leden 2012 Pokud jedno auto má soundsytém a druhé ne tak ani jednomu po výměně nepojede zvuk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 5. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 5. leden 2012 V papírech nic nenajde. PIN se musí nechat zjistit v servise. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OctaviaLUB Vloženo 5. leden 2012 Sdílet Vloženo 5. leden 2012 Aha, tak to dekuji za upozorneni a ja budu muset nastudovat ten soundsystem, ale jestli je to origo fabricky rozvody radio, repraky, apod. tak to mame oba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 5. leden 2012 Sdílet Vloženo 5. leden 2012 SoundSystém má pod sedadlem řidiče zesilovač a na dveřích reproduktor navíc s nápisem SoundSystem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djac Vloženo 5. leden 2012 Sdílet Vloženo 5. leden 2012 (editace) Malá nápověda, zda máš SS v autě. Editováno: 5. leden 2012, autor: djac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OctaviaLUB Vloženo 5. leden 2012 Sdílet Vloženo 5. leden 2012 Super, dekuji vsem za ochotu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manfredd Vloženo 6. leden 2012 Sdílet Vloženo 6. leden 2012 SMS na columbusu fungují jen s tel. jednotkami 5N0 035 730 D nebo 3C8 035 730 A nebo B jj tuhle jednotku mám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manfredd Vloženo 6. leden 2012 Sdílet Vloženo 6. leden 2012 (editace) Ještě pro jistotu přikládám, co vlastně chci, protože dochází k nedorozumění. rSAP mám aktivní, SMS na maxidotu jsou, ale nejsou na Columbovi, jak je možno vidět na obrázku. Editováno: 6. leden 2012, autor: Manfredd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.