sninja Vloženo 18. Březen 2012 Sdílet Vloženo 18. Březen 2012 OK, zkusím ten kryt... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 18. Březen 2012 Sdílet Vloženo 18. Březen 2012 Nortalfe,pokud tam máš HW odblok,vyhoď jej ven a bude po problému Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peťas-RS Vloženo 19. Březen 2012 Sdílet Vloženo 19. Březen 2012 Ahojte, Kamarád prodává svoji Oct II (2005) předělanou na FL.Má v tom Columbuse, kterého mi nabízí. Já mám FL 2011, bude mi to fungovat v mém autě? Dá se nějak zjistit jak je to starý model a jakou má obr.a jaký je tam softw. , aniž by se to muselo vymontovat? Dík P. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motorpower Vloženo 20. Březen 2012 Sdílet Vloženo 20. Březen 2012 Fungovat bude, ale ne bez přizpůsobení/nakodování/ a ev. update. Je ale celkem jedno co zjistíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peťas-RS Vloženo 20. Březen 2012 Sdílet Vloženo 20. Březen 2012 Tak , myslím jestli je mezi staršími modely a posledními rozdíl a v čem. Taky i co se týče té obrazovky , jaký je v tom pro uživatele rozdíl.Jestli je lepší, už by to mělo ten LED posvícený displ. nebo to neni zas tak viditelné . Jak poznám LED a neled :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IgorB Vloženo 25. Březen 2012 Sdílet Vloženo 25. Březen 2012 Cavte, po ukradnutom Touaregu (pridite na dovolenku na Ukrainu, vase auto uz tu je) mi zostalo radio RCD 510, lebo asi mesiac pred tym som tam vrazil RNS 510 (ja debil). Teraz by som toto radio rad pouzil na normalne pocuvanie v budove (vonkajsie sedenie so 4-mi reprakmi). Poradite zapojenie a co k tomu potrebujem? V aute (dalsom Touaregu) funguje, ale samostatne nie. Asi potrebuje nejaku Canbus jednotku, ci? Potrebne veci chcem kupit (od vas), ale obavam sa, ze cena bude taka, ze za to kupim BOSE zostavu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkantos Vloženo 26. Březen 2012 Sdílet Vloženo 26. Březen 2012 Zdravim pleas mam takovy problem nacpal jsem columbuse do superba 1 a u navigace nefunguje hlasove navigovani jedine co mi pani rekne je ze cil lezi na vyznacene trase a pak uz nenaviguje jen jedu podle modre cary.Druhy problem je ze kdyz sjedu z dotycne trasy tak mne ani neupozorni ani nevyhleda alternativni trasu.Jsem uz zoufalej vsude mam nastaveno aby krafala a ona nic.Myslite ze pomuze novy firmware a jaky je ted nejnovejsi?Dekuji moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 26. Březen 2012 Sdílet Vloženo 26. Březen 2012 Superb I nemá Can 2,0 jak navigace potřebuje,tak proto.Columbus tam nepatří,pouze s nějakým převodníkem Can signáůlu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkantos Vloženo 26. Březen 2012 Sdílet Vloženo 26. Březen 2012 jo jo to vim mam tam canbus simulator a columbus jede v pohode i navigace je cajk jen proste nemluvi jen to co jsem psal nebo ze jsem dojel do cile .Nevim to prece by nemuselo mit nic spolecneho s canbusem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkantos Vloženo 26. Březen 2012 Sdílet Vloženo 26. Březen 2012 jo jo to vim mam tam canbus simulator a columbus jede v pohode i navigace je cajk jen proste nemluvi jen to co jsem psal nebo ze jsem dojel do cile .Nevim to prece by nemuselo mit nic spolecneho s canbusem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 26. Březen 2012 Sdílet Vloženo 26. Březen 2012 myslím,že ano.nesprávný převodník.Stejný problém Roomsterů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkantos Vloženo 26. Březen 2012 Sdílet Vloženo 26. Březen 2012 Ale no taaak to jsem zklamany :-( tak nejak selskym rozumem jsem myslel ze by to nemelo mit vliv tak asi teda jo to je skoda.Vedel jsem ze mi nepujde tak padesat procent toho co umi ale ze mi nepujde padesatpet procent mne stve :-) no kazdopadne dekuji.Soudim ze kdybych mel jiny typ canbus simulatoru mohlo by to jit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 26. Březen 2012 Sdílet Vloženo 26. Březen 2012 mám převodník se kterým funguje 100%! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IgorB Vloženo 27. Březen 2012 Sdílet Vloženo 27. Březen 2012 mám převodník se kterým funguje 100%! Nevyriesi simulator aj moj problem? po ukradnutom Touaregu mi zostalo radio RCD 510, lebo asi mesiac pred tym som tam vrazil RNS 510 . Teraz by som toto radio rad pouzil na normalne pocuvanie v budove (vonkajsie sedenie so 4-mi reprakmi). Poradite zapojenie a co k tomu potrebujem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 27. Březen 2012 Sdílet Vloženo 27. Březen 2012 can-bus simulátor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.K Vloženo 27. Březen 2012 Sdílet Vloženo 27. Březen 2012 (editace) Milhausek: kolik pak stojí ten převodník se kterým funguje Columbus v Roomsteru?Je to nějaká darda? Editováno: 27. Březen 2012, autor: Pitris.K Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkantos Vloženo 27. Březen 2012 Sdílet Vloženo 27. Březen 2012 pro milhause . Cena za funkcni canbus? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 27. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 27. Březen 2012 http://www.canshack.de/default/can-bus-module-adapter-volkswagen-skoda-rns-510/can-adaptor-tp1-6-tp-2-0-rns-510-retrofit-nachruesten-with-navigation-arrows-pfeile-in-mfa-mfd-fis-cluster.html Simulátor je zas něco jiného.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 1. Duben 2012 Sdílet Vloženo 1. Duben 2012 může to bých softwarová chyba např.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
w1w2w3w4 Vloženo 4. Duben 2012 Sdílet Vloženo 4. Duben 2012 Zdravím , mám scouta a chtěl bych do něj dát columba , jsem s OL, víte o někom , kdo by mi ho tam odborně nainstaloval , nechci do toho hrabat sám. náklady hradím!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kiml jan Vloženo 10. Duben 2012 Sdílet Vloženo 10. Duben 2012 cus panove tal sem taky majtel navi columbus ale mam mensi problém nende v setup natavit jazyk čeština ani nějaký jiný pouze výchozí píšeto že jazykové soubory nemohly být nahrány dík za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 10. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2012 Bez map to nepůjde....musí být vloženo DVD s mapou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 10. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2012 Pokud mapy nepomůžou jedině přehrát fw. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kiml jan Vloženo 10. Duben 2012 Sdílet Vloženo 10. Duben 2012 jako ono nestačí mít mapy na hdd? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 10. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2012 Pro přepnutí jazyka ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.