Stringo Vloženo 15. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2014 Já jen myslel že to je nějaká vychytávka opravdu u nás použitelná, když chceš kvůli tomu měnit NAVI... Já do zahraničí nejezdím, takže nevím jak to funguje tam, jn jsem konstatoval, že bez toho asi 90% lidí dokáže u nás být 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 15. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2014 vse normalne funguje,sam se pripoji a telefonovat jde taky i prijimat akorat v nem neni seznam a samo ze neukazuje jmena,uz sem vyzkousel snad vse a porad nic,tovarni nastaveni aj columbu a tel sem udelal,predtim to slo normalne a soft v te sem neaktulizoval,skusim to jeste s jinym tel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 15. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2014 blbe sem to napsal delal sem zakladni nastaveni v polozce teleon,jak se dela restart celeho columbu? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 15. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2014 no to by ale mělo stačit podle mě... co vyřeší restart celé navigace já když restartuju položku TELFON, tak se mi nevymaže akorát seznam, ten se přemaže až když se spáruje nový telefon a dám nahrát kontakty... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eauto1.cz Vloženo 15. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2014 (editace) blbe sem to napsal delal sem zakladni nastaveni v polozce teleon,jak se dela restart celeho columbu? diky Na vlasní nebezpečí: SOUČASNĚ STISKNI A DRŽ: šipka vlevo+šipka vpravo+hvězdička (vedle "eject disc") Editováno: 15. Listopad 2014, autor: eauto1.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 16. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2014 (editace) tak restart pomohol uz normalne funguje diky jo a jednotku mam 7P6 035 730 K to si myslim ze zas zadna novinka neni Editováno: 16. Listopad 2014, autor: foxdivemaster Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OctavianusII Vloženo 16. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2014 (editace) cawte zohnal som si columba, ale potreboval by som sa poinformovat: 1.naco tam sluzi datum ked sa nikde nezobrazuje? 2. existuju rozne ukazovatele parkovacieho asistentu: palickovite ukazovatele alebo plne vykreslovanie prekazok. Da sa to nejak nastavit ? Lebo ovela krajsie je to ako na obrazku c.2 alebo c.3 - plne vykreslovanie prekazok. Dakujem Editováno: 17. Listopad 2014, autor: OctavianusII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 17. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2014 tak restart pomohol uz normalne funguje diky jo a jednotku mam 7P6 035 730 K to si myslim ze zas zadna novinka neni tak radost netrvala dlouho,dneska me ukradli mobil a moje otazka zni da se nejak z columbu dostat tel.seznam zpatky do telefonu?vsechny kontakty sem mel na sim a zalohu sem nemel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiritdii Vloženo 19. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2014 ahoj chlapy, koupil jsen columbuse a je v něm SW 4120 nefunguje mi na maxidotu nevíte kde sehnat upravený pro před FL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 19. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2014 Taky to nemáš dobre nakodovano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eauto1.cz Vloženo 19. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2014 (editace) 2. existuju rozne ukazovatele parkovacieho asistentu: palickovite ukazovatele alebo plne vykreslovanie prekazok. To by mě taky zajímalo, zda to lze změnit. Editováno: 21. Listopad 2014, autor: eauto1.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tifu Vloženo 20. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2014 Zdravim chlapy mam taky problem s kodovanim columbusa cislo radia 3T0 035 680 B kodovanie 00000400000000000000 SW 4120 a skusal som všeliako kodovat a stale mi nejde multifunkčny volant inak všetko funguje ako ma ,,co mam zmenit ?? diky za odpovede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hugoextreme Vloženo 1. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2014 Dobrý den. Omlouvám se pokud se ptám blbě ale pročítám fora už pár dní a nikde jsem nenašel konečné řešení. Mám ve svém Roomsteru 1,4 16v 2006 patrně od základu navigaci cruise....chtěl bych ho trochu modernizovat něčím barevným. Které radio/navigace je nejlepší, nejvhodnější nebo nebo nejjednoduší pro instalaci a co přesně bude za potřebí měnit? Navigaci bych asi oželel ale Mp3 a parkovací asistent potřebuji. Popřípade je někdo z okolí Litoměřic kdo je schopen něco takového spáchat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 2. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2014 (editace) nic jiného než dance a cruise parkovací asistent v tvém autě neumí zobrazovat.. ten budeš muset oželet a dát tam nejlépe Amundsent - tam stačí přehodit kus za kus... Editováno: 2. Prosinec 2014, autor: Milhausek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hugoextreme Vloženo 2. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2014 Právě ze ani cruise mi nic neukazuje...jen akusticky. Uz mam objednaného Amundsent. Dekuji za odpověď a ještě jestli se můžu zeptat jaké funkce mi budou fungovat mam teď maxidot a ovladani pod volantem HF tam mam parrot takže to neresim. A jak je to s prevodnikem ten by uz v autě měl být když je tam cruise nebo se pletu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inntel Vloženo 7. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2014 Ahoj pánové...mám o2 r.v. 2009..nějak se v tom nevyznám a tak jsem pročítal zdejší fora...našel jsem návod na odblok obrazu za jízdy pomocí dvd .takže jdeme na to...vypálení dvd...aktualizace proběhla v pořádku a ejhle..nejde zvuk a nenáčítá žádné media ani dvd ani cd...nic...říkám zkusím znova..přehraju..proběhne v pořádku a columbus nereaguje na nic...jen zapnutí a vypnutí..nejde jinak vůbec nic..at mačkám co mačkám at točím knoflíky,prostě nedělá nic.Ted už vím že jsem hlupák a pouštím se do něčeho do čeho nemám,ale vypadalo to velmi jednoduše.Najde se někdo z Ostravska kdo by mi s tím pomohl prosím?Jsem z toho vážně zoufalý. http://forum.skodahome.cz/topic/127009-odblokov%C3%A1n%C3%AD-obrazu-za-j%C3%ADzdy-columbus/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smil Vloženo 7. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2014 Nechce někdo vyzkoušet west europe V12? http://www.iraf.xyz/torrent/1659367074/CD+8195+iso# Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 11. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2014 hosi pujde toto pripojit ke kolumbu aby sla hudba z usb na display a ovladat ji z neho? http://hifiland.net/katalog/originalni-multimedia-box-vw,-skoda,-seat~zmultimedia%20box%20usb.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šíma Vloženo 15. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2014 Ahoj pánové...mám o2 r.v. 2009..nějak se v tom nevyznám a tak jsem pročítal zdejší fora...našel jsem návod na odblok obrazu za jízdy pomocí dvd .takže jdeme na to...vypálení dvd...aktualizace proběhla v pořádku a ejhle..nejde zvuk a nenáčítá žádné media ani dvd ani cd...nic...říkám zkusím znova..přehraju..proběhne v pořádku a columbus nereaguje na nic...jen zapnutí a vypnutí..nejde jinak vůbec nic..at mačkám co mačkám at točím knoflíky,prostě nedělá nic.Ted už vím že jsem hlupák a pouštím se do něčeho do čeho nemám,ale vypadalo to velmi jednoduše.Najde se někdo z Ostravska kdo by mi s tím pomohl prosím?Jsem z toho vážně zoufalý. Zkus vytáhnou navi ven a odpoj na chvíli konektory...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 15. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2014 Jde o to, jaký máš Columbus v jakém autě s jakou výbavou... není to jen o tom to aktualizovat, ale o tom, jak je ta aktualizace nakonfigurovaná Takže musíš alespoň napsat co máš za MR Columbuse, jakou Octavii s jakou výbavou (např. jestli máš maxiDot atd.) a doufat, že ti kluci tady poradí nebo sestaví soft Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gego10 Vloženo 1. leden 2015 Sdílet Vloženo 1. leden 2015 Smil, ako napálim V12 už som zničil 5 DVD+DL a rádio mi stále hlási chybné dvd/cd, Napaľujem cez Nera rýchlosť 2,4. Mám Columbusa rok 2009 sw 4120. Mapy V10 mi išli ok ako West tak aj East, V.11 som neskúšal. Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 2. leden 2015 Sdílet Vloženo 2. leden 2015 Zkus MapsTool, na DVD máš pak jen základ, zbytek se natáhne z SDkarty... http://christian-jeanin.ro/blog/software/maps-tool-en/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Midnight Vloženo 7. leden 2015 Sdílet Vloženo 7. leden 2015 Ahojte, prosim o radu mam Columbus sw:5238 hw: H09, a pri odblokovani obrazu mi zostala cierna obrazovka ani vypnutie nepomohlo a nechce ani zobrat ziadne CD Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 7. leden 2015 Sdílet Vloženo 7. leden 2015 (editace) Měkký restart,jinak servis :-) http://mcaservis.webnode.cz/ Editováno: 7. leden 2015, autor: cosby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Midnight Vloženo 7. leden 2015 Sdílet Vloženo 7. leden 2015 (editace) Měkký restart, to znamená? ktoré tlačidlá mám postláčať? sipka vlavo vpravo a tlacitko s mikrofonom? lebo ak toto tak to som uz skusal a radio sa vyplo a zaplo a stale cierna obrazovka. Editováno: 7. leden 2015, autor: Midnight Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.