Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Tak to jsem rad ze jsem to nezkousel :)  je teda v pořadku ze jsem tam dal 5238??? vypada ze funguje vsechno.. koupil jsem ho a byla tam 2xxx .. ale kolebka na pačce mi stejne nejde korektně... diky za info nerad bych ho zničil.. jeste bych mel otazečku jake jsou nejnovejsi mapy ?? mam tam map7918

Vloženo

pokud nepomůže přehrání přes CD, tak u škodovky nepochodíš, ty se s tebou moc párat nebudou. A Contiental? Asi je ti jasný, jak se postaví k neutorizovanému zásahu do zařízení SW který tam nepatří:D Napiš rovnou Cosbymu nebo Ferdovi;)

Vloženo

Těžko říct, dodavatelé se měnili, ale to opravdu není podstatou mé připomínky:) Máš starou verzi radia, snad se ještě povede najít MPEG desku k tvojí radiovce, jinak budeš muset koupit obě dvě desky. Ty máš ještě starý displej s katodou co :)

Vloženo

Myslím že se ptá pouze kvůli informaci, mě to třeba taky nějak nejde do hlavy, proč je to dělané tímto způsobem (jako v PC když máš BIOS přímo na procesoru, s tím když se něco stane, taky se s tím nehne...

Ale prostě to nejde, kluci by na to už přišli určitě. Půjde o nějakou paměť která bude z výroby naflashovaná a bude nepřepisovatelná. Jak tam nahraješ něco co neumí přelouskat už se sama nedokáže Re-flashnout a zároveň nedokáže ovládat komponenty (abys ji mohl flashnout znovu) prostě je KO a konec...

Vloženo

Presne neco takoveho jsem myslel...

Kdyz mam stejnou desku funkční tak s ni zkopirovat pamet ridici (BIOS,SWL)

a dat ji do te nefunkční ?

Jen teorie...

To sami jde na zakladce....v PC

Vloženo

Taky si myslim ze to nejak pujde .snad ti kluci pomuzou .. jen je otazka na kolik takova oprava vyjde a jestli by nebylo lepsi si rovnou koupit druheho novejsiho columbuse a mit klid

Vloženo

Jde o to, jestli se trefíš do ostatních komponent, jestli po téhle výměně půjde třeba mechanika... Ony ty ostatní komponenty v Columbech byly hodně měněné a otázka je, jestli by to jako komplet potom fungovalo  :kol-32:

Vloženo

Kéž by to bylo jen o 1 paměti eeprom :D SW je uložen va 2 pamětech NAND a 1 NOR. Různé části jsou v různých pamětech, přehrát NOR se ještě i dá.

RNS 510 je strašně komplikovaný stroj, je milion HW verzí, není to jako PC :) Sehnat funkční kompomenty dohromady je kumšt.

A jako že za 5 koupí kradenýho jo? :D

Vloženo (editace)

No ono je spis otazka?

1) Koupit desku za 4500kč?

2) Nebo columbuse za 5000-8000 Kč

3) Nebo flash treba za 2000 Kč...?

Jen teorie

Editováno: , autor: jtfcobra

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...