Martin.sv Vloženo 15. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2015 R.v. 18.10.2013,... A je asi rok ve vozidle... 3T0 035 680L, HW: H10 SW:5238 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manfredd Vloženo 18. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2015 Ahoj. Superb II r.v. 2009, puvodni rSAP HF jednotku jsem vyměnil za nejnovější, ale BT audio mi hraje jen na jednu stranu repro. Chybi drat .-( muzete mi nekdo poslat, ktery je to PIN na navigaci a ktery na jednotce? Jedu za 2 dny na dovču a jednotku jsem měnil, abych si mohl pustit hudbu z telefonu na navigaci, ale jen pres jednu stranu repro je to na houby. Moc diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zelo7 Vloženo 19. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2015 (editace) Ahoj, tu je schéma zapojenia Columba. Tebe budú chýbať v konektore C buď pin 5 a 11, alebo 6 a 12 (pravdepodobne druhá možnosť). Schému jednotky HF ti bude ale musieť poslať niekto iný, nefunguje mi ELSA. Editováno: 19. Srpen 2015, autor: zelo7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom.KH Vloženo 19. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2015 Ahoj, měl bych dotaz ohledně dodatečné montáže TV tuneru. Mám před FL Yetíka LaK 2013 s Columbusem a tohle mi trochu "chybí". Co vše krom tuneru budu potřebovat shánět pro plnohodnotnou origo montáž? Antény, kabeláže... ?? Příp. dokáže materiál někdo zajistit? Samotná montáž není problém, následné nakódování a zprovoznění už ano, nemám diag... Díky za info. T. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 20. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2015 Do Yetiny se TV nedělala tak to budeš bastlit. Kabelový svazek mezi TV a Columbus včetně napájení, anténní svazeky k zesilovačům a zesilovače pro příjem TV a Rádia. A nějaký držák do kufru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom.KH Vloženo 20. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2015 A nedá se to dohledat v nějakém ETK? Třeba pro SuperB kde ta TV byla montovaná... s umístěním tuneru problém nevidím, o zesilovačích jsem nevěděl... a antény jsou origo jak? Lepené již ve sklech, nebo je to snadno řešitelné? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 21. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2015 Vzhledem k tomu,že TV tuner už šéf namontovat do dvojkové OII bych soudil,že to půjde dodělat, ale nebude to asi nic levného... Vždyť v tej televizi stejně nic nedávají [emoji2] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 21. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2015 Pro tv potrebujes digitalni prijem, takze stejne jako dab? bud na strese v ploutvi, nebo v oknech, pro digital neni tak dulezite prizpusobeni, takze by to mohlo jit i z vyhrevu zadniho okna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 21. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2015 Ale o ten výhřev potom přijdeš ne? Nevím no,podle mě je to naprosto zbytečná investice... Co zkusit nějaký digitální tuner zapojit přes vstup přímo do Columbuse? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 21. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2015 nikoliv, jsou na to oddělovací členy;) Já teda nevím, využití televize v autě je takový makový, chápu to jedině pro zabavení dětí, ale tak je zase lepší DVD přehrávač a pustit mu co je libo. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 21. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2015 To je stejně blbost,na zadních sedačkách stejně není na rádio vidět... Řešil jsem to taky a koupil jsem na konec 10" tablet a mám klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albi Vloženo 21. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2015 Ahoj. Superb II r.v. 2009, puvodni rSAP HF jednotku jsem vyměnil za nejnovější, ale BT audio mi hraje jen na jednu stranu repro. Chybi drat .-( muzete mi nekdo poslat, ktery je to PIN na navigaci a ktery na jednotce? Jedu za 2 dny na dovču a jednotku jsem měnil, abych si mohl pustit hudbu z telefonu na navigaci, ale jen pres jednu stranu repro je to na houby. Moc diky. Mám stejný problém. O2 FL r.v. 2009 s vyměněným GSMIII za GSII a přes BT mi hraje jen pravá strana. Podařilo se ti problém vyřešit přidáním kabelů? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 21. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2015 Zapojení mezi jednotko a rádiem T54b/8 na T12n12 modrý T54b/9 na T12n6 bílá T54b/4 na T12n/11 modrý T54b/5 na T12n/5 bílá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albi Vloženo 21. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2015 Pro mě to je trochu svahilština. Je tedy nutné přidat jeden pár kabelů mezi rádie a jednotkou. Jednotka by měla být pod sedačkou spolujezdce? Jedná se o nějaký speciální kabel nebo speciální koncovky? Nebo se to zvládne zbastlit doma? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 21. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2015 Potrebujes drat mezi hf a radio. Jednotka je pod sedackou spolujezdce. Dva piny co jsou do patice radia a dva piny do patice hf sady. Piny do radia a hf jsou rozdilne. Moc bych nebastlil. Pokud si netroufas, nech to na odborniky. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manfredd Vloženo 23. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2015 Mám stejný problém. O2 FL r.v. 2009 s vyměněným GSMIII za GSII a přes BT mi hraje jen pravá strana. Podařilo se ti problém vyřešit přidáním kabelů? Ahoj, ano, koupil jsem konektory podle rady od Ferda25, zapojil a na dovču už jsme svištěli a poslouchali videoklipy ve stereu. Tímto díky Ferdovi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MatyTDI Vloženo 26. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2015 (editace) Ahoj mam hw h04 sw 1024, co mi tam půjde za firmware? colomb ukazuje rok 10.07.2007, auto je mr08 díky Ustí nad Labem kdo by byl schopnej to popřípadně přehrát a za kolik? Poradí někdo? tato mi neraguje po vložení cd... http://www.rnsfirmware.com/firmware-4020-for-older-units-in-europe-with-hdd-rations-60355/ Editováno: 26. Srpen 2015, autor: MatyTDI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 26. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2015 Pujde i 5238 neofiko .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 27. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2015 Ahoj jaký firmware nejnovější mohu dat na 1T0 035 680B mám tam teď 4020?diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 27. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2015 Moc nedoporučuji házet do navi firmware jaký vám příjde pod ruku, je nutné vědět model desky rádia a to z čísla a z firmware který tam je nezjistíte. 5238 je uni pro všechny ale není to žádná hitparáda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 27. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2015 5238 je posledním ofiko SW pro HW variantu C12 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 27. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2015 (editace) 5269 pro C12, 5238 není ofiko Editováno: 27. Srpen 2015, autor: h2o Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MatyTDI Vloženo 27. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2015 (editace) Mě jde jen o to aby sem měl hodiny na colombu a četlo to větší sd karty.. zobrazit další věci to asi umět nebude (kvůli jednotce?) a kvůli novějším mapám, prý nejdou instalovat na starší fw Editováno: 27. Srpen 2015, autor: MatyTDI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David46 Vloženo 8. Září 2015 Sdílet Vloženo 8. Září 2015 Zdarec pánové, chtěl bych si aktualizovat Columba mám 3T0 035 680 A a chci nejnovější Firmware a Mapy (Evropa), poradíte jaký firmware a mapy mam stahnout? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fanda89 Vloženo 21. Září 2015 Sdílet Vloženo 21. Září 2015 Zdravím, mám takovou otázečku. Mám asi staršího colombuse. Ještě není dotykovej. Jenže jsem k tomu nedostal CD s navigací. Dá se tu od někoho sehnat? Nějaká rada kde to sehnat? Další věc... Na tom rádiu mám aux nebo tak něco abych to mohl píchnout na cokoliv abych to mohl přehrávat. Jenže nikde nemám v autě tu zástrčku na ten jack. Dá se to nějak dodělat? Loketní opěrku nemám.. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.