lmarek Vloženo 22. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2015 ten climatronic se také musí přepinovat? Myslel jsem že jen ta parkovací jednotka. No možná když nějaký objevím tak do toho půjdu. Spíš bych uvítal to parkování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 22. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2015 Ano, musi se tam zmenit zapojeni, ale myslim jen 3 draty, nekde tu urcitre najdes zapojkeni ... Trvalo me to 20 minut ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lmarek Vloženo 22. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2015 Tak vypadá že už jsem sehnal jak climatronic tak rámeček, super práce a rychlost. Climatronic stačí jen vyměnit nebo se musí něco přepojit a pak nakonfigurovat? Díkes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lmarek Vloženo 22. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2015 Ještě jeden malý dotaz na panelu climatronicu mám tlačítko na webasto, ten panel co jsem sehnal ho nemá, bude to makat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 22. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2015 podle men ne, musis byt panel s webastem, a ted nevim jestli jsem nekde encetl ze staci napejet LED a zprovoznit tlacitko ... ale nevim jestli je pak i rozdil ve verzich SW v panelu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 22. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2015 u fl panelu je jinak napájení, na starý pin jde pak čidlo kvality vzduchu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 22. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2015 JO a to mi pripomelo ze jelikoz nemas cislo vzduchu, tak to bude hlasit na diag chybku a pripadne ejste jednu, podle indexu ejdnotky ... ale na funkci rostlinare to nema vliv ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lmarek Vloženo 22. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2015 No tak myslím že mé nadšení přešlo v nechuť, za prvé sehnat ten panel aby měl webasto, bude asi dost obtížné a na druhou stranu potom při prodeji se s někým dohadovat. Tak bych ale šel do toho park systému a přehození té jednotky, koukal jsem na ten návod co tu je a není to asi nic hrozného, přehodí se dráty v těch dvou svorkovnicích páč třetí nejspíš nemám když mám pouze zadní. Nevím teda jak to je pak s naladěním do radia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 22. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2015 s webastem jich moc nebude ... prepin je v pohode, horsi je se k tomu dostat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 22. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2015 A malá drobnost, natáhnout nové can vodiče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 22. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2015 nebo je pripojit na jine ... podel dverui to jde pekne ... horsi je rozdelat kufr ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ChegeRuda Vloženo 26. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2015 Ahoj chlapi. Mam dotaz, uz sem toho procet tunu a furt nic nevim. Mam O2 fl rv 08 s columbusem. HF funguje, ale co mam udelat proto, aby mi columbus umel pripojit tel pomoci BT jako medialni zarizeni? Bude mi stacit vymenit BT jednotka pod sedackou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 26. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2015 jednotka + potřebné vodiče, stávající svazek nebude mít nejspíš komplet kanály apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 26. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2015 Některé jednotky tuto funkci mají pouze zakázanou, každopádně bude nutné dotáhnout vodiče pro druhý kanál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ChegeRuda Vloženo 27. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2015 A mate nekdo schema zapojeni druheho kanalu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek371983 Vloženo 28. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2015 Ahojte. Potreboval by som poradit s RNS510(verzia atd. vid prilozene obrazky) Problem 1. radio TUNER po zapnuti kluca do spinacky nenacita resp. zapne az po par minutach.hlavne vtedy ak auto stoji dlho vypnute,ale niekedy sa stane ze ho nacita aj hned po 1 min. Media sa nacitavaju ok hned po zapnuti. 2. Logo som si chcel zmenit ,postupoval som ako je treba (http://www.netdata.be/iso/index.php), napisalo ze je to ok ale nezmenilo este mi aj stare vymazalo,takze po zapnuti spinacej skrinky je 1minutu tma az kym sa radio nezapne. 3. chcel by som radio doplnit aby mi zobrazovalo napr: cuvacie senzory ,klimu... 4. je potreba aktualizacia firmware alebo nieco ine ma stym niekto skusenosti( alebo poradte niekoho v okolie Kosice) Mapy ok ale bola by potreba aktualizovat +POI body ako dostat do mapy. Doplnujuce info: Octavia 2 1,9Tdi 7/2005. Displej Maxi DOT da sa nastavit aby zobrazovalo navigaciu,aj radio. MF volant nemam. Vopred dakujem za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 28. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2015 3. chcel by som radio doplnit aby mi zobrazovalo napr: cuvacie senzory ,klimu... klima - máš starý panel, musíš vyměnit za FL model parkováky - musí se jednotka vyměnit za FL nebo přechodové typy Atd atd atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 28. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2015 Vse je zde popsano... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek371983 Vloženo 28. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2015 3. chcel by som radio doplnit aby mi zobrazovalo napr: cuvacie senzory ,klimu... klima - máš starý panel, musíš vyměnit za FL model parkováky - musí se jednotka vyměnit za FL nebo přechodové typy Atd atd atd. to znamena ze cez VAG sa to neda nejako nastavit,? vies mi dat aj info presnejsie alebo odkaz na nejaku stranku_ Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 28. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2015 (editace) Prostě tenhle MR nemá komponenty které to umí, musíš vyměnit jednotku parkováků, panel Klimatizace a pak to nakódovat, jenom kódováním to nejde. Columbus - mapy, FW logo jde nainstalovat, nutno ale aby to udělal někdo, kdo tomu rozumí, na naše starší Octy se musí instalace udělat, pokud něco stáhneš a nainstaluješ a bude to špatná konfigurace, tak taky můžeš Columbuse "umrtvit" Editováno: 28. Říjen 2015, autor: Stringo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 29. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2015 Jeste u 2005 je nutna vymena komplet climatroniku, jen panel stacit nebude ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 29. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2015 No nevím, mě říkali že stačí panel... Ale to je diskutabilní, asi záleží na případu, ono se to v tom roce trochu bastlilo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 29. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2015 No jestli mas stale tu 2005 co mas v podpisu, tak tam urcite vse ... jenom panel tusim od MR08 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 29. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2015 Jak píše danikd, a já na to zapomněl (protože jsem přehlédl ten MR), jen MR08 je o přepinování napájení, jinak se muselo měnit celé topení kvůli rozdílnému množství ovládácích motorků... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 29. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2015 (editace) Jo tak proto mi to tu rozmlouvali kdysi [emoji2] Taky jsem chtěl zobrazovat na Columbus nějaké informace o nastavení topení... Editováno: 29. Říjen 2015, autor: Stringo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.