Duben 28, 20169 r Môžeš použiť EAST, to máš jedno. Tie používam aj ja. No okrem SD karty je ešte treba vypáliť CD (kvôli čítaniu je lepšie ako DVD). Program mapstool ti vytvorí okrem zložiek čo dáš na SD vytvorí aj súbor *.img ktorý na to CD vypáliš ako obraz disku. Slúži to na to že z CD sa nabootuje program ktorý tie mapy skopíruje z SD do columba
Duben 28, 20169 r Môžeš použiť EAST, to máš jedno. Tie používam aj ja. No okrem SD karty je ešte treba vypáliť CD (kvôli čítaniu je lepšie ako DVD). Program mapstool ti vytvorí okrem zložiek čo dáš na SD vytvorí aj súbor *.img ktorý na to CD vypáliš ako obraz disku. Slúži to na to že z CD sa nabootuje program ktorý tie mapy skopíruje z SD do columba Super, díky moc! Zkusím a napíšu.
Duben 28, 20169 r FW 6xxx je na nejnovější Columbuse s SSD diskem, to ty nemáš...když použiješ FW 5238 z toho webu, půjde ti zcela určitě, nic se ti nesmaže, vše zůstane na HDD včetně map přesně jak si nechal..taky jsem aktualizoval mapy na V13 a až pak FW a absolutně bez problému, systém je rychlejší, navigace přesná..
Duben 28, 20169 r Dobře, kdo se bojí nesmí do lesa. Jdu do toho Dám vědět Díky Upraveno Duben 28, 20169 r od ltnet
Duben 28, 20169 r Necituj predchádzajúci príspevok - píš rovno do okna "Odpovědět" dole pod diskusiou
Duben 28, 20169 r Má niekto skúsenosti s použitím FW 5269 miesto 5238? Mám nainštalovaný FW 4020a, má zmysel tam dávať 5269? Upraveno Duben 28, 20169 r od edob
Duben 28, 20169 r Pouzivam 5274 (oficialni pro Skoda Auto) a vice mene vaechno pri starem. Jen navigace mi prijde, ze pocita rychleji dalsi mozne cesty.
Květen 2, 20169 r FW 6xxx je na nejnovější Columbuse s SSD diskem, to ty nemáš...když použiješ FW 5238 z toho webu, půjde ti zcela určitě, nic se ti nesmaže, vše zůstane na HDD včetně map přesně jak si nechal..taky jsem aktualizoval mapy na V13 a až pak FW a absolutně bez problému, systém je rychlejší, navigace přesná.. Ahoj, koukám, že se vyznáš...prosím jaký je třeba firmware, aby mi šly mapy V13? V současnosti používám mapy V9 a firmware mám snad dokonce začínající 1xxx, ale to bych ještě ověřil... Jak poznám, jaký nejnovější firmware do daného Columbusu můžu dát?? Děkuji moc za rady.
Květen 2, 20169 r Zjisti si, co máš za navigaci, jaká je to verze.. bezpodmínečně nutné pro výběr a před samotným flashem.
Květen 2, 20169 r Chci poděkovat BiGGy za link na mapy a návod jak je vysmahnout a pjdefort za link na firmware co mi nezkurvil navigaci ) Díky moc! Lubor
Květen 2, 20169 r Protože jsem chtěl firmware, kterej mi na tý navigaci určitě pojede a tenhle jel. Nepotřebuju poslední verzi, tak jsem tam z 39xx dal tuhle. A ok a jsem spokojenej.
Květen 2, 20169 r Itnet: 5274 by také jela bez problémů, včera jsem dával customku na C9ku. Ale jo, je to pochopitelný jtfcobra: ano. Je to i někde v nastavení
Květen 2, 20169 r Ahoj, koukám, že se vyznáš...prosím jaký je třeba firmware, aby mi šly mapy V13? V současnosti používám mapy V9 a firmware mám snad dokonce začínající 1xxx, ale to bych ještě ověřil... Jak poznám, jaký nejnovější firmware do daného Columbusu můžu dát?? Děkuji moc za rady. Ahoj, nevim přesně od kdy ti bude V13 fungovat, mě fungoval na mém původním 2724 než jsem flashoval..pokud máš ale tak starej FW, tak určitě aktualizuj na tu 5238 z toho odkazu co jsem dával vejš..určitě máš jeden z prvních modelů bez SSDčka, takže 5238 je univerzální a bude určitě fungovat i tobě
Květen 2, 20169 r Zdravím pánové. Mám starou RNS 510 HW01, chtěl bych se zeptat jakou verzí FW ji mohu max flashnout. Teď mám v radiu 4020a. Mohu použít 5238? Jaký je rozdíl, bude vše rychlejší a nebo se přidá nějaké funkcionalita?
Květen 2, 20169 r Je lepší ať ještě mrkneš diagnostikou na navi (popř. do servisního menu, jestli je odblokované) ale 5238 custom by měla fungovat
Květen 2, 20169 r Blokované určitě není. Nahrál jsem tam FW 5274 a přestal mi fungovat zvuk a po restartu rádia už nenaběhlo. Takže jsem se čtyři dny trápil jeho oživením a nakonec se povedlo. Takže bych se nerad dostal do stejného stadia. Proto se ptám zda mi tato aktualizace na 5238 něco přinese.
Květen 3, 20169 r Jak jsem psal, 5274 mi umrtvila úplně rádio. Ten tam už dávat nebudu. Ptal jsem se na rozdíly mezi 424 a 5238.
Květen 3, 20169 r Nech tam 4xxx a neriskuj už jednou ti to vyslo tak podruhe bych do toho nehrabal . Zmeny si nevsimnes
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.