smrk15 Vloženo 6. Červen 2017 Sdílet Vloženo 6. Červen 2017 Ahojte, dá se při BMW mapách kombinovat navigování z HDD a DVD? Když bych chtěl třeba z Německa (MID) na Slovensko (EAST). Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kašpi Vloženo 7. Červen 2017 Sdílet Vloženo 7. Červen 2017 Zdravím hoši muže mi někdo poradit zda mam nějakej novější soft ( vypadá to ze mi to ukazuje 5270 ale nevím jestli takovej vůbec existuje )popřípadě jakej stáhnout a chtěl bych i nový mapy ale aby tam byla i cesta do Chorvatska mockrát díky 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 7. Červen 2017 Sdílet Vloženo 7. Červen 2017 nejnovější East je pouze V13. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kašpi Vloženo 7. Červen 2017 Sdílet Vloženo 7. Červen 2017 Ok a pozna někdo z těch čísel jak starý tam mam mapy? Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 7. Červen 2017 Sdílet Vloženo 7. Červen 2017 8195 by měla být V12 WestEurope, jestli se nepletu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kašpi Vloženo 7. Červen 2017 Sdílet Vloženo 7. Červen 2017 Dík moc a co myslíš ten soft půjde na to ta v13 ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 8. Červen 2017 Sdílet Vloženo 8. Červen 2017 Mapy by neměly dělat problém žádnému FW navigace (nejsou vazbené na konkrétní FW) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macroangel Vloženo 8. Červen 2017 Sdílet Vloženo 8. Červen 2017 Zdravím, chtěl bych si aktualizovat mapové podklady přes SD kartu, ale v minulosti se mi stalo, že jsem musel přehrát i FW. Jelikož teď bydlím v bytě, nemám možnost mít auto připojené na nabíječce během tohoto úkonu. Jde přehraní FW + dohrání map z SD udělat i mimo auto "v pohodlí domova"? Má s tím někdo zkušenosti, případně co k tomu budu potřebovat? Mám doma autobaterii i nabíječku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 8. Červen 2017 Sdílet Vloženo 8. Červen 2017 Ty jo někdo to tu pár stran zpátky psal. Tuším že je nutné mít napájení, rádio a gateway jednotku. Ale nějak nechápu, proč kvůli aktualizaci vytahovat rádio z auta. Já to dělal úplně v pohodě. Klíček do první polohy, vypnout světla a klimatizaci a je to. Akorát ten čas že musíš být u auta a to si myslím že demontáži a montáží dílů nestrávíš o moc míň času. Jo a pro aktualizaci map nepotřebuješ měnit FW 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 8. Červen 2017 Sdílet Vloženo 8. Červen 2017 Jenze kdyz mu to pri kopirovani pres sd padne tak musi znovu softit. Radio ma venku za 2 minuty. Potrebuje jen zdroj 12V a aspon 3A a pin. Pokud predem neodpoji baterku budou v jednotkach chyby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 8. Červen 2017 Sdílet Vloženo 8. Červen 2017 A proč by mu to padalo? Dělal jsem to několikrát a vždycky v autě a nikdy nebyl problém. Samozřejmě autem jsem nejel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 8. Červen 2017 Sdílet Vloženo 8. Červen 2017 Stačí blbě udělat kartu nebo tam šoupne špatný zavaděč popřípadě hodně špatná mechanika a shodí to FW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 8. Červen 2017 Sdílet Vloženo 8. Červen 2017 To mu ale udělá i doma na stole [emoji1] takže stále nechápu důvod instalace mimo auto...Jako je mi to putna, jen mě zajímá důvod... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macroangel Vloženo 8. Červen 2017 Sdílet Vloženo 8. Červen 2017 Důvod, přesně jak tvrdí h2o když jsem to dělal poprvé tak mi to po nahrání map zrušilo FW, tak jsem ho přehrál a potom bylo vše ok, akorát mi to během té doby vyšťavilo baterku (O2 režim Scandinavia - 1. poloha klíče = rozsvícené světla). Zdroj i pin mám takže pokud doma napojím pouze na 12 - mínus a na 15 - plus ( v obrázku níže ) můžu vesele nahrávat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 8. Červen 2017 Sdílet Vloženo 8. Červen 2017 15 a 16 plus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macroangel Vloženo 8. Červen 2017 Sdílet Vloženo 8. Červen 2017 Děkuji a ještě dotaz k těm chybám v jednotkách, když odpojím baterku v autě, potom odpojím RNS 510, doma udělám co potřebuji, připojím do auta a potom zase zapojím baterku tak by mělo být vše ok? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 8. Červen 2017 Sdílet Vloženo 8. Červen 2017 ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macroangel Vloženo 8. Červen 2017 Sdílet Vloženo 8. Červen 2017 To je super děkuji všem, odzkouším... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smile2183 Vloženo 19. Červen 2017 Sdílet Vloženo 19. Červen 2017 Ahojte. Mam problem a neviem si dat rady. Vymenil som bolero za columbus. No vsetko ide ako ma len proste ked vypnem klucik radio sa zhasne ale v pozadi pocut akoby nevypol ventilator radia. Da sa to nejako nakodovat alebo musim menit rj gateway? Dakujem za kazdu pomoc. Je to starsie radio a dal som ho do skoda octavia facelift 2.0 r.v. 2009 prilozim foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandyboss Vloženo 19. Červen 2017 Sdílet Vloženo 19. Červen 2017 No stress columbus se dochlazuje a vypne po ca 5-10min co odstavis auto kedy jak.... jinak kdyz si vsimnes tak i kdyz odemknes rano auto a otvoris dvere vetrak na columbu se rozebehne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 19. Červen 2017 Sdílet Vloženo 19. Červen 2017 A dělají to i verze s SSD, pozůstat z doby s HDD diskem 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smile2183 Vloženo 19. Červen 2017 Sdílet Vloženo 19. Červen 2017 Vdaka myslel som ze sa ma vypnut hned. Tak teraz odsledujem ako dlho pojde. A ci vobec vypne. Cital som ze sa musi vymenit rj gateway a bude vsetko ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milos_s Vloženo 19. Červen 2017 Sdílet Vloženo 19. Červen 2017 před 29 minutami, ka_r_los napsal: A dělají to i verze s SSD, pozůstat z doby s HDD diskem V tom přece není žádný rozdíl: teplo "nemá ráda" žádná elektronika, samotný Columbus, SSD ani HDD. A z hlediska ztrátového výkonu není příkon disku proti celkovému příkonu Columba zrovna významný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 19. Červen 2017 Sdílet Vloženo 19. Červen 2017 U rotačního disku není rozdíl? Ano dochlazuje se komplet, ale MCPU je stejně nalepen na spodním plechu, takže k němu už se moc vzduchu nedostane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smile2183 Vloženo 19. Červen 2017 Sdílet Vloženo 19. Červen 2017 Mal si pravdu. Presne 10 minut a vypne sa. Som rad ze nemusim nic riesit. Dakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.