Červen 6, 20178 r Ahojte, dá se při BMW mapách kombinovat navigování z HDD a DVD? Když bych chtěl třeba z Německa (MID) na Slovensko (EAST). Děkuji
Červen 7, 20178 r Zdravím hoši muže mi někdo poradit zda mam nějakej novější soft ( vypadá to ze mi to ukazuje 5270 ale nevím jestli takovej vůbec existuje )popřípadě jakej stáhnout a chtěl bych i nový mapy ale aby tam byla i cesta do Chorvatska mockrát díky
Červen 8, 20178 r Zdravím, chtěl bych si aktualizovat mapové podklady přes SD kartu, ale v minulosti se mi stalo, že jsem musel přehrát i FW. Jelikož teď bydlím v bytě, nemám možnost mít auto připojené na nabíječce během tohoto úkonu. Jde přehraní FW + dohrání map z SD udělat i mimo auto "v pohodlí domova"? Má s tím někdo zkušenosti, případně co k tomu budu potřebovat? Mám doma autobaterii i nabíječku.
Červen 8, 20178 r Ty jo někdo to tu pár stran zpátky psal. Tuším že je nutné mít napájení, rádio a gateway jednotku. Ale nějak nechápu, proč kvůli aktualizaci vytahovat rádio z auta. Já to dělal úplně v pohodě. Klíček do první polohy, vypnout světla a klimatizaci a je to. Akorát ten čas že musíš být u auta a to si myslím že demontáži a montáží dílů nestrávíš o moc míň času. Jo a pro aktualizaci map nepotřebuješ měnit FW
Červen 8, 20178 r Jenze kdyz mu to pri kopirovani pres sd padne tak musi znovu softit. Radio ma venku za 2 minuty. Potrebuje jen zdroj 12V a aspon 3A a pin. Pokud predem neodpoji baterku budou v jednotkach chyby.
Červen 8, 20178 r A proč by mu to padalo? Dělal jsem to několikrát a vždycky v autě a nikdy nebyl problém. Samozřejmě autem jsem nejel.
Červen 8, 20178 r Stačí blbě udělat kartu nebo tam šoupne špatný zavaděč popřípadě hodně špatná mechanika a shodí to FW.
Červen 8, 20178 r To mu ale udělá i doma na stole [emoji1] takže stále nechápu důvod instalace mimo auto...Jako je mi to putna, jen mě zajímá důvod...
Červen 8, 20178 r Důvod, přesně jak tvrdí h2o když jsem to dělal poprvé tak mi to po nahrání map zrušilo FW, tak jsem ho přehrál a potom bylo vše ok, akorát mi to během té doby vyšťavilo baterku (O2 režim Scandinavia - 1. poloha klíče = rozsvícené světla). Zdroj i pin mám takže pokud doma napojím pouze na 12 - mínus a na 15 - plus ( v obrázku níže ) můžu vesele nahrávat?
Červen 8, 20178 r Děkuji a ještě dotaz k těm chybám v jednotkách, když odpojím baterku v autě, potom odpojím RNS 510, doma udělám co potřebuji, připojím do auta a potom zase zapojím baterku tak by mělo být vše ok?
Červen 19, 20178 r Ahojte. Mam problem a neviem si dat rady. Vymenil som bolero za columbus. No vsetko ide ako ma len proste ked vypnem klucik radio sa zhasne ale v pozadi pocut akoby nevypol ventilator radia. Da sa to nejako nakodovat alebo musim menit rj gateway? Dakujem za kazdu pomoc. Je to starsie radio a dal som ho do skoda octavia facelift 2.0 r.v. 2009 prilozim foto.
Červen 19, 20178 r No stress columbus se dochlazuje a vypne po ca 5-10min co odstavis auto kedy jak.... jinak kdyz si vsimnes tak i kdyz odemknes rano auto a otvoris dvere vetrak na columbu se rozebehne
Červen 19, 20178 r Vdaka myslel som ze sa ma vypnut hned. Tak teraz odsledujem ako dlho pojde. A ci vobec vypne. Cital som ze sa musi vymenit rj gateway a bude vsetko ok.
Červen 19, 20178 r před 29 minutami, ka_r_los napsal: A dělají to i verze s SSD, pozůstat z doby s HDD diskem V tom přece není žádný rozdíl: teplo "nemá ráda" žádná elektronika, samotný Columbus, SSD ani HDD. A z hlediska ztrátového výkonu není příkon disku proti celkovému příkonu Columba zrovna významný...
Červen 19, 20178 r U rotačního disku není rozdíl? Ano dochlazuje se komplet, ale MCPU je stejně nalepen na spodním plechu, takže k němu už se moc vzduchu nedostane
Červen 19, 20178 r Mal si pravdu. Presne 10 minut a vypne sa. Som rad ze nemusim nic riesit. Dakujem.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.