xLipi Vloženo 18. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2007 Ptal jsem se v conexxu a odpoved prisla ze: Das grüne Kabel muß auf 12V Scahlter gelegt werden zum an und ausschalten der TV Free Funktion. takze predpokladam ze ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvaki Vloženo 20. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 kde se daj sehnat novy mapy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel_R. Vloženo 26. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2007 Ahoj, standartne se to dela tak, ze se pripoji zesik na repro vystupy radia. akorat potrebujes zesik, kterej ma na to vstupy. Jinak pokud budes mit externi zesik, jak ho budes zapinat ?? To radio samozrejme nema sepnuti 12V pro zesik. Pokud budes pripojovat VW zesilovac (treba bose) tak musis VAS diagnostikou(servis skoda/vw/audi) napichnout trinaxe a nastavit byte c.1, uz to tu parkrat bylo ale dam to sem este jednou : Byte 00 Radio Configuration I Bit 1 External CD Changer Connection active Bit 3 Parking Aid Monitoring inactive (Standard) Byte 01 Sound System Correction 00 Sound System not installed 01 Volkswagen Sound System 02 Skoda Sound System 05 Dynaudio Sound System Byte 02 Speaker Channels 00 Sound System (active Speakers) 02 2 Speaker Channels (Front only) 04 4 Speaker Channels (Front and Rear) Byte 03 Radio Configuration II Bit 1 Microphone Diagnostics active (Japan/China only) Byte 04 Treble Speaker Monitoring 01 Monitoring inactive 02 Front Monitoring active / Rear Monitoring inactive 04 Front and Rear Monitoring active Byte 05 Vehicle Specific Frequency Response 00 Volkswagen/Skoda (all) 01 Seat Altea (5P) 02 Seat Leon (1P) 03 Seat Toledo (5P) 04 Seat Altea XL (5P) Byte 06 Radio Configuration III 00 Standard/Not Relevant Byte 07 Navigation System Configuration I Bit 0 Multifunction Steering Wheel installed Bit 1 Voice Control inactive (NOT Japan/China) Bit 2 Speed Threshold for Destination Input active Bit 3 Speed Threshold for Speech Destination Input active Bit 4+5 Display Variant Byte 08 Navigation System Configuration II 00 Standard/Not Relevant Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 26. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2007 U některých bývá zesík napájen tvrdým + 12V a z navi je pouze buzení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel_R. Vloženo 28. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2007 Cosby a jak se to vypne? Tedy ten zesik, prece i kdyz ho nenabudim, neco bude zrat a to si u lidi co nejezdej casto, koleduje o vymlaceni batt. ?! I kdyz chalupari asi nedavaji zesik .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 29. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 To nevím,já toto neřešil,protože mě to nezajímalo.Jen vím,že zesák má většinou tvrdých +12V a 12V z navi se jen budí.Hifi myslím dělal Martin RS,mohl by o o tom něco vedět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xLipi Vloženo 31. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2007 Tak mi to nefunguje :-( a nevím proč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 6. leden 2008 Sdílet Vloženo 6. leden 2008 Vím, že tady na fóru, ba dokonce možná právě v tomhle tématu jsou fotky téhle navigace ve FRS, ale zaboha to nemůžu najít... Mohl by mi někdo helfnout ?? Bo, už mě z toho bolej voči jak furt projíždim stránku po stránce a hledám.. Vyhledávač mi to taky najít nechce.. díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyS Vloženo 6. leden 2008 Sdílet Vloženo 6. leden 2008 Vím, že tady na fóru, ba dokonce možná právě v tomhle tématu jsou fotky téhle navigace ve FRS, ale zaboha to nemůžu najít...Mohl by mi někdo helfnout ?? Bo, už mě z toho bolej voči jak furt projíždim stránku po stránce a hledám.. Vyhledávač mi to taky najít nechce.. díky to je lenost http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...0074&st=400 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 6. leden 2008 Sdílet Vloženo 6. leden 2008 nn, lennost fakt ne.. snažil jsem se, fakt.. každopádně dík.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filas1 Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 Tak mi to nefunguje :-( a nevím proč. A co máš za navigaci? Ten modul co máš ty je podle obrázku na Nexuse. Na RNS510 - Columbus ti to asi nepůjde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xLipi Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 A co máš za navigaci? Ten modul co máš ty je podle obrázku na Nexuse. Na RNS510 - Columbus ti to asi nepůjde. mám dotykovku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 Kdo jste ji nacpal do fabie ? Kde bych sehnal rámeček, aby tam padla jak má.. asi by bylo nejlepší tohle nechat na odbornym servisu, co myslíte, do tohohle se asi fakt montovat nebudu.. neříkám, že nejsem schopnej si připojit radio a s elektrikou v autě mám taky dost zkušeností, ale do tohohle se asi cpát moc nebudu.. Nebo když si seženu navigaci, našel by se někdo, kdo by ste mi to zprovoznil a zadělal ?? Jsem z Liberce, ale tak výletu se nebránim.. du budoucna teda.. !když vyjde všdchno co chci aby vyšlo.." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 Na Fabii zatím zapomeň.Nejde tam jak má.Jinak aut.servis se ti na to z vysoka vysere Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza72 Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 Mam dotaz...Podporuje tato dotykova navi zobrazeni Can informaci couvacich senzoru? Pokud ano, kterych..Diky. H. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 NE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
usak Vloženo 14. leden 2008 Sdílet Vloženo 14. leden 2008 Zdravim vsechny. Mel by nekdo prosim chut a umel by za neco dohodnuteho zapojit tento odblok obrazu na RNS 510??? Bylo by to mozne na jedno z techto dvou volnych tlacitek? Jestlize to ovsem na jakekoli tlacitko lze. Mozna jde odblok ovladat jen tlacitky na blokovani dveri. Diky za dpoved a ochotu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 Tento odblok údajně zatím nefunguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
usak Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 Tento odblok údajně zatím nefunguje Mam ten co jsi cosby oznacil ze funuje..... http://forum.skodahome.cz/index.php?act=at...st&id=50940 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
usak Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 Mam ten co jsi cosby oznacil ze funuje.....http://forum.skodahome.cz/index.php?act=at...st&id=50940 Tesne vedle.... http://forum.skodahome.cz/index.php?act=at...st&id=50941 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 Bohužel.Funguje ten na MF volant.Ten druhý ne.Kamarát to řeší přímo s firmou Connex,jak budu něco vedět,napíšu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xLipi Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 (editace) mam uplne stejnou krabicku a zatim se mi ho nepodarilo rozbehat, mam ji porad zapojenou, signal pres to jde, ale obraz je stale blokovanej Editováno: 17. leden 2008, autor: xLipi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xLipi Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 To nevím,já toto neřešil,protože mě to nezajímalo.Jen vím,že zesák má většinou tvrdých +12V a 12V z navi se jen budí.Hifi myslím dělal Martin RS,mohl by o o tom něco vedět dá se to vyřešit klasika tvrdých +12V a přes vypínač, kterej je umístěn v dosahu řidiče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 COSBY: za ty prachy co z lidí v aut. servise tahaj udělaj snad všechno.. ono 600,-- na hodinu je 600,-- na hodinu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 Mam dotaz...Podporuje tato dotykova navi zobrazeni Can informaci couvacich senzoru? Pokud ano, kterych..Diky.H. Az s novym Superbem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.