Bburago Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 už aby mi jí taky ukradli.. Tohle raději nevyslovuj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 už aby mi jí taky ukradli.. no tos měl říct dřív, že se ti nelíbí a mohs mi jí dát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubann Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 No ale byl jsem v Gleiwitz na burze a tam prodaval nexus za 13000kc a columbus za 20000Kc a dx tam mel taky okolo 7000KC ale buh vi co to bylo kdyz to bylo tak levne!!JO a kurz jsem pocital 7.28KC/1pzl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 No ale byl jsem v Gleiwitz na burze a tam prodaval nexus za 13000kc a columbus za 20000Kc a dx tam mel taky okolo 7000KC ale buh vi co to bylo kdyz to bylo tak levne!!JO a kurz jsem pocital 7.28KC/1pzl Tak tam by ji mohl Superfatty střelit, když se jí tak chce zbavit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xLipi Vloženo 7. Únor 2008 Sdílet Vloženo 7. Únor 2008 mam uplne stejnou krabicku a zatim se mi ho nepodarilo rozbehat, mam ji porad zapojenou, signal pres to jde, ale obraz je stale blokovanej zadne novinky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 7. Únor 2008 Sdílet Vloženo 7. Únor 2008 Bohužel.Zkusím něco zjistit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filas1 Vloženo 8. Únor 2008 Sdílet Vloženo 8. Únor 2008 Pokoušel jsem připojit k RNS-510 další monitor, který je namontovaný na stropě. Monitor má klasický CINCH video vstup. RNS-510 by měla mýt dle popisu RGB výstup. Tak jsem k ní podle zapojení, které je na navi popsané připojil převodník RGB-VIDEO, ale nic mi z něj neleze. Vypadá to, že RGB výstupy na RNS-510 jsou neaktivní a žádný signál z nich neleze. Neřešil to někdo? Nemusí se RGB výstup nějak aktivovat ( diagnostikou)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 8. Únor 2008 Sdílet Vloženo 8. Únor 2008 Údajně je to zablokované.Kde jsi sehnal RGP/PAL?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel_R. Vloženo 11. Únor 2008 Sdílet Vloženo 11. Únor 2008 Nevite nekdo, jaky je vyrobce/model/cena origo tuneru pro Trinax/Columbus ??? Kde se prodava? Krom VW salooonu (da rozum) Mate nekdo uz rozchozeno odblokovani obrazu na FW 1000 ? A co RGB in/out, kamera (origo). Nejak totiz u tohodle opevovaneho systemu, nechodej ficurky tykajici se pripojeni cehokoliv (tedy FW 1000). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 11. Únor 2008 Sdílet Vloženo 11. Únor 2008 Ahoj, v tomhle ti asi nepomuzu... Ale chtel jsem se te zeptat. Prej uz ma Trinax v Menu tlacitko TV Tuner, takze teda pak staci asi dokoupit ten tuner?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filas1 Vloženo 11. Únor 2008 Sdílet Vloženo 11. Únor 2008 Mám tenhle RGB převodník: mi1234 . Že je to zablokované, jsem zjistil taky, z navi nic neleze. Když si RGB převodník zapojím na stole s DVD přehrávačem, který má RGB výstup, tak převádí. Jak ten RGB výstup v navigaci odblokovat? Šlo by to diagnostikou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel_R. Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 Neni. Resp. neni tam HW tlacitko TV tuneru, tam se objevi jen dotykove tusim pod Media, po pripojeni tuneru. Dalsi zadrhel, kterej ocekavam je firmware, podle disk. skupin na vwnavi.com, to vypada, ze veskere pridavne zarizeni typu kamera, A/V IN/OUT blbe resp. vubec nefungujou na firmware 1000 a je potreba udelat downgrade na v. 522. Cehoz se taky desim,nebot fw ceda nejsou nikde k sehnani za rozumnej peniz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejshopy-passat Vloženo 15. Únor 2008 Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 ZDE JSEM ZALOZIL FORUM ABY BYLO VSE NAJEDNOU ! JEDNA SE O PROBLEMATIKU RNS 510 A VSECH JEHO MODULU http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=35&a...=650189#p650189 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejshopy-passat Vloženo 15. Únor 2008 Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 (editace) ZDE JSEM ZALOZIL FORUM ABY BYLO VSE NAJEDNOU ! JEDNA SE O PROBLEMATIKU RNS 510 A VSECH JEHO MODULU http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=35&a...=650189#p650189 Editováno: 15. Únor 2008, autor: nejshopy-passat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejshopy-passat Vloženo 15. Únor 2008 Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 (editace) ZDE JSEM ZALOZIL FORUM ABY BYLO VSE NAJEDNOU ! JEDNA SE O PROBLEMATIKU RNS 510 A VSECH JEHO MODULU http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=35&a...=650189#p650189 Editováno: 15. Únor 2008, autor: nejshopy-passat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejshopy-passat Vloženo 15. Únor 2008 Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 ZDE JSEM ZALOZIL FORUM ABY BYLO VSE NAJEDNOU ! JEDNA SE O PROBLEMATIKU RNS 510 A VSECH JEHO MODULU http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=35&a...=650189#p650189 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 15. Únor 2008 Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 jina kódování už jde Vagem,nemusí se na VAS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 15. Únor 2008 Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 Neni. Resp. neni tam HW tlacitko TV tuneru, tam se objevi jen dotykove tusim pod Media, po pripojeni tuneru.Dalsi zadrhel, kterej ocekavam je firmware, podle disk. skupin na vwnavi.com, to vypada, ze veskere pridavne zarizeni typu kamera, A/V IN/OUT blbe resp. vubec nefungujou na firmware 1000 a je potreba udelat downgrade na v. 522. Cehoz se taky desim,nebot fw ceda nejsou nikde k sehnani za rozumnej peniz. Ale jsou=)))Akorat ze 1OOO neprehrajes na 522=)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
usak Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 ZDE JSEM ZALOZIL FORUM ABY BYLO VSE NAJEDNOU ! JEDNA SE O PROBLEMATIKU RNS 510 A VSECH JEHO MODULUhttp://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=35&a...=650189#p650189 To je od tebe hezke ze jsi je zalozil. Je zvlastni ze jako majitel take VW B6, jsem se vyrovnal s vetsim obsahem informaci na skoda home foru. Jini to nedokazali a snazi se diskuzi presunout. Asi zde neumeji hledat. Pisi o SHome foru o 30 strankach nesmyslu, ale asi nenasli informace v sekci 02-autohifi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr_nitroz Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 Postup na downgrade firmware: vlozit firmware cd zmacknout: <Tone>+<Setup>+<Eject>+<Info>(vedle eject) Nahrati trva pry pres hodinu. Sam jsem to jeste nezkousel, nemam firmware 1000 abych to vratil pripadne zpatky. Jinak je uz vydana verze firmware 1020/1022. Co opravuje je zatim nezname. Pro ty co umi anglicky doporucuji sledovat toto forum: http://www.vwnavi.com naleznou tam mnoho zajimavych informaci o RNS510 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel_R. Vloženo 18. Únor 2008 Sdílet Vloženo 18. Únor 2008 Kurnik vsichni tlachaj o FW CD a nikdo neni schopnej mi ho za nejakej baksis nabidnout !!?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 18. Únor 2008 Sdílet Vloženo 18. Únor 2008 bakšiš???Já jen že za ty CD se dávají tisíce.A to vím,o čem mluvím.Pokud ti padne SW tak pochybuji,že ti někde ve VW nebo škodě nahrají Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel_R. Vloženo 18. Únor 2008 Sdílet Vloženo 18. Únor 2008 bakšiš???Já jen že za ty CD se dávají tisíce.A to vím,o čem mluvím.Pokud ti padne SW tak pochybuji,že ti někde ve VW nebo škodě nahrají Nahrajou, ale nechtej dat z ruky kopii. (500skk / flash). Jo a abych uvedl na pravou miru, shanim 1000 nebo novejsi (522 je uz na Emule) Jo a uz jsem i zkousel nabidnout "tisice", pomoc s louskanim CRC atd. a taky nechtej prodat, pac tady ma plno "service-guys" bobky, ze to nekdo soudruzsky vypusti do netu a "oni" budou mit po zizalkach. Mimochodem - co dela sw deblokace obrazu? Zustalo jen u slov a zboznych prani? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel_R. Vloženo 18. Únor 2008 Sdílet Vloženo 18. Únor 2008 jina kódování už jde Vagem,nemusí se na VAS PRAVDA, a je to zuupr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.