j0ska Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 Asi to někdo smáznul, ale nějak nevím proč. Není to tak dlouho co jsi to sem dával. Myslím, že to bylo v sekci autohifi. Já to psal podrobně včetně čísel dílů atd. pohromadě. To tady nebylo. Natož 100x. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 Potom je to na pováženou.Člověk něco dělá,fotí to a dá to tu a někdo to smázne??Pokud je to tak,měl by se nad sebou zamyslet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cujo Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 Chlapi neriesil niekto anteny k tv tuneru ku columbusu? Alebo to pojde aj bez anten? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 Bez antén ne,ale kámoš použil triplex.anténu pro BT a jede mu to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunilda Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 Ahoj lidi, tak jak jsem psal tak mi v sobotu vyčorovali Scouta a sebrali Columbus.Pojištivna v pohodě ale dnes mi sdělili, že i přes to že DVD s mapou bylo v mechanice tak mi prostě mapy neuhradí. Tedy vše ale software ne!!!!!!! Tedy je možnost někde sehnat mapy (východ)???? díky za každou pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
triperko Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 Chlapi nevite, jak na Columbusu 3T0 ... prejit do servisniho modu ? Kdyz pri startu podrzim 10s Setup , nacte se Service mode setap , ale jsou tam pouze slozky FM,AM,DAB - nic jineho Chtel jsem se podivat , jaka je tam verze map , koupil jsem Columbuse s nahranejma mapama, bez DVD Na vagu je HW03 0409 Nevi nekdo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 (editace) Musis navi nejdriv restartovat nebo nechat dlouho vypnutou aby usnula. Pak se pri startu drzi ten setup. Restart se dela stiskem trech tlacitek najednou. Editováno: 27. leden 2009, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 A jak usíná? Jakmile otevřeš dveře řidiče, už se zase nachystává...takže jako od spolujezdce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
triperko Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 (editace) Tak tlacitka na restart Columbuse fungujou, nabehne logo Skoda, drzim setup..... a opet se zobrazí pouze slozky FM,AM a DAB - nic jinyho. Delam to blbě ??? Foto Editováno: 27. leden 2009, autor: triperko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iwans Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 čus,já se do tohoto menu dostavam přes kompa s kabelem, a softem.Myslim že bez tohoto to nejde.Pokavad mysliš TSW menu,kde se dozvíš tip S.W. a tek dále Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
triperko Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 Ja chci jenom zjistit jaka je tam verze map , podle obsahu tam je zapadni evropa, ale jestli V3 , to nevim .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
softz Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Ahoj lidi, stalo se mi to co je tu 200x probíráno a to, že jsem vyměnil v O2 orig. navigaci nexus za columbus a nejde mi na volantu přepinat skladby/stanice rádia. Mám obě ruce levý, takže se nehodlám sám pouštět do nějakejch hurá akcí. Nabídněte se, kdo to rozchodíte, jsem připraven za to zaplatit. Chtěl bych rozchodit ovládání na volantu a pokud by to šlo, tak i zobrazení informací z parkovacích senzorů. Ideálně kdyby to bylo někde Praha nebo střední čechy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 29. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2009 (editace) Parkovací senzory -> České Budějovice: pepiktdi no a ten zbytek(pokud je to typ: 3T0035680) zatím jen Cosby...jinak vše pepiktdi Editováno: 29. leden 2009, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 Včera jsem dával Columbuse do 2004 a maká vše jak má vč. mf.volantu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
softz Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 Tak ještě upřesnění: Není to 3T0 ale 1Z0, HW je 05. Na volantu chodí nastavování hlasitosti, ale nefunguje jen přepínání skladeb/stanic. Zajímavé je, že když je aktivní navigace, tak přepínáni skladeb funguje, ale ne těmi tlačítky na volantu, ale kolíbkou na pravé páčce. Zkusim SZ na pepiktdi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 Jestli máš 1Z0 tak máš asi špatně nakódovanou navi nebo podvolantovku. Nechápu přesně o co ti jde, ale zkus se podívat jak je to nakódované. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
softz Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 To se bohužel nepodívám, neboť vůbec nevím jak. To jde jen přes VAGa ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 (editace) Čus ty máš kombíka? Tose to na tý navigaci přitom parkovacím asistentovy ukazuje podle typu karoserie? já mám sedan,jak se to tam zobrazí? bude mi to tam montovat známej. je to MR2005 edition 100 tak jestli nebude nějaký problém? Editováno: 30. leden 2009, autor: Doli Citace a ještě s obrázkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 (editace) Já mám kombíka. Mělo by to jít nakódovat. P.S.: Necituj tak dlouhý příspěvek prosím. Editováno: 30. leden 2009, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 To se bohužel nepodívám, neboť vůbec nevím jak. To jde jen přes VAGa ne? Přes VAG nebo VAS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 30. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2009 Kóduje se v Gateway... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cujo Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 Chlapi ked mam origo tv tuner da k nemu napojit cuvacia kamera?Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 jo.je jiné zapojení pokud máš nebo nemáš TV tuner Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 (editace) ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------.Čus ty máš kombíka? Tose to na tý navigaci přitom parkovacím asistentovy ukazuje podle typu karoserie? já mám sedan,jak se to tam zobrazí? bude mi to tam montovat známej. je to MR2005 edition 100 tak jestli nebude nějaký problém? Je to jak píše Ferda. Kóduje se v 19-Gateway Byte7 Auto s fóliema Editováno: 30. leden 2009, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 Tak tlacitka na restart Columbuse fungujou,nabehne logo Skoda, drzim setup..... a opet se zobrazí pouze slozky FM,AM a DAB - nic jinyho. Delam to blbě ??? Foto Tak jsem asi zjistil proč ti to nejde. Asi máš verzi FW která to "servisní menu" má zablokované. Musí se přes diagnostiku v přizpůsobení (adaptation) zadat na kanálu 50 hodnota 1. Tím by se mělo servisní menu povolit a měl by fungovat postup popsaný dříve. (10 až 20s při restartu držet setup). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.