Leden 26, 200916 r Asi to někdo smáznul, ale nějak nevím proč. Není to tak dlouho co jsi to sem dával. Myslím, že to bylo v sekci autohifi. Já to psal podrobně včetně čísel dílů atd. pohromadě. To tady nebylo. Natož 100x.
Leden 26, 200916 r Potom je to na pováženou.Člověk něco dělá,fotí to a dá to tu a někdo to smázne??Pokud je to tak,měl by se nad sebou zamyslet.
Leden 26, 200916 r Chlapi neriesil niekto anteny k tv tuneru ku columbusu? Alebo to pojde aj bez anten?
Leden 26, 200916 r Ahoj lidi, tak jak jsem psal tak mi v sobotu vyčorovali Scouta a sebrali Columbus.Pojištivna v pohodě ale dnes mi sdělili, že i přes to že DVD s mapou bylo v mechanice tak mi prostě mapy neuhradí. Tedy vše ale software ne!!!!!!! Tedy je možnost někde sehnat mapy (východ)???? díky za každou pomoc
Leden 27, 200916 r Chlapi nevite, jak na Columbusu 3T0 ... prejit do servisniho modu ? Kdyz pri startu podrzim 10s Setup , nacte se Service mode setap , ale jsou tam pouze slozky FM,AM,DAB - nic jineho Chtel jsem se podivat , jaka je tam verze map , koupil jsem Columbuse s nahranejma mapama, bez DVD Na vagu je HW03 0409 Nevi nekdo ?
Leden 27, 200916 r Musis navi nejdriv restartovat nebo nechat dlouho vypnutou aby usnula. Pak se pri startu drzi ten setup. Restart se dela stiskem trech tlacitek najednou. Upraveno Leden 27, 200916 r od j0ska
Leden 27, 200916 r A jak usíná? Jakmile otevřeš dveře řidiče, už se zase nachystává...takže jako od spolujezdce?
Leden 27, 200916 r Tak tlacitka na restart Columbuse fungujou, nabehne logo Skoda, drzim setup..... a opet se zobrazí pouze slozky FM,AM a DAB - nic jinyho. Delam to blbě ??? Foto Upraveno Leden 27, 200916 r od triperko
Leden 28, 200916 r čus,já se do tohoto menu dostavam přes kompa s kabelem, a softem.Myslim že bez tohoto to nejde.Pokavad mysliš TSW menu,kde se dozvíš tip S.W. a tek dále
Leden 28, 200916 r Ja chci jenom zjistit jaka je tam verze map , podle obsahu tam je zapadni evropa, ale jestli V3 , to nevim ....
Leden 29, 200916 r Ahoj lidi, stalo se mi to co je tu 200x probíráno a to, že jsem vyměnil v O2 orig. navigaci nexus za columbus a nejde mi na volantu přepinat skladby/stanice rádia. Mám obě ruce levý, takže se nehodlám sám pouštět do nějakejch hurá akcí. Nabídněte se, kdo to rozchodíte, jsem připraven za to zaplatit. Chtěl bych rozchodit ovládání na volantu a pokud by to šlo, tak i zobrazení informací z parkovacích senzorů. Ideálně kdyby to bylo někde Praha nebo střední čechy.
Leden 29, 200916 r Autor Parkovací senzory -> České Budějovice: pepiktdi no a ten zbytek(pokud je to typ: 3T0035680) zatím jen Cosby...jinak vše pepiktdi Upraveno Leden 29, 200916 r od ferda25
Leden 30, 200916 r Tak ještě upřesnění: Není to 3T0 ale 1Z0, HW je 05. Na volantu chodí nastavování hlasitosti, ale nefunguje jen přepínání skladeb/stanic. Zajímavé je, že když je aktivní navigace, tak přepínáni skladeb funguje, ale ne těmi tlačítky na volantu, ale kolíbkou na pravé páčce. Zkusim SZ na pepiktdi...
Leden 30, 200916 r Jestli máš 1Z0 tak máš asi špatně nakódovanou navi nebo podvolantovku. Nechápu přesně o co ti jde, ale zkus se podívat jak je to nakódované.
Leden 30, 200916 r Čus ty máš kombíka? Tose to na tý navigaci přitom parkovacím asistentovy ukazuje podle typu karoserie? já mám sedan,jak se to tam zobrazí? bude mi to tam montovat známej. je to MR2005 edition 100 tak jestli nebude nějaký problém? Upraveno Leden 30, 200916 r od Doli Citace a ještě s obrázkem
Leden 30, 200916 r Já mám kombíka. Mělo by to jít nakódovat. P.S.: Necituj tak dlouhý příspěvek prosím. Upraveno Leden 30, 200916 r od j0ska
Leden 30, 200916 r To se bohužel nepodívám, neboť vůbec nevím jak. To jde jen přes VAGa ne? Přes VAG nebo VAS.
Leden 30, 200916 r ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------.Čus ty máš kombíka? Tose to na tý navigaci přitom parkovacím asistentovy ukazuje podle typu karoserie? já mám sedan,jak se to tam zobrazí? bude mi to tam montovat známej. je to MR2005 edition 100 tak jestli nebude nějaký problém? Je to jak píše Ferda. Kóduje se v 19-Gateway Byte7 Auto s fóliema Upraveno Leden 30, 200916 r od j0ska
Leden 31, 200916 r Tak tlacitka na restart Columbuse fungujou,nabehne logo Skoda, drzim setup..... a opet se zobrazí pouze slozky FM,AM a DAB - nic jinyho. Delam to blbě ??? Foto Tak jsem asi zjistil proč ti to nejde. Asi máš verzi FW která to "servisní menu" má zablokované. Musí se přes diagnostiku v přizpůsobení (adaptation) zadat na kanálu 50 hodnota 1. Tím by se mělo servisní menu povolit a měl by fungovat postup popsaný dříve. (10 až 20s při restartu držet setup).
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.