cosby Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 kdyby jsi četl,tak umí.Ani trinax,pokud nevyměníš gateway s MF nejde.nerozebírej to pořád dokola a pozorně si přečti téma,které tu o tom je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 Tak jsem dnes přišel na to,jak změnit barvu displeje-pozor,není to,jak už tady je někde psáno pomocí diagnostiky změnit 3 typy pozadí. Umím prostě do jakékoli navi udělat jakoukoli barvu displeje-tzn-do navi Passat udělat barvu displeje Seatu(což je pěkné),Škodovky atd a samo naopak. Co chystám,tak je změna loga a dále se uvidí. Na fotkách jedna a ta samá navi. Jinak nedělá se to diag.kabelem ale přes systém.konektor. (tímto děkuji jednomu člověku za zapůjčení navi na testy) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 Co je k tomu potřeba za vybavení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepiktdi Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Co je k tomu potřeba za vybavení? JEDEN KABEL A JEDEN SOFT ALE NENI URCEN PRO NORMÁLNÍHO SMTELNÍKA TO MÁ JEN COSBY ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepiktdi Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 JO A MY S FERDOU UMÍME KLIMA Z NEW OCTAVIE DO OCTAVIE 2 OD PRVNIHO KOUSKU DNES MONTÁŽ DO ROKU 2005 S COLUMBUSEM A MAKA VSE PLNE FUNKCNÍ JAK MÁ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 JEDEN KABEL A JEDEN SOFT ALE NENI URCEN PRO NORMÁLNÍHO SMTELNÍKA TO MÁ JEN COSBY ... víš konkrétně jaký? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 JO A MY S FERDOU UMÍME KLIMA Z NEW OCTAVIE DO OCTAVIE 2 OD PRVNIHO KOUSKU DNES MONTÁŽ DO ROKU 2005 S COLUMBUSEM A MAKA VSE PLNE FUNKCNÍ JAK MÁ Super. Jste koumáci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Josko,je to sysrémový kabel,ale samotný by ti byl k ničemu.Taky to chce určité znalosti a taky-umět navi opravit po pokusech.Jedna se mi včera kousla a bylo dost práce ji znovu oživit.Jinak chystám další zajímavé foto-ale až odpoledne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 (editace) A uměl bys z navi vytáhnout nějaké soubory? Potřeboval bych uložit nějaký zvláštní cíl, klterý obsahuje diakritiku. Třeba Čerpací stanici nebo Parkoviště. Dělal jsem prográmek pro přípravu cílů na počítači, které se importují přes paměť cílů a nepřišel jsem zaboha na to jak to udělat, aby se správně načetly české znaky. Samohlásky jdou, ale asi se používá kódování Latin1 a to neobsahuje české ěščřžů. Navi nepoužívá diakritiku u zvláštních cílů, ale názvy kategorií ji mají. Nahrají se asi z mapového DVD, ale stejně by mě zajímalo jakým způsobem je to kódování uložené. Prográmek viz. můj podpis. Editováno: 28. Únor 2009, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 to ne,to je v mapách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 (editace) Grafika poslední vezre Columba-1104(Fader,Balance) a v různých barevných spektrech,které umím nastavit.Tímto díky za zapůjčení navi na testy jednomu členu. Jinak jsem se pokusil udělat jeden pokus,aby i 1104 šel na Mf volant a maxík.nyní se čeká na vhodné auto. Editováno: 28. Únor 2009, autor: cosby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 28. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 (editace) A zkoušel jsi: UTF-8 ANSI(znak windows) - vcard s cílem v češtině... Samozřejmě, že můžu pokud vyzkoušíš že to běhá předat mé know-how...stejně ti dlužím za to crc16 Editováno: 28. Únor 2009, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 sz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 (editace) A zkoušel jsi: UTF-8 ANSI(znak windows) - vcard s cílem v češtině...Samozřejmě, že můžu pokud vyzkoušíš že to běhá předat mé know-how...stejně ti dlužím za to crc16 Zkoušel. To zobrazí místo všech znaků s diakritikou otazníky. Spíš jde o tento tag : ENCODING=QUOTED-PRINTABLE: Ale místo Quoted pritable to jiný nebere. resp. nemá to žádný vliv. Editováno: 28. Únor 2009, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 (editace) to ne,to je v mapách. "Zvláštní cíl" jde uložit do "paměti cílů". Jde mi o to, jestli se dají ty soubory paměti cílů někde na disku navi dohledat. Editováno: 28. Únor 2009, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 28. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Můžeš mi udělat fotku jak to co jsem ti posla vypadá na navi?? Dík... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 (editace) Jsem ti psal, že tam budou otazníky, že jsem to už sám zkoušel dřív. Editováno: 28. Únor 2009, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reprom Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 To zmeniť farbu môže aj uživateľ, alebo treba prístroj napojiť na VAG. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Teď nevím, ale jestli to myslíš jako otázku, tak si pořádně přečti příspěvek cosbyho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reprom Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Mám problém, mám Columbus a GSMII. Dokážem stiahnuť tel zoznam do Columbusa, ale keď nastavím čísla na rýchlu voľbu 1 - 6, tak Columbus si to pamätá iba kým nevypnem motor. Pri ďalšom spojení s telefónom, už sú rýchle predvolby prázdne. Vie mi niekto poradiť? Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reprom Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Dík, už som to zistil, treba kábel a soft a niekoho, čo tomu rozumie. Takže asi ostanem pri farbe zelenej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Tak jsem udělal aktualizaci kterou jsem nasel posledni a je tam vystup A/V - DVD.Že by výstup na další LCD?Pošlu foto mám 10T Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Tak jsem dnes testoval mnou upravený Columbus verzion 1104 a v OII 2005 jde jak MF volant,tak maxidot,tak parkováky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Tak to jseš koumák. Co myslíš, dají se někde dohledat ty soubory s cíli jak jsme o nich psali výše? http://forum.skodahome.cz/index.php?s=&...t&p=1038962 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 1. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Tj. hw byl originál 3T0 nebo jsi jen předělal Trinaxe na 3T0 a pak upravil flešování??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.