svatko Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Už je pro 3T0 nový soft....1164 a přinesl mnoho nového:start rádia zkrácen na polovic rychlost menu při práci s mapou(mých 150 přidaných POI bodů starému firmwaru dávalo chvilkama zabrat) řešení problému s pop-up okny(občas jim chvilku trvalo než se objevily od panelu climatroniku) + jsem už udělal úpravu pro starý Maxi-Dot... Super správa. Na VW RNS 510 s firm. 1100 bol vidieť rozdiel v rýchlosti. Už sa teším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harley1006 Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Tak jsem včera pořešil zobrazení park senzorů na Columbus, jen pokud zapojím vlek na tažné tak mi to pořád pípá a signalizuje i překážku vzadu, jak to změním, aby to bylo jako dříve , kdy při zapojení přívěsu se zadek deaktivuje a nepípá ??díky Nikdo neví jak to aktivovat ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 1164 sice je,ale není ještě oficiální,tzn.pouze vzorek a dělá se na něm ještě,takže pokud nemusíte,nepoužívejte,budou tam změny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 8. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Tenhle je tzv. schválenej....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 (editace) No to určitě není.Nemať lidstvo!!!Žádná oficial.verze neexistuje,ale klidně ji používej,ale až něco někomu zmršíš,byl jsi upozorněn.Jak bude ofiko,klidně ti jej dám. Editováno: 8. Květen 2009, autor: cosby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 8. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Schválenej neznamená oficiální... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Schválený ani oficiální,protože se pořád testuje a je ve vývoji.Takže česky-obsahuje chyby na kterých se pracuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 8. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Tak uveď aspoň jednu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Nikdo neví jak to aktivovat ?? Asi by mohlo pomoci toto: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Proč??není na místě to tady řešit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 9. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 (editace) Ověřeno s firmwarem 1164 ty V4 mapy co kecají nesmysly už mluví jak mají. Sice ten ženskej hlas ještě při čtení směru není to pravé ořechové, ale už to řekne jeďte směrem na centrum atd...Tak doufám, že až jak říká Cosby vyjde oficiální verze tak to bude OK... Existuje druhé řešení na problém s multifunkčním volantem a Columbusem a Maxi-Dotem a běhá spolehlivě(ve všech verzí O2) Editováno: 9. Květen 2009, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eresovdo Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Ahoj cosby: jakou jednotku a co ještě potřebuju aby mi na Columbusu ukazovali zadní parkovací senzory? Mám O2 1.9Tdi elegance 2005. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 (editace) Ahoj cosby: jakou jednotku a co ještě potřebuju aby mi na Columbusu ukazovali zadní parkovací senzory? Mám O2 1.9Tdi elegance 2005. gateway , FL jednotku PDC, pípák + nějaké drobnosti a někoho kdo to umí udělat. Práce na půl dne. Všechno to je už popsané v tomto vláknu. Editováno: 19. Květen 2009, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 19. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Fw 1164 se nahrává už na nové Columbusy...tak nevím jak je to s tou oficialní verzí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 asi vzorky dopadly dobře.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 (editace) už je official verze,stejně jako je new verze pro VW s indexem C Editováno: 19. Květen 2009, autor: cosby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Ta oficiální se v něčem liší? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 19. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Už je tam nahrávají od začátku května.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 to nevím,není čas to zjisťovat,mám tisíc jiných starostí než takové prkotiny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 19. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Tak nás nepřesvědčuj, že 1164 není oficiální....7.5. už je cpali do všech navi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 nebyla,nebo si myslíš,že to tisknu doma?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvaki Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 (editace) Asi by mohlo pomoci toto: jo jo je to součástí VSCD 904 Editováno: 21. Květen 2009, autor: kvaki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Chlapci, je potrebná k Columbusu extra TMC antena alebo nie? Lebo mi nic neukazuje ked stlacim Traffic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eresovdo Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Chlapci, je potrebná k Columbusu extra TMC antena alebo nie? Lebo mi nic neukazuje ked stlacim Traffic. Jsou potřeba dvě antény jedna TMC a druhá je pro příjem rádia. Má dva tunery Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 (editace) Myslím si že nemáš pravdu s tím, že jedna je na TMC a druhá pro radio... dlé mého Columbus dokáže mezi anténama přepínat - tzv. diverzitní systém.. opravte mně jestli nemám pravdu.. 2 antény nejsou potřeba, pouze to bude házet chybu. Já jsem například koupil slučovač - origo díl... Jmenuje se to "kmitočová výhybka". TMC musí dle mého fungovat i s jednou anténou... Někdy trvá, než se TMC zprávy načtou... Editováno: 22. Květen 2009, autor: Milhausek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.