Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Už je pro 3T0 nový soft....1164 a přinesl mnoho nového:

start rádia zkrácen na polovic

rychlost menu při práci s mapou(mých 150 přidaných POI bodů starému firmwaru dávalo chvilkama zabrat)

řešení problému s pop-up okny(občas jim chvilku trvalo než se objevily od panelu climatroniku)

+ jsem už udělal úpravu pro starý Maxi-Dot...

Super správa. Na VW RNS 510 s firm. 1100 bol vidieť rozdiel v rýchlosti. Už sa teším

Tak jsem včera pořešil zobrazení park senzorů na Columbus, jen pokud zapojím vlek na tažné tak mi to pořád pípá a signalizuje i překážku vzadu, jak to změním, aby to bylo jako dříve , kdy při zapojení přívěsu se zadek deaktivuje a nepípá ??

díky

Nikdo neví jak to aktivovat ?? :o

1164 sice je,ale není ještě oficiální,tzn.pouze vzorek a dělá se na něm ještě,takže pokud nemusíte,nepoužívejte,budou tam změny.

• Autor

Tenhle je tzv. schválenej.......

No to určitě není.Nemať lidstvo!!!Žádná oficial.verze neexistuje,ale klidně ji používej,ale až něco někomu zmršíš,byl jsi upozorněn.Jak bude ofiko,klidně ti jej dám.

post-128-1241778542_thumb.jpg

Upraveno od cosby

• Autor

Schválenej neznamená oficiální... :)

Schválený ani oficiální,protože se pořád testuje a je ve vývoji.Takže česky-obsahuje chyby na kterých se pracuje

• Autor

Tak uveď aspoň jednu...

Nikdo neví jak to aktivovat ?? :o

Asi by mohlo pomoci toto:

post-10351-1241789792_thumb.png

Proč??není na místě to tady řešit.

• Autor

Ověřeno s firmwarem 1164 ty V4 mapy co kecají nesmysly už mluví jak mají. Sice ten ženskej hlas ještě při čtení směru není to pravé ořechové, ale už to řekne jeďte směrem na centrum atd...Tak doufám, že až jak říká Cosby vyjde oficiální verze tak to bude OK...

Existuje druhé řešení na problém s multifunkčním volantem a Columbusem a Maxi-Dotem a běhá spolehlivě(ve všech verzí O2)

Upraveno od ferda25

• 2 týdny později...

Ahoj cosby: jakou jednotku a co ještě potřebuju aby mi na Columbusu ukazovali zadní parkovací senzory? Mám O2 1.9Tdi elegance 2005.

Ahoj cosby: jakou jednotku a co ještě potřebuju aby mi na Columbusu ukazovali zadní parkovací senzory? Mám O2 1.9Tdi elegance 2005.

gateway , FL jednotku PDC, pípák + nějaké drobnosti a někoho kdo to umí udělat. Práce na půl dne.

Všechno to je už popsané v tomto vláknu.

Upraveno od j0ska

• Autor

Fw 1164 se nahrává už na nové Columbusy...tak nevím jak je to s tou oficialní verzí.

asi vzorky dopadly dobře.... :p

už je official verze,stejně jako je new verze pro VW s indexem C

Upraveno od cosby

Ta oficiální se v něčem liší?

• Autor

Už je tam nahrávají od začátku května....

to nevím,není čas to zjisťovat,mám tisíc jiných starostí než takové prkotiny

• Autor

Tak nás nepřesvědčuj, že 1164 není oficiální....7.5. už je cpali do všech navi.

nebyla,nebo si myslíš,že to tisknu doma??

Asi by mohlo pomoci toto:

post-10351-1241789792_thumb.png

jo jo

je to součástí VSCD 904

Upraveno od kvaki

Chlapci, je potrebná k Columbusu extra TMC antena alebo nie? Lebo mi nic neukazuje ked stlacim Traffic.

Chlapci, je potrebná k Columbusu extra TMC antena alebo nie? Lebo mi nic neukazuje ked stlacim Traffic.

Jsou potřeba dvě antény jedna TMC a druhá je pro příjem rádia. Má dva tunery

Myslím si že nemáš pravdu s tím, že jedna je na TMC a druhá pro radio... dlé mého Columbus dokáže mezi anténama přepínat - tzv. diverzitní systém.. opravte mně jestli nemám pravdu.. 2 antény nejsou potřeba, pouze to bude házet chybu. Já jsem například koupil slučovač - origo díl... Jmenuje se to "kmitočová výhybka". TMC musí dle mého fungovat i s jednou anténou... Někdy trvá, než se TMC zprávy načtou...

Upraveno od Milhausek

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.