Alan 07 Vloženo 24. Únor 2007 Sdílet Vloženo 24. Únor 2007 Zdravím všechny teamové kolegy, potřeboval bych poradit... Chci si do interieru zapojit led neony jako přídavné osvětlení a nevím kam, aby se rozsvěcovaly při otevření dveří jako stropní lampička a po zavření se to vše zase "stmívalo" předem dík za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
multipas Vloženo 24. Únor 2007 Sdílet Vloženo 24. Únor 2007 zhodis odkladaciu schranku a pozanu idu kabliky z hornej lampicky. napichnes sa na ne a bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jurry_Saxo Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 díky, jak bude počasí tak to vyzkoušíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alan 07 Vloženo 3. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 zhodis odkladaciu schranku a pozanu idu kabliky z hornej lampicky.napichnes sa na ne a bude Tak jsem to vyzkoušel. Rozdělal jsem palubku (u řidiče). Hned za odkládací schránkou jak je zásuvka na VAG jsem našel drát, který ovládá dveřní spínač, ale nefunguje to dle mých představ. Když zavřu dveře, tak neon zhasne okamžitě, ale lampička svítí dál těch 30s. Není možné, že když chci, alby to "stmívalo", tak se musím napojit až nahoru k lampičce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 3. Březen 2007 Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 aha zrejme si to napojil len na jedny dvere??? alebo máš svetlá v dverách a na to relé si sa napojil. Odcvakni BSG a nájdi konektor XP4 a na ňom káblik vedúci z pinu 1 - sem napoj minus pól neónov. (káblik hnedo/čierny) Potom najdi na BSG konektor XP2 a na ňom káblik vedúci z pinu 6 - sem napoj plus pól neónov. (káblik červeno/čierny) Takto budeš napojený paralelne na lampičku osvetlenia interiéru a teda ti bude aj stmievať. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alan 07 Vloženo 3. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 aha zrejme si to napojil len na jedny dvere???alebo máš svetlá v dverách a na to relé si sa napojil. Odcvakni BSG a nájdi konektor XP4 a na ňom káblik vedúci z pinu 1 - sem napoj minus pól neónov. (káblik hnedo/čierny) Potom najdi na BSG konektor XP2 a na ňom káblik vedúci z pinu 6 - sem napoj plus pól neónov. (káblik červeno/čierny) Takto budeš napojený paralelne na lampičku osvetlenia interiéru a teda ti bude aj stmievať. Určitě se na to mrknu, ale už jsem se díval na konektor XP4 podle schémat, ale bohužel drát hnědo/černé barvy jsem nenašel... Říkal jsem si jestli se nějak schéma, nebo barevnost drátů neliší od starších a tak jsem zkoušel všechny dráty v XP4 a na nic jsem nepřišel. Auto mám po faceliftu, tak jestli tam nebude něco jinak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 3. Březen 2007 Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 (editace) PARDON: v aktualizacii je z XP4/1 hnedo/žltý 0,5 na rozdiel od predfaceliftu kde too bolo tak ako som napisal... Editováno: 3. Březen 2007, autor: profor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colins Vloženo 3. Březen 2007 Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 thank you, profesorko ! teraz to chapem a zapojim aj ja... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 3. Březen 2007 Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 thank you, profesorko !teraz to chapem a zapojim aj ja... NZ ideš do neonkov? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colins Vloženo 3. Březen 2007 Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 nemam nad zadnymi dverami svetielko, tak nejake osvetlenie pri vystupovani vzadu by sa zislo. nieco dobastlim, len som furt nevedel, kde presne to napichnut.akym sposobom to pripajate ? odblanit izolaciu, namotat a pripajkovat ? alebo cez spojky, alebo su nejake piny na 2 kusy drotu, alebo ...?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 3. Březen 2007 Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 ja to robim tak (v prípade tých malých konektorov) že rozoberem pásku od konektora, vytiehnem pin z neho a opodial odblankujem bez rozstrihnutia a na to napajkujem kablik a teplozmrštitelnou bužírkou zaizolujem a naspäť opáskujem. Keď sa jedná o tie väčšie (ISO) dutinky odcvaknem ju a napajkujem novu na oba kabliky takže oba vedú z konektoru. Nie vždy sa to tak ale dá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colins Vloženo 3. Březen 2007 Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 kua, ake je to jednoduche... vdaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bembek Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 Opravte ma, ak sa mylim, ale este som nevidel "neon" ktory by stmieval. Iba ze by to nebol "neon". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alan 07 Vloženo 4. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 nemam nad zadnymi dverami svetielko, tak nejake osvetlenie pri vystupovani vzadu by sa zislo. nieco dobastlim, len som furt nevedel, kde presne to napichnut.akym sposobom to pripajate ? odblanit izolaciu, namotat a pripajkovat ? alebo cez spojky, alebo su nejake piny na 2 kusy drotu, alebo ...?? Jj, přesně. Taky nemám zadní osvětlení....Jinak když se napojuji na stávající drát, tak odizoluji a napojím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alan 07 Vloženo 4. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 Opravte ma, ak sa mylim, ale este som nevidel "neon" ktory by stmieval. Iba ze by to nebol "neon". Nejedná se o klasickej neon, ale neon složený z ledek.... pro představu mrkni sem Výroba led neonů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudyno Vloženo 8. Únor 2008 Sdílet Vloženo 8. Únor 2008 (editace) je to moje prevedenie lampicky pripojenej na svorkovnicu je domalovane v scheme (je to oktaviacke zapojenie) ale zaujima co je ten kotviaci bod 171? asik to nebude kostra kedze ta je uz zapojena u dvery.. predpokladam ze je to zroj napatia ale kde to mam napichnut? Editováno: 8. Únor 2008, autor: Rudyno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 8. Únor 2008 Sdílet Vloženo 8. Únor 2008 171 je odkaz na miesto na schéme takže to bude asi na ďalšej strane, pozri tam kde sa na pojiť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudyno Vloženo 15. Únor 2008 Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 171 je odkaz na miesto na schéme takže to bude asi na ďalšej strane, pozri tam kde sa na pojiť no nenasiel som nikde ten bod 171? a teiz netusim kde konci ten kablovy zvazok z dvery je tam niekde pripojeny na svorkach? sakra su z toho zmateny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.