Palo Vloženo 30. Březen 2007 Sdílet Vloženo 30. Březen 2007 A už ses radostí a pýchou posral? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 30. Březen 2007 Sdílet Vloženo 30. Březen 2007 A už ses radostí a pýchou posral? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 30. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2007 A už ses radostí a pýchou posral? jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 30. Březen 2007 Sdílet Vloženo 30. Březen 2007 dej to prosím na stránky o fordech,tu to nikoho nezajímá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 30. Březen 2007 Sdílet Vloženo 30. Březen 2007 A už ses radostí a pýchou posral? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 31. Březen 2007 Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 A už ses radostí a pýchou posral? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 31. Březen 2007 Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 A už ses radostí a pýchou posral? Muhehehehe... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 31. Březen 2007 Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 Od doby co Ford vylezl s "Téčkem, tak mně tato značka nezajímá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 31. Březen 2007 Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 dej to prosím na stránky o fordech,tu to nikoho nezajímá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 1. Duben 2007 Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 Tome, doufám že oceňuješ u mne aspoň tu upřímnost a rovnost řeči? Mysli se o mně co chceš, ale mně už to prostě lezlo krkem a tak jsem to napsal, jak jsem cítil. Nehledej v tom nic víc, jsem takovej a napsal bych to každému jinému. Jsem sice držka a tlama nevymáchaná, ale zase víš jak na tom u mne jsi. Já čekám od druhých to samé, sice to je někdy nepříjemné, ale člověk ví co a jak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 1. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 (editace) xxx Editováno: 25. Srpen 2010, autor: TomasB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 1. Duben 2007 Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 (editace) v pohodě, alespoň se nevykrucuješ a za nic neschováváš, to oceňuji. To jsem nikdy nedělal, i když jsem jaký jsem, tak jsem v prvé řadě chlap a umím se podívat do očí Editováno: 1. Duben 2007, autor: Palo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 1. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 v pohodě, alespoň se nevykrucuješ a za nic neschováváš, to oceňuji. To jsem nikdy nedělal, i když jsem jaký jsem, tak jsem v prvé řadě chlap a umím se podívat do očí bohužel jsi skoro výjimka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 v pohodě, alespoň se nevykrucuješ a za nic neschováváš, to oceňuji. To jsem nikdy nedělal, i když jsem jaký jsem, tak jsem v prvé řadě chlap a umím se podívat do očí bohužel jsi skoro výjimka No minimálně 4%-tní vyjímka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 v pohodě, alespoň se nevykrucuješ a za nic neschováváš, to oceňuji. To jsem nikdy nedělal, i když jsem jaký jsem, tak jsem v prvé řadě chlap a umím se podívat do očí bohužel jsi skoro výjimka Ja se do oci tez divam, rikam co si myslim, ale ve virtualite je to tezke, vis... Btw hezky auto, ale Mondeo combi se me nelibi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 No abych pravdu řekl mě se to mondeo teda nelíbí vůbec na to kolik stálo peněz mi přijde ten interier takovej lacinej a celkově celé. No taky to není můj šálek kávy, ale ať slouží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 2. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 díky Už mám najeto skoro 700km, prům. spotřeba 6,5 , ale trošku mi to stouplo dneska, protože jsem trošku přidal pod kotel(ještě ráno jsem měl průměr 6,3). Jede to moc hezky. Když to porovnám s OII 2,0TDI, tak bych řekl, že je to subjektivně i živější. Ale to bude asi tím, že je to CR. Má to mnohem výraznější zátah okolo 2000rpm. Octa je zase taková tvrdší, což se mi zdá lepší, alespoň jsem tak od koncernu navyklej, že více cítím cestu. Jinak to Mondeo i přes to, že je měkčí, sedí v zatáčkách jak přilepené. Už jsem ozkoušel i ten stabilizační systém, v zatáčkce jsem cejtil, jako kdyby to vynechalo na chvilku. Ale to jsem tou zatáčkou letěl jak hruda. Tak si myslím, že to zafungovalo na ten boční pohyb. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky Vloženo 5. Duben 2007 Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 Nové auto je hezké, ale záleží jestli ho koupí firma a člověk v něm jezdí a jezdit může jako prase a nebo jestli si na něho našetří člověk sám(jako tady většina z nás) Myslím si, že když si ho člověk pořídí ze svých peněz tak si ho více váží a v autě má i kus srdce. Má sebemenší radost z něčeho nového. Když se mu něco na autě pokazí a nedej bože když ho někdo ukradne tak to člověka bolí, ale se služebním autem to tak není. Buď je pojištěné a nebo se šoupne do servisu a pak se to odepíše z daní a nikoho to nerve. Hodně z nás si tady váží toho svého autíčka, protože se třeba nadřeli, aby si ho mohli koupit a chovají se k němu moc dobře. A vovovotom to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 6. Duben 2007 Sdílet Vloženo 6. Duben 2007 Nové auto je hezké, ale záleží jestli ho koupí firma a člověk v něm jezdí a jezdit může jako prase a nebo jestli si na něho našetří člověk sám(jako tady většina z nás) Myslím si, že když si ho člověk pořídí ze svých peněz tak si ho více váží a v autě má i kus srdce. Má sebemenší radost z něčeho nového. Když se mu něco na autě pokazí a nedej bože když ho někdo ukradne tak to člověka bolí, ale se služebním autem to tak není. Buď je pojištěné a nebo se šoupne do servisu a pak se to odepíše z daní a nikoho to nerve. Hodně z nás si tady váží toho svého autíčka, protože se třeba nadřeli, aby si ho mohli koupit a chovají se k němu moc dobře. A vovovotom to je Strucne receno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 6. Duben 2007 Sdílet Vloženo 6. Duben 2007 Jeden kamarád si taky pořídil mondeo a lituje toho kudy chodí ...je pravda že to bylo jedno z prvních co se vyrobilo ale sere se mu to slušně. Každopádně bych taky raději OII protože jsem s mondeem jezdil a OII mám tady na firmě jako služební. Jinak jak jsem koukal na ty fotky fordu tak to asi plná výbava bude ...on Ford tam toho už moc víc nedává. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 6. Duben 2007 Sdílet Vloženo 6. Duben 2007 mondea nejsou zase tak špatný ani šeredný, máme jedno ve fiormě a OK a strejc má taky a chrochtá si, je teda fakt že teda ten introš mohl vypadat dráž a škodfa že Ghia už není nejvyšší výbava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Duben 2007 Sdílet Vloženo 6. Duben 2007 mondea nejsou zase tak špatný ani šeredný, máme jedno ve fiormě a OK a strejc má taky a chrochtá si, je teda fakt že teda ten introš mohl vypadat dráž a škodfa že Ghia už není nejvyšší výbava presne tak Ghia byl vzdycky top vybava ale tohle s vybavou Ghia nema snad nic spolecnyho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 6. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2007 (editace) xxx Editováno: 25. Srpen 2010, autor: TomasB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 6. Duben 2007 Sdílet Vloženo 6. Duben 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 6. Duben 2007 Sdílet Vloženo 6. Duben 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.