acter Vloženo 28. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 muj novy stroj Ty jo ...tak to aby ti předseda připravoval na akcích větší rezervačku no vidis, stale ji vozim v kufru !!! Nekecá ...viděl jsem ...pořád na tebe myslí a má jí tam. Hele Marťas, kdyby jsi viděl jak moc se zlobil že ti dělal rezervačku a ty jsi nepřijel Dokonce se s ní i vyfotil ...že předsedo? Jasny....vzdycky, kdyz jsem Martase potkal, slusne jsem jsem pozdravil, ale neslusne zapomnel na to, abych mu ji predal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 28. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 muj novy stroj Ty jo ...tak to aby ti předseda připravoval na akcích větší rezervačku no vidis, stale ji vozim v kufru !!! Nekecá ...viděl jsem ...pořád na tebe myslí a má jí tam. Hele Marťas, kdyby jsi viděl jak moc se zlobil že ti dělal rezervačku a ty jsi nepřijel Dokonce se s ní i vyfotil ...že předsedo? Jasny....vzdycky, kdyz jsem Martase potkal, slusne jsem jsem pozdravil, ale neslusne zapomnel na to, abych mu ji predal Tak už taky nejsme nejmladší abychom mysleli na vše Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divx Vloženo 28. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 muj novy stroj Ty jo ...tak to aby ti předseda připravoval na akcích větší rezervačku no vidis, stale ji vozim v kufru !!! Nekecá ...viděl jsem ...pořád na tebe myslí a má jí tam. Hele Marťas, kdyby jsi viděl jak moc se zlobil že ti dělal rezervačku a ty jsi nepřijel Dokonce se s ní i vyfotil ...že předsedo? Jasny....vzdycky, kdyz jsem Martase potkal, slusne jsem jsem pozdravil, ale neslusne zapomnel na to, abych mu ji predal nevadi tak jindy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divx Vloženo 28. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 (editace) Michale a ludo vsechno nej k svatku http://www.seznam.cz/ kouknite nahoru Editováno: 28. Srpen 2007, autor: divx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 28. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 Michale a ludo vsechno nej k svatku http://www.seznam.cz/kouknite nahoru I já se přidávám ke gratulaci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 28. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 Michale a ludo vsechno nej k svatku http://www.seznam.cz/kouknite nahoru I já se přidávám ke gratulaci Asi vám každýmu rozdám vizitku nebo věnuju jmenovku z maskáčů - není Augustýn jako AUGUSTIN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 28. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 Ale jinak to tu pěkně žije Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 28. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 Ale jinak to tu pěkně žije Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 28. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 Co ta Scania Martine, s tou jako budeš jezdit? Já myslel, že děláš jako automechanik... A Kamču určitě vem, ženský si vždycky pokecaj úplně v pohodě... A ta červená OII byla fakt šílená, proč jsi jí vůbec fotil?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 28. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 Sakra tady aby si člověk vzal dovolenou aby to tu všechno přečet!!! Kouká nové akce a klasicky na můj prac. víkend ale za to nikdo holt nemůžeme!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divx Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 Michale a ludo vsechno nej k svatku http://www.seznam.cz/kouknite nahoru I já se přidávám ke gratulaci Asi vám každýmu rozdám vizitku nebo věnuju jmenovku z maskáčů - není Augustýn jako AUGUSTIN bud rad ze jsme si vzpomeli! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divx Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 Co ta Scania Martine, s tou jako budeš jezdit? Já myslel, že děláš jako automechanik...A Kamču určitě vem, ženský si vždycky pokecaj úplně v pohodě... A ta červená OII byla fakt šílená, proč jsi jí vůbec fotil?! scaniu jsem fotil na dovci pracuji na hetichu auta delam po praci kamcu vezmu OII sem nefotil to jsem fotil sam sebe a ty OII sen si vsimnoul nahodou Tak doubrou noc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 Michale a ludo vsechno nej k svatku http://www.seznam.cz/kouknite nahoru I já se přidávám ke gratulaci Asi vám každýmu rozdám vizitku nebo věnuju jmenovku z maskáčů - není Augustýn jako AUGUSTIN bud rad ze jsme si vzpomeli! Člověk jim popřeje a ještě ho za to mlátí do hlavy že? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 Co ta Scania Martine, s tou jako budeš jezdit? Já myslel, že děláš jako automechanik...A Kamču určitě vem, ženský si vždycky pokecaj úplně v pohodě... A ta červená OII byla fakt šílená, proč jsi jí vůbec fotil?! scaniu jsem fotil na dovci pracuji na hetichu auta delam po praci kamcu vezmu OII sem nefotil to jsem fotil sam sebe a ty OII sen si vsimnoul nahodou Tak doubrou noc Jenom technická, co děláš tak brzo ráno na netu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 29. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 Michale a ludo vsechno nej k svatku http://www.seznam.cz/kouknite nahoru I já se přidávám ke gratulaci Asi vám každýmu rozdám vizitku nebo věnuju jmenovku z maskáčů - není Augustýn jako AUGUSTIN Ja to nahodou vim, tak jsem se nepridal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 29. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 Sakra tady aby si člověk vzal dovolenou aby to tu všechno přečet!!! Kouká nové akce a klasicky na můj prac. víkend ale za to nikdo holt nemůžeme!! S tema akcema...ty Stoky asi padaji, takze asi taky prifrcime na ty Hasice... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 Michale a ludo vsechno nej k svatku http://www.seznam.cz/kouknite nahoru I já se přidávám ke gratulaci Asi vám každýmu rozdám vizitku nebo věnuju jmenovku z maskáčů - není Augustýn jako AUGUSTIN Ja to nahodou vim, tak jsem se nepridal Prd víš, jenom jsi se nepodíval pořádně do kalendáře a tak jsi nepopřál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 Sakra tady aby si člověk vzal dovolenou aby to tu všechno přečet!!! Kouká nové akce a klasicky na můj prac. víkend ale za to nikdo holt nemůžeme!! S tema akcema...ty Stoky asi padaji, takze asi taky prifrcime na ty Hasice... To se nám to hezky sjednocuje ...ještě by to chtělo udělat trička a můžeme z toho udělat zaváděcí akci triček Já se tam ukážu možná taky ...musím zjistit jak to budu mít tady v práci ..mám tu mít nějakou akci ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 29. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 Michale a ludo vsechno nej k svatku http://www.seznam.cz/kouknite nahoru I já se přidávám ke gratulaci Asi vám každýmu rozdám vizitku nebo věnuju jmenovku z maskáčů - není Augustýn jako AUGUSTIN Ja to nahodou vim, tak jsem se nepridal Prd víš, jenom jsi se nepodíval pořádně do kalendáře a tak jsi nepopřál Prd velebnosti...celej den tady cumim na PDA, kde svatky mam..., Dnes Evelina, zitra Vladena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 Michale a ludo vsechno nej k svatku http://www.seznam.cz/kouknite nahoru I já se přidávám ke gratulaci Asi vám každýmu rozdám vizitku nebo věnuju jmenovku z maskáčů - není Augustýn jako AUGUSTIN Ja to nahodou vim, tak jsem se nepridal Prd víš, jenom jsi se nepodíval pořádně do kalendáře a tak jsi nepopřál Prd velebnosti...celej den tady cumim na PDA, kde svatky mam..., Dnes Evelina, zitra Vladena Tak ono se taky normálně k příjmení nepřeje ...ale když je to ten kronikář tak jsem se taky neudržel a napsat jsem to musel ...neboj se ...ty budeš mít taky dvasvátky a budeš dávat dvě flašky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 29. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 Michale a ludo vsechno nej k svatku http://www.seznam.cz/kouknite nahoru I já se přidávám ke gratulaci Asi vám každýmu rozdám vizitku nebo věnuju jmenovku z maskáčů - není Augustýn jako AUGUSTIN Ja to nahodou vim, tak jsem se nepridal Prd víš, jenom jsi se nepodíval pořádně do kalendáře a tak jsi nepopřál Prd velebnosti...celej den tady cumim na PDA, kde svatky mam..., Dnes Evelina, zitra Vladena Tak ono se taky normálně k příjmení nepřeje ...ale když je to ten kronikář tak jsem se taky neudržel a napsat jsem to musel ...neboj se ...ty budeš mít taky dvasvátky a budeš dávat dvě flašky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 Tak jak to jde předsedo dneska v práci? ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 29. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 Tak jak to jde předsedo dneska v práci? ... Fajn...dneska jdu kolem 12 domu a vracim se zpet kolem 18 tak na 3 hodinky... Jinak uz se zacinaji tocit kola valcovny...studuju zadani..vsechno v odborne anglictine A v patek si jdu pro auto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 Nazdar nazdar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 Hele prdelky, než zas všechny zmizíte, mám zkusit vzít od nás velký stan, že když by se nás tam slezlo hafo moc a pařili bysme, že bysme přespali na letišti jako všichni ostatní? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky