Geoo Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 To víš na Vysočině je tvrdej chleba!!!Zdarec kucí!!! Nazdárek draku, tak jak se máš? co říkáš na loga letky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 To víš na Vysočině je tvrdej chleba!!!Zdarec kucí!!! Nazdárek draku, tak jak se máš? co říkáš na loga letky? Logo se mi líbí a moooc!! Jinak mám se dobře jen je málo času! Jo a taky jsem nasranej bo jsem udelal dva liťáky na pasti na mamuty jak už jsem tu někde psal!! Ten přední byl ohlej a už je OK a zadní odřenej a ten až na podzim! Co ty jak se máme?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 To víš na Vysočině je tvrdej chleba!!!Zdarec kucí!!! Nazdárek draku, tak jak se máš? co říkáš na loga letky? Logo se mi líbí a moooc!! Jinak mám se dobře jen je málo času! Jo a taky jsem nasranej bo jsem udelal dva liťáky na pasti na mamuty jak už jsem tu někde psal!! Ten přední byl ohlej a už je OK a zadní odřenej a ten až na podzim! Co ty jak se máme?? Hele pohoda, teď o víkendu sjem byl sjíždět Sázavu. Zítra sem budu dávat fotky :-) Snaž se to nějak ošéfovat a přijeď se podívat v dobotu nebo v neděli na tu naší akci ....rádi tě uvidíme ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 To víš na Vysočině je tvrdej chleba!!!Zdarec kucí!!! Nazdárek draku, tak jak se máš? co říkáš na loga letky? Logo se mi líbí a moooc!! Jinak mám se dobře jen je málo času! Jo a taky jsem nasranej bo jsem udelal dva liťáky na pasti na mamuty jak už jsem tu někde psal!! Ten přední byl ohlej a už je OK a zadní odřenej a ten až na podzim! Co ty jak se máme?? Hele pohoda, teď o víkendu sjem byl sjíždět Sázavu. Zítra sem budu dávat fotky :-) Snaž se to nějak ošéfovat a přijeď se podívat v dobotu nebo v neděli na tu naší akci ....rádi tě uvidíme ... Teda jo to ses měl!!! Kámoš jezdí Vltavu a je nadšenej!!! Jo já bych bral volnej víkend ale to nedepadne! Musím si šetřit volnej víkend na prohození od kolegy protože jsm uvažoval o tom jed ještě do Chorvatska jen nevím jestli už tam nebude koncem září moc kosa... Tímto přivítám vaše názory!!! Jinak v hradci je Truckfest a tam bych taky rád mrknul ale holt smůla! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 4. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Září 2007 Tak kuci....zase spatna zprava...vcera odpoledne jsem se dozvedel, ze kolega, ktery dela projekt do Kablo VelMez, pristi tyden jede na jiny servis a ja jelikoz uz jsem hodne podobnou masinu delal, tak jsem adeptem na dokonceni. Jelikoz tlaci na dokonceni v pondeli, muze se stat, ze na to padne i vikend... Ale v tuhle chvili vazne nemuzu nic rict najisto... Minimalne za Vama prijedem na vecer na otocku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 4. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Září 2007 Nahodou jsem videl reklamu na film Snakes on plane... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 Tak kuci....zase spatna zprava...vcera odpoledne jsem se dozvedel, ze kolega, ktery dela projekt do Kablo VelMez, pristi tyden jede na jiny servis a ja jelikoz uz jsem hodne podobnou masinu delal, tak jsem adeptem na dokonceni. Jelikoz tlaci na dokonceni v pondeli, muze se stat, ze na to padne i vikend... Ale v tuhle chvili vazne nemuzu nic rict najisto... Minimalne za Vama prijedem na vecer na otocku... Tak hlavně aby všechno dobře dopadlo .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 Nahodou jsem videl reklamu na film Snakes on plane... Jéééé....letadlo a po něm lezou hadi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 Tak kuci....zase spatna zprava...vcera odpoledne jsem se dozvedel, ze kolega, ktery dela projekt do Kablo VelMez, pristi tyden jede na jiny servis a ja jelikoz uz jsem hodne podobnou masinu delal, tak jsem adeptem na dokonceni. Jelikoz tlaci na dokonceni v pondeli, muze se stat, ze na to padne i vikend... Ale v tuhle chvili vazne nemuzu nic rict najisto... Minimalne za Vama prijedem na vecer na otocku... Tak hlavně aby všechno dobře dopadlo .... Předsedo, nedělej si el Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 Nahodou jsem videl reklamu na film Snakes on plane... Jéééé....letadlo a po něm lezou hadi Hady úplně nesnáším, ale bez nich by to na černém tričku bylo super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 4. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Září 2007 Nahodou jsem videl reklamu na film Snakes on plane... Jéééé....letadlo a po něm lezou hadi Hady úplně nesnáším, ale bez nich by to na černém tričku bylo super Jen me to zaujalo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 Hady úplně nesnáším, ale bez nich by to na černém tričku bylo super Tak ty nemáš rád hady jo ....no tak to jsem měl vědět dříve Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 Nahodou jsem videl reklamu na film Snakes on plane... Jéééé....letadlo a po něm lezou hadi Hady úplně nesnáším, ale bez nich by to na černém tričku bylo super Jen me to zaujalo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 Jinak pánové ...ten borec mi pošle trička pánská, dámská ...abychom se na to podívali a oprubovali velikosti ....a hlavně mi snad dneska dá vědět co chce ta tiskárna za formát obrázků. A JAK S TÍM OCASEM UŽ KONEČNĚ HIML HERGOT KRUCAJS ELEMENT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 Hady úplně nesnáším, ale bez nich by to na černém tričku bylo super Tak ty nemáš rád hady jo ....no tak to jsem měl vědět dříve Hade Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 Hady úplně nesnáším, ale bez nich by to na černém tričku bylo super Tak ty nemáš rád hady jo ....no tak to jsem měl vědět dříve Hade Teď budu neustále slizkej jako has a budu za tebou chodit a dělat ssssssssssssssssss ssssssss ssssssssssss sssssssss sssssssss Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 Jinak pánové ...ten borec mi pošle trička pánská, dámská ...abychom se na to podívali a oprubovali velikosti ....a hlavně mi snad dneska dá vědět co chce ta tiskárna za formát obrázků. A JAK S TÍM OCASEM UŽ KONEČNĚ HIML HERGOT KRUCAJS ELEMENT ANČE, KUBO, HAJNEJ! MARTINE! NESTÁT! NELELKOVAT! KRESLIT OCASY!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 Hady úplně nesnáším, ale bez nich by to na černém tričku bylo super Tak ty nemáš rád hady jo ....no tak to jsem měl vědět dříve Hade Teď budu neustále slizkej jako has a budu za tebou chodit a dělat ssssssssssssssssss ssssssss ssssssssssss sssssssss sssssssss Se máš, můžeš ležet když chodíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 Hele musíme to už nějak vymyslet kucí ..jinak se nehnem z místa ...a pochybuji že to bude už na pyros ...asi ani náhodou pač já jedu ve čt za Ždár na outdorrovou akci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 4. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Září 2007 Jinak pánové ...ten borec mi pošle trička pánská, dámská ...abychom se na to podívali a oprubovali velikosti ....a hlavně mi snad dneska dá vědět co chce ta tiskárna za formát obrázků. A JAK S TÍM OCASEM UŽ KONEČNĚ HIML HERGOT KRUCAJS ELEMENT ANČE, KUBO, HAJNEJ! MARTINE! NESTÁT! NELELKOVAT! KRESLIT OCASY!!! Tak jak to teda chcete ? Puvodni navrh jste zamitli...ted ho chcete teda zpet...nebo ja uz se nevyznam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 A Martine, kdybys Ty musel na víkend pryč a makat, Léňa může, ne? Bruder tam bude taky sám a holky by jí určitě rády viděly... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 Hele, mischicko, budeme ho ještě chvilku navádět ať něco kreslí a tak za týden mu řeklnem že logo bude vypadat jinak ....co ty na to Ne ...Martine díky za to že to zvládáš i při svém postižení (tím myslím práci woe) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 Hele musíme to už nějak vymyslet kucí ..jinak se nehnem z místa ...a pochybuji že to bude už na pyros ...asi ani náhodou pač já jedu ve čt za Ždár na outdorrovou akci To nevypadá ani tak růžově jako předsedova Okina A s tím ocasem se zdá, že to nevyřešíme jinak než osobně, tak to holt bude dýl a aspoň budeme mít důvod na další akci Kdo chce pít, důvod si vždycky najde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 A Martine, kdybys Ty musel na víkend pryč a makat, Léňa může, ne?Bruder tam bude taky sám a holky by jí určitě rády viděly... Ty jo ...proč ty se na všechno ptáš ....měli jsme ho postavit před hotovou věc a bylo by ....jaký pak copak ...Co když teď napíše NE? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 4. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Září 2007 A Martine, kdybys Ty musel na víkend pryč a makat, Léňa může, ne?Bruder tam bude taky sám a holky by jí určitě rády viděly... To nevim...asi ji budu brat k babicce (je nemocna) do Mostist Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky