Geoo Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 Jo takhle.......jsme ti k smichu ??? Jeste jednou a dostanes dvojku z chovani !!! Hele, on normálně vyplázl jazyk ...vysmál se nám do ksichtu a odešel ....ty jo!! Az nekde budem, sednem mu do auta, zamcem se a udelame to same jo a z jeho auta se budem koukat jak brečí (nebo se budou koukat jak nám kope do našich aut) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 Jo takhle.......jsme ti k smichu ??? Jeste jednou a dostanes dvojku z chovani !!! Hele, on normálně vyplázl jazyk ...vysmál se nám do ksichtu a odešel ....ty jo!! Az nekde budem, sednem mu do auta, zamcem se a udelame to same jo a z jeho auta se budem koukat jak brečí (nebo se budou koukat jak nám kope do našich aut) Ještě že nosím klíče pořád u sebe, zamknu Vás na safe a bude od Vás klid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 Hola hej, kde jste kdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Dobré ráno všem pilotům Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 26. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Dobré ráno všem pilotům č Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Jiříčku, řekni taky pěkné ráno, i když třeba není... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Pěkné ráno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Pěkné ráno A jaké teda je doopravdy? Nezdáš se příliš happy, ale kdo by byl v 6,45 v práci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Nic, mizím kluci, s Váma si tu moc nepokecám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Dobré popoludnie všem pilotom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 No tady to žije Tak co Jiříku, přežil jsi šichtu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 27. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Září 2007 No tady to žije Tak co Jiříku, přežil jsi šichtu? Podle me jeste chrni....neni ani na ICQ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 No tady to žije Tak co Jiříku, přežil jsi šichtu? Podle me jeste chrni....neni ani na ICQ O to víc se musíš snažit Ty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 27. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Září 2007 No tady to žije Tak co Jiříku, přežil jsi šichtu? Podle me jeste chrni....neni ani na ICQ O to víc se musíš snažit Ty Premejslim, jak se napise citoslovce snazeni.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 No tady to žije Tak co Jiříku, přežil jsi šichtu? Podle me jeste chrni....neni ani na ICQ O to víc se musíš snažit Ty Premejslim, jak se napise citoslovce snazeni.... Vzdychat nemusíš, stačí když budu vidět plody Tvé práce Já mizím, taky pracovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 Ahoj Mischo, nevíš jak to vypada s tou besídkou? Díky .:M:. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 No tady to žije Tak co Jiříku, přežil jsi šichtu? Ahojky ... jo jo přežil jsem šichtu. Do postele jsem se dostal něco po jedné hodině a ráno v 8 mě budil auditor a zase jsem to mastil do práce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 No tady to žije Tak co Jiříku, přežil jsi šichtu? Podle me jeste chrni....neni ani na ICQ Už ani nevím co to ICQ je ..jenom to že se mi to pouští když pustím počítač Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 28. Září 2007 Sdílet Vloženo 28. Září 2007 Ahoj Mischo, nevíš jak to vypada s tou besídkou?Díky .:M:. V hospodě je téma o besídce, bude někdy v listopadu a ve Žďáře nad Sázavou, Hotel Tálský Mlýn, víc zatím nevím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 29. Září 2007 Sdílet Vloženo 29. Září 2007 Kdo uhodne kdo je kdo ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 29. Září 2007 Sdílet Vloženo 29. Září 2007 Úžasný dort a další úžasné dárečky od úžasných kamarádů a do úžasné rodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 29. Září 2007 Sdílet Vloženo 29. Září 2007 A něco pro Jiříka, jsem se dozvěděl z vyprávění, žě ráno to zas byla velká láska Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 29. Září 2007 Sdílet Vloženo 29. Září 2007 Úžasný dort a další úžasné dárečky od úžasných kamarádů a do úžasné rodinky Teda jooo to čumím!!!! :palec2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 30. Září 2007 Sdílet Vloženo 30. Září 2007 Kdo uhodne kdo je kdo ? Já to vím kdo je kdo ...ale nepovím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 30. Září 2007 Sdílet Vloženo 30. Září 2007 A něco pro Jiříka, jsem se dozvěděl z vyprávění, žě ráno to zas byla velká láska No jo, ....Rex to zase chtěl prubnout s mojí nohou ale jak se zvednul tak ho taťka odvedl ven ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky