ŽĎÁRSKÁ LETKA - Stránka 139 - Regiony - ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz Přejít na obsah

ŽĎÁRSKÁ LETKA

acter

Doporučené příspěvky

Geoo napsal:
  mischicka napsal:
A něco pro Jiříka, jsem se dozvěděl z vyprávění, žě ráno to zas byla velká láska :wub:

No jo, ....Rex to zase chtěl prubnout s mojí nohou ale jak se zvednul tak ho taťka odvedl ven ... :help:

Nevím že jede zrovna po Tobě, víš jak včera kňoural když jsi odjel :p?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mischicka napsal:
  Geoo napsal:
  mischicka napsal:
A něco pro Jiříka, jsem se dozvěděl z vyprávění, žě ráno to zas byla velká láska :wub:

No jo, ....Rex to zase chtěl prubnout s mojí nohou ale jak se zvednul tak ho taťka odvedl ven ... :help:

Nevím že jede zrovna po Tobě, víš jak včera kňoural když jsi odjel :p?

No ...co na to říci lol

Odkaz ke komentáři

Zdarec kuci....

Tak jsem byl opet odvezt firemni Octicku do servisu, opet starty....a dostal jsem nahradni OctuI 2.0/85kW combi...

1) je to liny jako praaaase

2) ale mnohem mnohem mnohem mnohem mnohem mnohem mnohem mnohem mnohem TISSI nez nase 1.8T... pri 4.000ot/min je slyset jen lehke vrneni...

Odkaz ke komentáři

acter napsal:
Zdarec kuci....

Tak jsem byl opet odvezt firemni Octicku do servisu, opet starty....a dostal jsem nahradni OctuI 2.0/85kW combi...

2) ale mnohem mnohem mnohem mnohem mnohem mnohem mnohem mnohem mnohem TISSI nez nase 1.8T... pri 4.000ot/min je slyset jen lehke vrneni...

Líné jako prase jo? :-) ...normálně bych tě nechal jezdit dva měsíce starou 120 a potom bych ti dal toho dvou litra ...jak by jsi si chrochtal co je to za raketu :)

Odkaz ke komentáři

Geoo napsal:
  acter napsal:
Zdarec kuci....

Líné jako prase jo? :-) ...normálně bych tě nechal jezdit dva měsíce starou 120 a potom bych ti dal toho dvou litra ...jak by jsi si chrochtal co je to za raketu :)

vim, je to jen 85kW, ale na 2.0 je to line...kamos mel Sierru 2.0 a to se s tim neda srovnat, ani muj byvaly Peugeot 1.9 SRI benzin...

Odkaz ke komentáři

mischicka napsal:
K pár témat k diskuzi o fotkách:

1) Kdopak asi vyjedl ty jednohouby s vlašáčkem :p?

2) Kdo od koho se učil :p?

3) Je třeba si hlídat koho si vodíš do postele :p

ad1) kazdej po jednom, mischicka zbytek ;)

ad2) Ty od Bonnienka, jak byl hezky,pritulny a mit tak krasnou srst ;)

ad3) on tam zalezl sam! :)

Odkaz ke komentáři

mischicka napsal:
  acter napsal:
  mischicka napsal:
  acter napsal:
  Geoo napsal:
A vsadím se o co chceš že víc než ty :p

Ja myslel, ze mas jen nas ;)

Tohle jsou jen kamarádi, my jsme vůbec nejvíc nejlepší Jiříkovic kamarádi :p

tak....uplne nejvic nejvetsi ;)

Kam vůbec zmizel, Jíříček jeden?

Jiříček má moc práce :help:

Odkaz ke komentáři

mischicka napsal:
  Geoo napsal:
Jak tady na foru tak koukám, tak na dort všichni čučí jako puci :)

Divíš se? Už jsem vám to říkal, ale byl jsem z toho naprosto mimo...nebýt chlap, nebo nesnažit se být, asi by mi ukápla i slza a to myslím naprosto vážně..

:) Nemám na to co napsat ...ale radost byla vidět

Odkaz ke komentáři

Geoo napsal:
  mischicka napsal:
  Geoo napsal:
Jak tady na foru tak koukám, tak na dort všichni čučí jako puci :)

Divíš se? Už jsem vám to říkal, ale byl jsem z toho naprosto mimo...nebýt chlap, nebo nesnažit se být, asi by mi ukápla i slza a to myslím naprosto vážně..

:) Nemám na to co napsat ...ale radost byla vidět

Nepiš nic, ale poděkuj mamince pokud jsi to ještě neudělal a já ještě jednou děkuju i Tobě a taky Štefce!

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...