divx Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 Tricka super plne souhlasim a pro mou drahou polovicku taky Jmenuje se Kamca (trdlo) Dikes Ok ...hnedka zítra až budu mít čas tak na to vlétnu a hodím ti sem i Kamču ...hmm? :-) A mám tam dát Kamca nebo Kamča? asi kamča dikes nebo trdlo ? NE Kamča by me asi zabila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 TO jde o to v jakém stavu jsi si ho kontroloval! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 23. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2007 Tricka super plne souhlasim a pro mou drahou polovicku taky Jmenuje se Kamca (trdlo) Dikes Ok ...hnedka zítra až budu mít čas tak na to vlétnu a hodím ti sem i Kamču ...hmm? :-) A mám tam dát Kamca nebo Kamča? asi kamča dikes nebo trdlo ? NE Kamča by me asi zabila No tak tam dáme trdlo a ty jí ho dáš před náma na nějaké akci ...ať z toho mlácení, nadávání a možná i vraždění něco máme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 23. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. Srpen 2007 Tak tomu se říká neutrální neboli žádná odpověď Učím se...hádej od koho Člověče nevím ...vůůůbec nikdo mě nenapadá Tak to, ze nevis, Ti zachranilo zivot No ...ale ty to máš nahnuté Vcera vecer jsem to kontroloval a nemam to zahnuty TO jde o to v jakém stavu jsi si ho kontroloval! V plne polni, voe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 23. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2007 Tak tomu se říká neutrální neboli žádná odpověď Učím se...hádej od koho Člověče nevím ...vůůůbec nikdo mě nenapadá Tak to, ze nevis, Ti zachranilo zivot No ...ale ty to máš nahnuté Vcera vecer jsem to kontroloval a nemam to zahnuty TO jde o to v jakém stavu jsi si ho kontroloval! V plne polni, voe No...asi to na forum o autech nepatří ale jenom poznámka: Je dokázané že v plné polní ho nemá nikdo rovného Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 23. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2007 Tak tomu se říká neutrální neboli žádná odpověď Učím se...hádej od koho Člověče nevím ...vůůůbec nikdo mě nenapadá Tak to, ze nevis, Ti zachranilo zivot No ...ale ty to máš nahnuté Vcera vecer jsem to kontroloval a nemam to zahnuty TO jde o to v jakém stavu jsi si ho kontroloval! V plne polni, voe No...asi to na forum o autech nepatří ale jenom poznámka: Je dokázané že v plné polní ho nemá nikdo rovného A další zajímavá věc, předseda je přece nevoják, navíc nemá rád zbraně, tak jaká plná polní ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 23. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2007 A další zajímavá věc, předseda je přece nevoják, navíc nemá rád zbraně, tak jaká plná polní ? No jo ...co všechno předsedo obsahuje plná polní ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 23. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. Srpen 2007 A další zajímavá věc, předseda je přece nevoják, navíc nemá rád zbraně, tak jaká plná polní ?No jo ...co všechno předsedo obsahuje plná polní ? Plna polni = noteboook, mys, nabijecka, CP5512, MPI kabel, dokumentace, naradi...vse kolem 20kg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 23. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2007 A další zajímavá věc, předseda je přece nevoják, navíc nemá rád zbraně, tak jaká plná polní ?No jo ...co všechno předsedo obsahuje plná polní ? Plna polni = noteboook, mys, nabijecka, CP5512, MPI kabel, dokumentace, naradi...vse kolem 20kg Hele, Michale ...zabiješ ho ty, nebo to mám udělat já Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 23. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2007 A další zajímavá věc, předseda je přece nevoják, navíc nemá rád zbraně, tak jaká plná polní ?No jo ...co všechno předsedo obsahuje plná polní ? Plna polni = noteboook, mys, nabijecka, CP5512, MPI kabel, dokumentace, naradi...vse kolem 20kg Hele, Michale ...zabiješ ho ty, nebo to mám udělat já Společně, pak dohromady prodáme i jeho kůži Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 23. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2007 A další zajímavá věc, předseda je přece nevoják, navíc nemá rád zbraně, tak jaká plná polní ?No jo ...co všechno předsedo obsahuje plná polní ? Plna polni = noteboook, mys, nabijecka, CP5512, MPI kabel, dokumentace, naradi...vse kolem 20kg Hele, Michale ...zabiješ ho ty, nebo to mám udělat já Společně, pak dohromady prodáme i jeho kůži Ok ....půl na půl ...hmm ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 23. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2007 A další zajímavá věc, předseda je přece nevoják, navíc nemá rád zbraně, tak jaká plná polní ?No jo ...co všechno předsedo obsahuje plná polní ? Plna polni = noteboook, mys, nabijecka, CP5512, MPI kabel, dokumentace, naradi...vse kolem 20kg Hele, Michale ...zabiješ ho ty, nebo to mám udělat já Společně, pak dohromady prodáme i jeho kůži Ok ....půl na půl ...hmm ? Jasně, 69 pro mě a 31 % pro Tebe, ok? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 23. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2007 A další zajímavá věc, předseda je přece nevoják, navíc nemá rád zbraně, tak jaká plná polní ?No jo ...co všechno předsedo obsahuje plná polní ? Plna polni = noteboook, mys, nabijecka, CP5512, MPI kabel, dokumentace, naradi...vse kolem 20kg Hele, Michale ...zabiješ ho ty, nebo to mám udělat já Společně, pak dohromady prodáme i jeho kůži Ok ....půl na půl ...hmm ? Jasně, 69 pro mě a 31 % pro Tebe, ok? OK ...já těch 31% beru ...ale vyberu si z jakých částí ta kůže bude ...hmm? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 23. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2007 A další zajímavá věc, předseda je přece nevoják, navíc nemá rád zbraně, tak jaká plná polní ?No jo ...co všechno předsedo obsahuje plná polní ? Plna polni = noteboook, mys, nabijecka, CP5512, MPI kabel, dokumentace, naradi...vse kolem 20kg Hele, Michale ...zabiješ ho ty, nebo to mám udělat já Společně, pak dohromady prodáme i jeho kůži Ok ....půl na půl ...hmm ? Jasně, 69 pro mě a 31 % pro Tebe, ok? OK ...já těch 31% beru ...ale vyberu si z jakých částí ta kůže bude ...hmm? % ze zisku, ne kůže Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 24. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2007 Ty jo ...tady je to nějaké mrtvé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 24. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2007 (editace) Tady jedno upozornění pro poštáky Editováno: 24. Srpen 2007, autor: Geoo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2007 Tady jedno upozornění pro poštáky To jsem po ránu nějak nepochopil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 24. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2007 Tady jedno upozornění pro poštáky To jsem po ránu nějak nepochopil no ....to není k pochopení ...to jde jenom o to že je to pan žížala a napsal si to na schránku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2007 Tady jedno upozornění pro poštáky To jsem po ránu nějak nepochopil no ....to není k pochopení ...to jde jenom o to že je to pan žížala a napsal si to na schránku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 24. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2007 Tady jedno upozornění pro poštáky To jsem po ránu nějak nepochopil no ....to není k pochopení ...to jde jenom o to že je to pan žížala a napsal si to na schránku Co co co ...tobě to nepříjde vtipné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2007 Tady jedno upozornění pro poštáky To jsem po ránu nějak nepochopil no ....to není k pochopení ...to jde jenom o to že je to pan žížala a napsal si to na schránku Co co co ...tobě to nepříjde vtipné Ne, pořád mám pocit, že mi něco uniká Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 24. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Srpen 2007 Tady jedno upozornění pro poštáky To jsem po ránu nějak nepochopil no ....to není k pochopení ...to jde jenom o to že je to pan žížala a napsal si to na schránku Co co co ...tobě to nepříjde vtipné Ne, pořád mám pocit, že mi něco uniká mladi tak leda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 24. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2007 Tady jedno upozornění pro poštáky To jsem po ránu nějak nepochopil no ....to není k pochopení ...to jde jenom o to že je to pan žížala a napsal si to na schránku Co co co ...tobě to nepříjde vtipné Ne, pořád mám pocit, že mi něco uniká mladi tak leda To už mu neuniká ...to už je v pr.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2007 mladi tak leda To už mu neuniká ...to už je v pr.... Ještě že tak, mládí jsem si užil, takže nemusím litovat, horší by bylo, kdyby mi unikal nějaký skrytý význam žížaly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 24. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2007 mladi tak leda To už mu neuniká ...to už je v pr.... Ještě že tak, mládí jsem si užil, takže nemusím litovat, horší by bylo, kdyby mi unikal nějaký skrytý význam žížaly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky