mischicka Vloženo 26. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2007 Ahóóóój :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2007 Hodil jsem tam nápad na akci na vývěsku, my s Janinkou a půlkou rodiny tam budem, mám půjčit v práci velkej stan a uděláme si tam večer? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 27. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 (editace) Hodil jsem tam nápad na akci na vývěsku, my s Janinkou a půlkou rodiny tam budem, mám půjčit v práci velkej stan a uděláme si tam večer? Prave dneska rano jsem premyslel, ze sem hodim napad na dalsi akci...Trampsky sirak 2007, je to ve Stokach a ja s Lenou tam budem... viz. http://www.trampskysirak.cz Takze ted je to na stiru ;( Editováno: 27. Srpen 2007, autor: acter Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 Zajímavé nabídky na akce ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 dáme si ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 Hodil jsem tam nápad na akci na vývěsku, my s Janinkou a půlkou rodiny tam budem, mám půjčit v práci velkej stan a uděláme si tam večer? Prave dneska rano jsem premyslel, ze sem hodim napad na dalsi akci...Trampsky sirak 2007, je to ve Stokach a ja s Lenou tam budem... viz. http://www.trampskysirak.cz Takze ted je to na stiru ;( Hodím to i na vývěsku, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 27. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 Hodil jsem tam nápad na akci na vývěsku, my s Janinkou a půlkou rodiny tam budem, mám půjčit v práci velkej stan a uděláme si tam večer? Prave dneska rano jsem premyslel, ze sem hodim napad na dalsi akci...Trampsky sirak 2007, je to ve Stokach a ja s Lenou tam budem... viz. http://www.trampskysirak.cz Takze ted je to na stiru ;( Hodím to i na vývěsku, ne? jo klidne...ale pokud mate naplanovanou uz tu Pribu, tak je to asi bezpredmetny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 Hodil jsem tam nápad na akci na vývěsku, my s Janinkou a půlkou rodiny tam budem, mám půjčit v práci velkej stan a uděláme si tam večer? Prave dneska rano jsem premyslel, ze sem hodim napad na dalsi akci...Trampsky sirak 2007, je to ve Stokach a ja s Lenou tam budem... viz. http://www.trampskysirak.cz Takze ted je to na stiru ;( Hodím to i na vývěsku, ne? jo klidne...ale pokud mate naplanovanou uz tu Pribu, tak je to asi bezpredmetny Později to tam dám, ať to nevypadá jako diskriminace Co jinak, jak je při pondělku v práci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 27. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 Hodil jsem tam nápad na akci na vývěsku, my s Janinkou a půlkou rodiny tam budem, mám půjčit v práci velkej stan a uděláme si tam večer? Prave dneska rano jsem premyslel, ze sem hodim napad na dalsi akci...Trampsky sirak 2007, je to ve Stokach a ja s Lenou tam budem... viz. http://www.trampskysirak.cz Takze ted je to na stiru ;( Hodím to i na vývěsku, ne? jo klidne...ale pokud mate naplanovanou uz tu Pribu, tak je to asi bezpredmetny Později to tam dám, ať to nevypadá jako diskriminace Co jinak, jak je při pondělku v práci? Cajk...Rusko jsme dostali, kluci vyjadnali ustupky v pozadavcich, takze prac.tyden zacal dobre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 dáme si ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divx Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 Michale jedu stebou chces? Se jeste domluvime jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divx Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 jo sory na ten pyrocar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 Tam normálně vybouchnete! nacpou do vás trhavinu a bům Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 jo sory na ten pyrocar No já tam budu na 99,99999%. Jen přemýšlím jak to udělat-kdyby nás bylo víc, zkusil bych v práci půjčit velkej vojenskej stan a pár lehátek a nemuseli bysme na noc pryč, je to plánované jako akce přes noc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 A co jsme se tak bavili s Martinem, obě akce by se daly i nějak zkombinovat, je to kousek od sebe... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 28. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 Ahoj Jiříku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 28. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 Víš o čem od včera dumám? Šel jsi na pivo s kamarádem, ale kde jsi usnul, že jsi nedošel?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 28. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 Ahoj Jiříku Ahoj Miško Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 28. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 Víš o čem od včera dumám? Šel jsi na pivo s kamarádem, ale kde jsi usnul, že jsi nedošel?! Člověče jestli ty dumáš nad každou takovou věcí tak se z toho jednou zblázníš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 28. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 Koukám na tebe ...čau Martine, jak se máme tak hezky při uterku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 28. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 Koukám na tebe ...čau Martine, jak se máme tak hezky při uterku? ??? ted trosku nechapu...jak koukas ??? jinak utery je dobrej den -> patek je stale bliz a bliz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 28. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 Koukám na tebe ...čau Martine, jak se máme tak hezky při uterku? ??? ted trosku nechapu...jak koukas ??? jinak utery je dobrej den -> patek je stale bliz a bliz No tak vidímže se koukáš tady na Letku :-) Hele ty už jsi přepracovanej když píšeš že uterý je dobrý den že je blízko pátku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 28. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 Koukám na tebe ...čau Martine, jak se máme tak hezky při uterku? ??? ted trosku nechapu...jak koukas ??? jinak utery je dobrej den -> patek je stale bliz a bliz Já Vás-nás vidím všechny tři Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 28. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 Koukám na tebe ...čau Martine, jak se máme tak hezky při uterku? ??? ted trosku nechapu...jak koukas ??? jinak utery je dobrej den -> patek je stale bliz a bliz No tak vidímže se koukáš tady na Letku :-) Hele ty už jsi přepracovanej když píšeš že uterý je dobrý den že je blízko pátku no je bliz nez pondeli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 28. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 Koukám na tebe ...čau Martine, jak se máme tak hezky při uterku? ??? ted trosku nechapu...jak koukas ??? jinak utery je dobrej den -> patek je stale bliz a bliz Já Vás-nás vidím všechny tři To já už taky když jsi se přidal ...ale zase jsem tu nechtěl psát o každém prdnutí člena letky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky