Přejít na obsah

ŽĎÁRSKÁ LETKA

acter

Doporučené příspěvky

Cece, otazku estetiky bych nechal na holky ;)

Ale ja jsem pro bilou...

Proc ne tricko v barve auta ;) jenom moje stribrna pujde blbe ;)

Jak jsem říkal včera, udělal bych jednu barvu společnou - bílá nebo třeba černá - pak, pokud to nebdue problém, každý jakou chce - kdo má růžovou OI RS, tak klidně růžové :p

Hele ...estetika různobarevných triček nebude ....zakazuji to z pohledu tiskového mluvčího (myslíte že můžu?) :kuk:

Ne ..max bych povolil holkám jinou barvu jestli se nějak dohodnou ale stejnou ...vyberou si dámské tričko. potom to skončí tak, že přijedem na akci a předseda bude mít fakt růžové tričko a nebude se k ním hodit ....to ne...

Souhlasíte se mnou? :help:

OK

To je odpověď vyjadřující vše podstatné ...tedy odsouhlaseno ...perfekt

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nebo najděte na netu něco jiného a necháme jima to udělat na to ......michale to bude asi tvoje parketa ..nějaké hezké erot. oblečení....jo? Co ty na to předsedo ....

Ale Michale ..něco co se dá nosit i normálně ...prostě něco vyzývavého ale né jenom 2 nálepky na bradavky :)

Odkaz ke komentáři

Nebo najděte na netu něco jiného a necháme jima to udělat na to ......michale to bude asi tvoje parketa ..nějaké hezké erot. oblečení....jo? Co ty na to předsedo ....

Ale Michale ..něco co se dá nosit i normálně ...prostě něco vyzývavého ale né jenom 2 nálepky na bradavky :)

vsichni stejny....pred chvili jste tady o tom mluvili ;)

Odkaz ke komentáři

asi bych jim vzal normalni tricka...a stejny jak nam

No to jo ...budou mít to samé jenom dámské ..to jako jo ...oni budou mít jenom jinný střch ...štefi něco vybere ..myslím a hodím vzorek ....

Ale něco jiného jim vzít jako překvápko ....nebo jim logo nechat udělat na něco jiného ...třeba na hrneček od kafe :-) na vibrátor nebo na nějakou podobnou věc ..

Ne važně ...nějaké překvápko by to chtělo

Odkaz ke komentáři

No to jo ...budou mít to samé jenom dámské ..to jako jo ...oni budou mít jenom jinný střch ...štefi něco vybere ..myslím a hodím vzorek ....

Ale něco jiného jim vzít jako překvápko ....nebo jim logo nechat udělat na něco jiného ...třeba na hrneček od kafe :-) na vibrátor nebo na nějakou podobnou věc ..

Můj názor je asi tenhle: teď bych rozjel - dojel ta trička a později toho bude myslím víc, tak určitě nějaké překvápko najdeme.

A podle mě by si naše ženy zasloužily ženský střih trička, ne nějaký brutus, ale ženský a ne plandavé bavlněné tričko, to máme my na naše pivasy, ale na ženskou patří ženský střih, ve volném může chodit tak spát :p

Odkaz ke komentáři

Můj názor je asi tenhle: teď bych rozjel - dojel ta trička a později toho bude myslím víc, tak určitě nějaké překvápko najdeme.

A podle mě by si naše ženy zasloužily ženský střih trička, ne nějaký brutus, ale ženský a ne plandavé bavlněné tričko, to máme my na naše pivasy, ale na ženskou patří ženský střih, ve volném může chodit tak spát :p

OK ....souhlas

A já nemám pivase a tak si vezmu taky dámské :)

Odkaz ke komentáři

Já bych se jich zeptal :p

ani se jich ptát nemusíme ...pánské trička budou mít jenom na spaní ...oni chtějí být hezké

To je to co jsem psal, nemají se za co stydět :p Krásně jsme se shodli Jíříku -_-

Ono když to vezmem jako maturitní trička ...to májí holky teď už jenom jako pyžamo a jako normální tričko no nikdo nikdy nenosil .....

Odkaz ke komentáři

Dneska jestli se k tomu dostanu tak zmenším na zádech ten znak a ještě to malinko doladím a dám to sem na konečné schválení ...zjistím jestli bude drahej jeden vzorek a podle toho se dohodnem jestli to risknem nebo ne :-)

Odkaz ke komentáři

Ono když to vezmem jako maturitní trička ...to májí holky teď už jenom jako pyžamo a jako normální tričko no nikdo nikdy nenosil .....

:palec2:

Holka v pánském tričku vypadá jako hastrman :kuk:

Editováno: , autor: Geoo
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...