mischicka Vloženo 28. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 Dneska jestli se k tomu dostanu tak zmenším na zádech ten znak a ještě to malinko doladím a dám to sem na konečné schválení ...zjistím jestli bude drahej jeden vzorek a podle toho se dohodnem jestli to risknem nebo ne :-) Jsem pro vzorek, dá se na tom odchytat spousta much, pokud nebude za 2 tisíce, šel bych do toho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 28. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 Dneska jestli se k tomu dostanu tak zmenším na zádech ten znak a ještě to malinko doladím a dám to sem na konečné schválení ...zjistím jestli bude drahej jeden vzorek a podle toho se dohodnem jestli to risknem nebo ne :-) Jsem pro vzorek, dá se na tom odchytat spousta much, pokud nebude za 2 tisíce, šel bych do toho. OK ...dneska zjistím ....jestli by to šlo a hlavně kolik by to stálo. Myslím ale že u tohoto borce to problém nebude. Předsedo, Kokyn tedy kočku co by pro ní chtěl tričko nemá? ...aby tam potom nějaká šmoulinka nebyla jako jediná bez trička .... A co jedno tričko bez jmenovky třeba pro čestnýho hosta ..... nebo jíné příležitosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 28. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 OK ...dneska zjistím ....jestli by to šlo a hlavně kolik by to stálo. Myslím ale že u tohoto borce to problém nebude. Předsedo, Kokyn tedy kočku co by pro ní chtěl tričko nemá? ...aby tam potom nějaká šmoulinka nebyla jako jediná bez trička .... A co jedno tričko bez jmenovky třeba pro čestnýho hosta ..... nebo jíné příležitosti Nějakou má, kdo ví jestli to není manželka, ale tak nějak jsem pochopil, že ona k autům moc ne e, ale třeba se pletu. A s tím čistým tričkem, postupně ne, prvně vzorek, pak defino podoba a pak můžeme řešit takovéhle věci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 28. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 OK ...dneska zjistím ....jestli by to šlo a hlavně kolik by to stálo. Myslím ale že u tohoto borce to problém nebude. Předsedo, Kokyn tedy kočku co by pro ní chtěl tričko nemá? ...aby tam potom nějaká šmoulinka nebyla jako jediná bez trička .... A co jedno tričko bez jmenovky třeba pro čestnýho hosta ..... nebo jíné příležitosti Nějakou má, kdo ví jestli to není manželka, ale tak nějak jsem pochopil, že ona k autům moc ne e, ale třeba se pletu. A s tím čistým tričkem, postupně ne, prvně vzorek, pak defino podoba a pak můžeme řešit takovéhle věci no, napsal jsi to hezky ale bude lepší to brát najednou ...kvůli množstevní ceně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divx Vloženo 28. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 jo sory na ten pyrocar No já tam budu na 99,99999%. Jen přemýšlím jak to udělat-kdyby nás bylo víc, zkusil bych v práci půjčit velkej vojenskej stan a pár lehátek a nemuseli bysme na noc pryč, je to plánované jako akce přes noc... no nejak to vymysli a dej vedet ja se tan prijedu urco podivat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 28. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 jo sory na ten pyrocar No já tam budu na 99,99999%. Jen přemýšlím jak to udělat-kdyby nás bylo víc, zkusil bych v práci půjčit velkej vojenskej stan a pár lehátek a nemuseli bysme na noc pryč, je to plánované jako akce přes noc... no nejak to vymysli a dej vedet ja se tan prijedu urco podivat Nejezdi s ním ...on mi psal na ICQ že ti tam bude ubližovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divx Vloženo 28. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 a ty tricka necham na vas me se to libi jak to je tu barvu bych moc neresil pokud si budem nechat delat 2 tak bych dal cerny a bili v barve auta to nebude asi moc good napad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divx Vloženo 28. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 jo sory na ten pyrocar No já tam budu na 99,99999%. Jen přemýšlím jak to udělat-kdyby nás bylo víc, zkusil bych v práci půjčit velkej vojenskej stan a pár lehátek a nemuseli bysme na noc pryč, je to plánované jako akce přes noc... no nejak to vymysli a dej vedet ja se tan prijedu urco podivat Nejezdi s ním ...on mi psal na ICQ že ti tam bude ubližovat no vzdyt jo proto tam spolu jedem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 28. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 a ty tricka necham na vas me se to libi jak to je tu barvu bych moc neresil pokud si budem nechat delat 2 tak bych dal cerny a bili v barve auta to nebude asi moc good napad no ..tak ty by jsi ho mě zajímavé ...půlka tak a půlka tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 28. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 jo sory na ten pyrocar No já tam budu na 99,99999%. Jen přemýšlím jak to udělat-kdyby nás bylo víc, zkusil bych v práci půjčit velkej vojenskej stan a pár lehátek a nemuseli bysme na noc pryč, je to plánované jako akce přes noc... no nejak to vymysli a dej vedet ja se tan prijedu urco podivat Nejezdi s ním ...on mi psal na ICQ že ti tam bude ubližovat no vzdyt jo proto tam spolu jedem Aha ...tak to máte zajímavé chutě Ale proti gustu žádnej dišputát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divx Vloženo 28. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 a ty tricka necham na vas me se to libi jak to je tu barvu bych moc neresil pokud si budem nechat delat 2 tak bych dal cerny a bili v barve auta to nebude asi moc good napad no ..tak ty by jsi ho mě zajímavé ...půlka tak a půlka tak no a nejvetsi problem by byli ty bili blesky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divx Vloženo 28. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 jo sory na ten pyrocar No já tam budu na 99,99999%. Jen přemýšlím jak to udělat-kdyby nás bylo víc, zkusil bych v práci půjčit velkej vojenskej stan a pár lehátek a nemuseli bysme na noc pryč, je to plánované jako akce přes noc... no nejak to vymysli a dej vedet ja se tan prijedu urco podivat Nejezdi s ním ...on mi psal na ICQ že ti tam bude ubližovat no vzdyt jo proto tam spolu jedem Aha ...tak to máte zajímavé chutě Ale proti gustu žádnej dišputát hlavne ze se nam to libi ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 28. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 a ty tricka necham na vas me se to libi jak to je tu barvu bych moc neresil pokud si budem nechat delat 2 tak bych dal cerny a bili v barve auta to nebude asi moc good napad no ..tak ty by jsi ho mě zajímavé ...půlka tak a půlka tak no a nejvetsi problem by byli ty bili blesky Hele až bude vzorek tak se ti ozbem a uděláme nějakou schvalovací akci ....tak hlavně aby jsi s tou tvojí přijel a taky jí představil ..nevím jestli jí už někdo zná ale já určitě ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divx Vloženo 28. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 a ty tricka necham na vas me se to libi jak to je tu barvu bych moc neresil pokud si budem nechat delat 2 tak bych dal cerny a bili v barve auta to nebude asi moc good napad no ..tak ty by jsi ho mě zajímavé ...půlka tak a půlka tak no a nejvetsi problem by byli ty bili blesky Hele až bude vzorek tak se ti ozbem a uděláme nějakou schvalovací akci ....tak hlavně aby jsi s tou tvojí přijel a taky jí představil ..nevím jestli jí už někdo zná ale já určitě ne Kuci ji uz videli jenze Kamca semnou nechce moc jezdit ze se prej bavime jen o autech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 28. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 a ty tricka necham na vas me se to libi jak to je tu barvu bych moc neresil pokud si budem nechat delat 2 tak bych dal cerny a bili v barve auta to nebude asi moc good napad no ..tak ty by jsi ho mě zajímavé ...půlka tak a půlka tak no a nejvetsi problem by byli ty bili blesky Hele až bude vzorek tak se ti ozbem a uděláme nějakou schvalovací akci ....tak hlavně aby jsi s tou tvojí přijel a taky jí představil ..nevím jestli jí už někdo zná ale já určitě ne Kuci ji uz videli jenze Kamca semnou nechce moc jezdit ze se prej bavime jen o autech Ale houby...o autech az v krajni nouzi....mozna na prvnich 2 srazech...pak se zjistilo, ze tomu nikdo nerozumi, tak jsme zvolili jine tema Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 28. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 a ty tricka necham na vas me se to libi jak to je tu barvu bych moc neresil pokud si budem nechat delat 2 tak bych dal cerny a bili v barve auta to nebude asi moc good napad no ..tak ty by jsi ho mě zajímavé ...půlka tak a půlka tak no a nejvetsi problem by byli ty bili blesky Hele až bude vzorek tak se ti ozbem a uděláme nějakou schvalovací akci ....tak hlavně aby jsi s tou tvojí přijel a taky jí představil ..nevím jestli jí už někdo zná ale já určitě ne Kuci ji uz videli jenze Kamca semnou nechce moc jezdit ze se prej bavime jen o autech Tak šup sem s fotkou ...nikomu to neřeknu :-) Jenom abych nebyl poslední Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divx Vloženo 28. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 a ty tricka necham na vas me se to libi jak to je tu barvu bych moc neresil pokud si budem nechat delat 2 tak bych dal cerny a bili v barve auta to nebude asi moc good napad no ..tak ty by jsi ho mě zajímavé ...půlka tak a půlka tak no a nejvetsi problem by byli ty bili blesky Hele až bude vzorek tak se ti ozbem a uděláme nějakou schvalovací akci ....tak hlavně aby jsi s tou tvojí přijel a taky jí představil ..nevím jestli jí už někdo zná ale já určitě ne Kuci ji uz videli jenze Kamca semnou nechce moc jezdit ze se prej bavime jen o autech Ale houby...o autech az v krajni nouzi....mozna na prvnich 2 srazech...pak se zjistilo, ze tomu nikdo nerozumi, tak jsme zvolili jine tema to je fakt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divx Vloženo 28. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 a ty tricka necham na vas me se to libi jak to je tu barvu bych moc neresil pokud si budem nechat delat 2 tak bych dal cerny a bili v barve auta to nebude asi moc good napad no ..tak ty by jsi ho mě zajímavé ...půlka tak a půlka tak no a nejvetsi problem by byli ty bili blesky Hele až bude vzorek tak se ti ozbem a uděláme nějakou schvalovací akci ....tak hlavně aby jsi s tou tvojí přijel a taky jí představil ..nevím jestli jí už někdo zná ale já určitě ne Kuci ji uz videli jenze Kamca semnou nechce moc jezdit ze se prej bavime jen o autech Tak šup sem s fotkou ...nikomu to neřeknu :-) Jenom abych nebyl poslední Zkusim nejakou najit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 28. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 a ty tricka necham na vas me se to libi jak to je tu barvu bych moc neresil pokud si budem nechat delat 2 tak bych dal cerny a bili v barve auta to nebude asi moc good napad no ..tak ty by jsi ho mě zajímavé ...půlka tak a půlka tak no a nejvetsi problem by byli ty bili blesky Hele až bude vzorek tak se ti ozbem a uděláme nějakou schvalovací akci ....tak hlavně aby jsi s tou tvojí přijel a taky jí představil ..nevím jestli jí už někdo zná ale já určitě ne Kuci ji uz videli jenze Kamca semnou nechce moc jezdit ze se prej bavime jen o autech Ale houby...o autech az v krajni nouzi....mozna na prvnich 2 srazech...pak se zjistilo, ze tomu nikdo nerozumi, tak jsme zvolili jine tema Předseda má pravdu ....myslím že už to o autech vůbec není ...a když už je to o autech se holky baví o něčem jiném a vymýšlejí svoje témata ....že předsedo ...Fakt jí přesvěš a až bude poslečná akce i s holkama (jako že to je skoro každá) tak jí vem taky ....nebude litovat ...hlavně když se třeba někdo ožere a dělá blbosti ...to je potom prča Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 28. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 a ty tricka necham na vas me se to libi jak to je tu barvu bych moc neresil pokud si budem nechat delat 2 tak bych dal cerny a bili v barve auta to nebude asi moc good napad no ..tak ty by jsi ho mě zajímavé ...půlka tak a půlka tak no a nejvetsi problem by byli ty bili blesky Hele až bude vzorek tak se ti ozbem a uděláme nějakou schvalovací akci ....tak hlavně aby jsi s tou tvojí přijel a taky jí představil ..nevím jestli jí už někdo zná ale já určitě ne Kuci ji uz videli jenze Kamca semnou nechce moc jezdit ze se prej bavime jen o autech Ale houby...o autech az v krajni nouzi....mozna na prvnich 2 srazech...pak se zjistilo, ze tomu nikdo nerozumi, tak jsme zvolili jine tema Co povídáš ...já tomu rozumím ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 28. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 a ty tricka necham na vas me se to libi jak to je tu barvu bych moc neresil pokud si budem nechat delat 2 tak bych dal cerny a bili v barve auta to nebude asi moc good napad no ..tak ty by jsi ho mě zajímavé ...půlka tak a půlka tak no a nejvetsi problem by byli ty bili blesky Hele až bude vzorek tak se ti ozbem a uděláme nějakou schvalovací akci ....tak hlavně aby jsi s tou tvojí přijel a taky jí představil ..nevím jestli jí už někdo zná ale já určitě ne Kuci ji uz videli jenze Kamca semnou nechce moc jezdit ze se prej bavime jen o autech Ale houby...o autech az v krajni nouzi....mozna na prvnich 2 srazech...pak se zjistilo, ze tomu nikdo nerozumi, tak jsme zvolili jine tema Předseda má pravdu ....myslím že už to o autech vůbec není ...a když už je to o autech se holky baví o něčem jiném a vymýšlejí svoje témata ....že předsedo ...Fakt jí přesvěš a až bude poslečná akce i s holkama (jako že to je skoro každá) tak jí vem taky ....nebude litovat ...hlavně když se třeba někdo ožere a dělá blbosti ...to je potom prča A nekdo to tam musi uklidnovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divx Vloženo 28. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 tak tady je ze segrou a mim auti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divx Vloženo 28. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 Trebon takova mala dovolena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 28. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 tak tady je ze segrou a mim auti To je dobré ...ale když já neznám ani tu ségru a teď nevím která je která Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 28. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 tak tady je ze segrou a mim auti To je dobré ...ale když já neznám ani tu ségru a teď nevím která je která Už vím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky