acter Vloženo 29. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 Hele prdelky, než zas všechny zmizíte, mám zkusit vzít od nás velký stan, že když by se nás tam slezlo hafo moc a pařili bysme, že bysme přespali na letišti jako všichni ostatní? tim myslis jako ve spacaku "pod sirakem" ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 Hele prdelky, než zas všechny zmizíte, mám zkusit vzít od nás velký stan, že když by se nás tam slezlo hafo moc a pařili bysme, že bysme přespali na letišti jako všichni ostatní? tim myslis jako ve spacaku "pod sirakem" ? No ta akce je přes noc tak, že každý spí jak si ustele...když se domluvíme, myslím, že bych mohl půjčit velký stan a případně i topení do něj, stačí jen říct...a když myslím velký stan, tak velký, kdo byl na vojně ví co to je... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 Hele prdelky, než zas všechny zmizíte, mám zkusit vzít od nás velký stan, že když by se nás tam slezlo hafo moc a pařili bysme, že bysme přespali na letišti jako všichni ostatní? Tak myslím že špatný nápad to není ...já to beru a souhlasím ale na mě se nějak nevaž ...určitě pokud budu moc tak se mnou počítej ale fakt nevím jak to budu mít v práci. Prostě mám od čtvrtka výjezdní zasedání a nevím jak dlouho to bude trvat ..jetsli jenom do pátku nebo až do soboty do večera ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 29. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 Hele prdelky, než zas všechny zmizíte, mám zkusit vzít od nás velký stan, že když by se nás tam slezlo hafo moc a pařili bysme, že bysme přespali na letišti jako všichni ostatní? tim myslis jako ve spacaku "pod sirakem" ? No ta akce je přes noc tak, že každý spí jak si ustele...když se domluvíme, myslím, že bych mohl půjčit velký stan a případně i topení do něj, stačí jen říct...a když myslím velký stan, tak velký, kdo byl na vojně ví co to je... OK, jsem pro...ale zase to nemame tak daleko domu...tak aby jsi s tim nemel vic prace, nez vysledneho uzitku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 Hele prdelky, než zas všechny zmizíte, mám zkusit vzít od nás velký stan, že když by se nás tam slezlo hafo moc a pařili bysme, že bysme přespali na letišti jako všichni ostatní? tim myslis jako ve spacaku "pod sirakem" ? No ta akce je přes noc tak, že každý spí jak si ustele...když se domluvíme, myslím, že bych mohl půjčit velký stan a případně i topení do něj, stačí jen říct...a když myslím velký stan, tak velký, kdo byl na vojně ví co to je... Já vím já vím ...halooo tady já vím ...byl jsem na vojeně Jestli je to ten jak tam do nej napráskáš asi 10 postelí tak to je mazec no ...:-) stavěli jsme ho jako zdravotní stan. Je to prostě takovej domeček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 Hele prdelky, než zas všechny zmizíte, mám zkusit vzít od nás velký stan, že když by se nás tam slezlo hafo moc a pařili bysme, že bysme přespali na letišti jako všichni ostatní? tim myslis jako ve spacaku "pod sirakem" ? No ta akce je přes noc tak, že každý spí jak si ustele...když se domluvíme, myslím, že bych mohl půjčit velký stan a případně i topení do něj, stačí jen říct...a když myslím velký stan, tak velký, kdo byl na vojně ví co to je... OK, jsem pro...ale zase to nemame tak daleko domu...tak aby jsi s tim nemel vic prace, nez vysledneho uzitku Roky tam dělá prd s teď se budeš starat o to aby náhodou neměl jeden mozol!!! Ne, pravdou je Michale že ten velký stan to je masakr ...jestli by nestačilo kdo chce přespat tak vezme stan malej a uděláme tam tábor a jak říká předseda není to tak daleko tak kdo nechce může domů .... Ale jestli já tam pojedu tak přivezu slivovici .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 29. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 Hele prdelky, než zas všechny zmizíte, mám zkusit vzít od nás velký stan, že když by se nás tam slezlo hafo moc a pařili bysme, že bysme přespali na letišti jako všichni ostatní? tim myslis jako ve spacaku "pod sirakem" ? No ta akce je přes noc tak, že každý spí jak si ustele...když se domluvíme, myslím, že bych mohl půjčit velký stan a případně i topení do něj, stačí jen říct...a když myslím velký stan, tak velký, kdo byl na vojně ví co to je... OK, jsem pro...ale zase to nemame tak daleko domu...tak aby jsi s tim nemel vic prace, nez vysledneho uzitku Roky tam dělá prd s teď se budeš starat o to aby náhodou neměl jeden mozol!!! Ne, pravdou je Michale že ten velký stan to je masakr ...jestli by nestačilo kdo chce přespat tak vezme stan malej a uděláme tam tábor a jak říká předseda není to tak daleko tak kdo nechce může domů .... Ale jestli já tam pojedu tak přivezu slivovici .... No tak snad radsi nejezdi....rad bych si Vas uzil strizlivy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 Já vím já vím ...halooo tady já vím ...byl jsem na vojeně Jestli je to ten jak tam do nej napráskáš asi 10 postelí tak to je mazec no ...:-) stavěli jsme ho jako zdravotní stan. Je to prostě takovej domeček Pokud nás tam bude 4+ tak je zbytečné aby každý spal vzlášť ve stanu, sice stany do kruhu a uprostřed oheň by měly taky kouzlo, ale taková pařba ve stanu-domečku...ta akce je o tom tam zůstat, ne jezdit večer domů, ale záleží na Vás. Naši hasiči tam budou mít stánek, stejně jako další spřátelené sbory, takže já tam budu, bez stanu, se stanem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 No tak snad radsi nejezdi....rad bych si Vas uzil strizlivy Neboj, Ty si nás užiješ střízlivý, dáš-li si 3 piva jako posledně a my si to taky užijem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 Roky tam dělá prd s teď se budeš starat o to aby náhodou neměl jeden mozol!!! Ne, pravdou je Michale že ten velký stan to je masakr ...jestli by nestačilo kdo chce přespat tak vezme stan malej a uděláme tam tábor a jak říká předseda není to tak daleko tak kdo nechce může domů .... Ale jestli já tam pojedu tak přivezu slivovici .... Hele, a kam to vůbec jedeš? jako jak daleko to budeš mít...a co Štefi,tu nám půjčíš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 No tak snad radsi nejezdi....rad bych si Vas uzil strizlivy Neboj, Ty si nás užiješ střízlivý, dáš-li si 3 piva jako posledně a my si to taky užijem Právě jsem byl zmrdán ....za chvilku předseda vyhlásí suchý zákon a je po chlastání Předsedo ale musíš uznat že to byla sranda ...nebo ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 Roky tam dělá prd s teď se budeš starat o to aby náhodou neměl jeden mozol!!! Ne, pravdou je Michale že ten velký stan to je masakr ...jestli by nestačilo kdo chce přespat tak vezme stan malej a uděláme tam tábor a jak říká předseda není to tak daleko tak kdo nechce může domů .... Ale jestli já tam pojedu tak přivezu slivovici .... Hele, a kam to vůbec jedeš? jako jak daleko to budeš mít...a co Štefi,tu nám půjčíš? Hele je to někde kousek za Ždárem ...nebo tak nějak u nového města ... Štefi ...tobě??? AAAAAAAni náhodou ....... Leda že by jí tam hlídal někdo rozumnej jako předseda ...jinak asi smykem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 29. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 No tak snad radsi nejezdi....rad bych si Vas uzil strizlivy Neboj, Ty si nás užiješ střízlivý, dáš-li si 3 piva jako posledně a my si to taky užijem Právě jsem byl zmrdán ....za chvilku předseda vyhlásí suchý zákon a je po chlastání Předsedo ale musíš uznat že to byla sranda ...nebo ne? no tak vo tym zadna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 No tak snad radsi nejezdi....rad bych si Vas uzil strizlivy Neboj, Ty si nás užiješ střízlivý, dáš-li si 3 piva jako posledně a my si to taky užijem Právě jsem byl zmrdán ....za chvilku předseda vyhlásí suchý zákon a je po chlastání Předsedo ale musíš uznat že to byla sranda ...nebo ne? Se klidně nechám zmrdat za Tebe, vezmu taky slívku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 No tak snad radsi nejezdi....rad bych si Vas uzil strizlivy Neboj, Ty si nás užiješ střízlivý, dáš-li si 3 piva jako posledně a my si to taky užijem Právě jsem byl zmrdán ....za chvilku předseda vyhlásí suchý zákon a je po chlastání Předsedo ale musíš uznat že to byla sranda ...nebo ne? no tak vo tym zadna Tak vidíš ...a až ještě naučíme pít slívku tebe tak to teprve bude masakr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 Hele je to někde kousek za Ždárem ...nebo tak nějak u nového města ...Štefi ...tobě??? AAAAAAAni náhodou ....... Leda že by jí tam hlídal někdo rozumnej jako předseda ...jinak asi smykem Smykem nám jí dáš do úschovy, však už se mnou spala... Jinak jsem to myslel tak, že bysme si pro Tebe dojeli... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 No tak snad radsi nejezdi....rad bych si Vas uzil strizlivy Neboj, Ty si nás užiješ střízlivý, dáš-li si 3 piva jako posledně a my si to taky užijem Právě jsem byl zmrdán ....za chvilku předseda vyhlásí suchý zákon a je po chlastání Předsedo ale musíš uznat že to byla sranda ...nebo ne? no tak vo tym zadna Tak vidíš ...a až ještě naučíme pít slívku tebe tak to teprve bude masakr Nééé, to pak na nás nezbude 0,5 l ale jen 0,3 l, neblbni Jiřinko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 No tak snad radsi nejezdi....rad bych si Vas uzil strizlivy Neboj, Ty si nás užiješ střízlivý, dáš-li si 3 piva jako posledně a my si to taky užijem Právě jsem byl zmrdán ....za chvilku předseda vyhlásí suchý zákon a je po chlastání Předsedo ale musíš uznat že to byla sranda ...nebo ne? Se klidně nechám zmrdat za Tebe, vezmu taky slívku Aby to nebyla nějaká po které se slepne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 29. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 No tak snad radsi nejezdi....rad bych si Vas uzil strizlivy Neboj, Ty si nás užiješ střízlivý, dáš-li si 3 piva jako posledně a my si to taky užijem Právě jsem byl zmrdán ....za chvilku předseda vyhlásí suchý zákon a je po chlastání Předsedo ale musíš uznat že to byla sranda ...nebo ne? no tak vo tym zadna Tak vidíš ...a až ještě naučíme pít slívku tebe tak to teprve bude masakr hochu, tak to asi nenaucite...nemam to rad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 Mizím, kolem poledne budu kucíí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 Hele je to někde kousek za Ždárem ...nebo tak nějak u nového města ...Štefi ...tobě??? AAAAAAAni náhodou ....... Leda že by jí tam hlídal někdo rozumnej jako předseda ...jinak asi smykem Smykem nám jí dáš do úschovy, však už se mnou spala... Jinak jsem to myslel tak, že bysme si pro Tebe dojeli... Ne ne ...ty by jsi se před ní obnažoval ...a to ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 No tak snad radsi nejezdi....rad bych si Vas uzil strizlivy Neboj, Ty si nás užiješ střízlivý, dáš-li si 3 piva jako posledně a my si to taky užijem Právě jsem byl zmrdán ....za chvilku předseda vyhlásí suchý zákon a je po chlastání Předsedo ale musíš uznat že to byla sranda ...nebo ne? Se klidně nechám zmrdat za Tebe, vezmu taky slívku Aby to nebyla nějaká po které se slepne Štefi by mě pochválila, nekoukal bys už nikdy po jiných Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 No tak snad radsi nejezdi....rad bych si Vas uzil strizlivy Neboj, Ty si nás užiješ střízlivý, dáš-li si 3 piva jako posledně a my si to taky užijem Právě jsem byl zmrdán ....za chvilku předseda vyhlásí suchý zákon a je po chlastání Předsedo ale musíš uznat že to byla sranda ...nebo ne? no tak vo tym zadna Tak vidíš ...a až ještě naučíme pít slívku tebe tak to teprve bude masakr Nééé, to pak na nás nezbude 0,5 l ale jen 0,3 l, neblbni Jiřinko Nebo vezmu místo litru dva litry a bude to ještě zajímavější Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 No tak snad radsi nejezdi....rad bych si Vas uzil strizlivy Neboj, Ty si nás užiješ střízlivý, dáš-li si 3 piva jako posledně a my si to taky užijem Právě jsem byl zmrdán ....za chvilku předseda vyhlásí suchý zákon a je po chlastání Předsedo ale musíš uznat že to byla sranda ...nebo ne? Se klidně nechám zmrdat za Tebe, vezmu taky slívku Aby to nebyla nějaká po které se slepne Štefi by mě pochválila, nekoukal bys už nikdy po jiných Martine, co s ním ....zabít ho nemůžeš ...tak já nevím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divx Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 Co ta Scania Martine, s tou jako budeš jezdit? Já myslel, že děláš jako automechanik...A Kamču určitě vem, ženský si vždycky pokecaj úplně v pohodě... A ta červená OII byla fakt šílená, proč jsi jí vůbec fotil?! scaniu jsem fotil na dovci pracuji na hetichu auta delam po praci kamcu vezmu OII sem nefotil to jsem fotil sam sebe a ty OII sen si vsimnoul nahodou Tak doubrou noc Jenom technická, co děláš tak brzo ráno na netu? Sem prisel z hospody ale psssssssssss kol7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky