divx Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 Ja bych na tech hasicich taky prespal at se muzem trosku opit a pobavit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 Co ta Scania Martine, s tou jako budeš jezdit? Já myslel, že děláš jako automechanik...A Kamču určitě vem, ženský si vždycky pokecaj úplně v pohodě... A ta červená OII byla fakt šílená, proč jsi jí vůbec fotil?! scaniu jsem fotil na dovci pracuji na hetichu auta delam po praci kamcu vezmu OII sem nefotil to jsem fotil sam sebe a ty OII sen si vsimnoul nahodou Tak doubrou noc Jenom technická, co děláš tak brzo ráno na netu? Sem prisel z hospody ale psssssssssss kol7 Dej mi číslo na Kamču, potřebuji jí napsat že jsi nebyl v hospodě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 Ja bych na tech hasicich taky prespal at se muzem trosku opit a pobavit Já pokud dorazím tak se Štefi spíme a pobavíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 Ja bych na tech hasicich taky prespal at se muzem trosku opit a pobavit Já pokud dorazím tak se Štefi spíme a pobavíme Pořeším ten stan a uvidíme, snad tam nebudu s Janinkou sám, a i kdyby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 Ja bych na tech hasicich taky prespal at se muzem trosku opit a pobavit Já pokud dorazím tak se Štefi spíme a pobavíme Pořeším ten stan a uvidíme, snad tam nebudu s Janinkou sám, a i kdyby Bojím bojím ..hele aby jsi se potom nedivil až tam budeš sám ...ono víš jak to vypadá. Nebylo by lepší mít malé stany a veký pořešit až někdy na 100% akci více lidí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 Ja bych na tech hasicich taky prespal at se muzem trosku opit a pobavit Já pokud dorazím tak se Štefi spíme a pobavíme Pořeším ten stan a uvidíme, snad tam nebudu s Janinkou sám, a i kdyby Bojím bojím ..hele aby jsi se potom nedivil až tam budeš sám ...ono víš jak to vypadá. Nebylo by lepší mít malé stany a veký pořešit až někdy na 100% akci více lidí? Neboj, zatím ho neberu, jen se musím pozeptat, ti kteří by mi ho půjčili bez problémů tu nejsou, tak to možná bude chtít víc usilí Ale zkusím navrhnout veliteli že bych lehce udělal propagaci praporu ale spíš bysme propagovali letku, s takovým stanem by byla nepřehlédnutelná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 Ja bych na tech hasicich taky prespal at se muzem trosku opit a pobavit Já pokud dorazím tak se Štefi spíme a pobavíme Pořeším ten stan a uvidíme, snad tam nebudu s Janinkou sám, a i kdyby Bojím bojím ..hele aby jsi se potom nedivil až tam budeš sám ...ono víš jak to vypadá. Nebylo by lepší mít malé stany a veký pořešit až někdy na 100% akci více lidí? Neboj, zatím ho neberu, jen se musím pozeptat, ti kteří by mi ho půjčili bez problémů tu nejsou, tak to možná bude chtít víc usilí Ale zkusím navrhnout veliteli že bych lehce udělal propagaci praporu ale spíš bysme propagovali letku, s takovým stanem by byla nepřehlédnutelná No tak to každopádně ...ještě by to chtělo udělat vlajku letky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divx Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 Ja bych na tech hasicich taky prespal at se muzem trosku opit a pobavit Já pokud dorazím tak se Štefi spíme a pobavíme Pořeším ten stan a uvidíme, snad tam nebudu s Janinkou sám, a i kdyby Bojím bojím ..hele aby jsi se potom nedivil až tam budeš sám ...ono víš jak to vypadá. Nebylo by lepší mít malé stany a veký pořešit až někdy na 100% akci více lidí? Neboj, zatím ho neberu, jen se musím pozeptat, ti kteří by mi ho půjčili bez problémů tu nejsou, tak to možná bude chtít víc usilí Ale zkusím navrhnout veliteli že bych lehce udělal propagaci praporu ale spíš bysme propagovali letku, s takovým stanem by byla nepřehlédnutelná No tak to každopádně ...ještě by to chtělo udělat vlajku letky :-) brej napad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 Ja bych na tech hasicich taky prespal at se muzem trosku opit a pobavit Já pokud dorazím tak se Štefi spíme a pobavíme Pořeším ten stan a uvidíme, snad tam nebudu s Janinkou sám, a i kdyby Bojím bojím ..hele aby jsi se potom nedivil až tam budeš sám ...ono víš jak to vypadá. Nebylo by lepší mít malé stany a veký pořešit až někdy na 100% akci více lidí? Neboj, zatím ho neberu, jen se musím pozeptat, ti kteří by mi ho půjčili bez problémů tu nejsou, tak to možná bude chtít víc usilí Ale zkusím navrhnout veliteli že bych lehce udělal propagaci praporu ale spíš bysme propagovali letku, s takovým stanem by byla nepřehlédnutelná No tak to každopádně ...ještě by to chtělo udělat vlajku letky :-) brej napad Tak nebyl by v tom problém ...ale jsou to zase další peníze ...mě je to jedno ..klidně se poptám kolik by stála ..ale myslím že jí všichni chtít nebudou ....víš jak to je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divx Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 Co ta Scania Martine, s tou jako budeš jezdit? Já myslel, že děláš jako automechanik...A Kamču určitě vem, ženský si vždycky pokecaj úplně v pohodě... A ta červená OII byla fakt šílená, proč jsi jí vůbec fotil?! scaniu jsem fotil na dovci pracuji na hetichu auta delam po praci kamcu vezmu OII sem nefotil to jsem fotil sam sebe a ty OII sen si vsimnoul nahodou Tak doubrou noc Jenom technická, co děláš tak brzo ráno na netu? Sem prisel z hospody ale psssssssssss kol7 Dej mi číslo na Kamču, potřebuji jí napsat že jsi nebyl v hospodě nedam a ona to stejne vi sem ji vzbudil kdyz jsem prisel a to jsem byl maskovanej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 Hrál jsi ožralého a myslel jsi si že tě nepozná že? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divx Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 Ja bych na tech hasicich taky prespal at se muzem trosku opit a pobavit Já pokud dorazím tak se Štefi spíme a pobavíme Pořeším ten stan a uvidíme, snad tam nebudu s Janinkou sám, a i kdyby Bojím bojím ..hele aby jsi se potom nedivil až tam budeš sám ...ono víš jak to vypadá. Nebylo by lepší mít malé stany a veký pořešit až někdy na 100% akci více lidí? Neboj, zatím ho neberu, jen se musím pozeptat, ti kteří by mi ho půjčili bez problémů tu nejsou, tak to možná bude chtít víc usilí Ale zkusím navrhnout veliteli že bych lehce udělal propagaci praporu ale spíš bysme propagovali letku, s takovým stanem by byla nepřehlédnutelná No tak to každopádně ...ještě by to chtělo udělat vlajku letky :-) brej napad Tak nebyl by v tom problém ...ale jsou to zase další peníze ...mě je to jedno ..klidně se poptám kolik by stála ..ale myslím že jí všichni chtít nebudou ....víš jak to je? kaslem na ne oni tomu nerozumi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divx Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 Hrál jsi ožralého a myslel jsi si že tě nepozná že? ja to nehral ja byl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 kaslem na ne oni tomu nerozumi No ....víš co ...ale ve dvou to platit bude blbé ..nemyslíš Dokážu si typnout že kdyby byla veliká a ještě se to udělalo kvalitně tak by vyšla tak na 1000 ...ale záleží na tom jak moc bude veliké logo ...zeptat se můžu no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 Hrál jsi ožralého a myslel jsi si že tě nepozná že? ja to nehral ja byl Michale ..máme parťáka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divx Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 tak to zjisti a uvidime ale bylo by good mit na srazu vlastni prapor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 tak to zjisti a uvidime ale bylo by good mit na srazu vlastni prapor Tak to jako každopádně ...nechal bych udělat nějakou nerezovou skládací tyč aby se to dalo vozit a něco na zatlučení ...bylo by to maso:-) Potom zafouká v noci vítr a rozseká to někomu auto a to bude prdel :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 29. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 tak to zjisti a uvidime ale bylo by good mit na srazu vlastni prapor Tak to jako každopádně ...nechal bych udělat nějakou nerezovou skládací tyč aby se to dalo vozit a něco na zatlučení ...bylo by to maso:-) Potom zafouká v noci vítr a rozseká to někomu auto a to bude prdel :-) Vlajku uz jsem tak nejak resil cca pred 2 mesicema...nasel jsem firmu, ktera dela oficialni vlajky (EU, CZ, hasice, apod...) vlajka na ven s tyci cca 6 tisic :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 tak to zjisti a uvidime ale bylo by good mit na srazu vlastni prapor Tak to jako každopádně ...nechal bych udělat nějakou nerezovou skládací tyč aby se to dalo vozit a něco na zatlučení ...bylo by to maso:-) Potom zafouká v noci vítr a rozseká to někomu auto a to bude prdel :-) Vlajku uz jsem tak nejak resil cca pred 2 mesicema...nasel jsem firmu, ktera dela oficialni vlajky (EU, CZ, hasice, apod...) vlajka na ven s tyci cca 6 tisic :-( Nechal bych jí udělat normálně ...nebudem nechávat dělat vlaku která vydrží 3 roky venku ...Byla by to vlajka která bude párkrát za rok venku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 29. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 tak to zjisti a uvidime ale bylo by good mit na srazu vlastni prapor Tak to jako každopádně ...nechal bych udělat nějakou nerezovou skládací tyč aby se to dalo vozit a něco na zatlučení ...bylo by to maso:-) Potom zafouká v noci vítr a rozseká to někomu auto a to bude prdel :-) Vlajku uz jsem tak nejak resil cca pred 2 mesicema...nasel jsem firmu, ktera dela oficialni vlajky (EU, CZ, hasice, apod...) vlajka na ven s tyci cca 6 tisic :-( Nechal bych jí udělat normálně ...nebudem nechávat dělat vlaku která vydrží 3 roky venku ...Byla by to vlajka která bude párkrát za rok venku. a kdyz uz jsme u tech ofionalit....uz mam napad i na hymnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 tak to zjisti a uvidime ale bylo by good mit na srazu vlastni prapor Tak to jako každopádně ...nechal bych udělat nějakou nerezovou skládací tyč aby se to dalo vozit a něco na zatlučení ...bylo by to maso:-) Potom zafouká v noci vítr a rozseká to někomu auto a to bude prdel :-) Vlajku uz jsem tak nejak resil cca pred 2 mesicema...nasel jsem firmu, ktera dela oficialni vlajky (EU, CZ, hasice, apod...) vlajka na ven s tyci cca 6 tisic :-( Nechal bych jí udělat normálně ...nebudem nechávat dělat vlaku která vydrží 3 roky venku ...Byla by to vlajka která bude párkrát za rok venku. a kdyz uz jsme u tech ofionalit....uz mam napad i na hymnu Ty jo ...tak to je mazec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 29. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 Jiriku....copak potrebujes...ze sis me pridal mezi kamarady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 Jiriku....copak potrebujes...ze sis me pridal mezi kamarady Ale tak nic ..já se tu jenom tak poflakuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 30. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2007 tak to zjisti a uvidime ale bylo by good mit na srazu vlastni prapor Tak to jako každopádně ...nechal bych udělat nějakou nerezovou skládací tyč aby se to dalo vozit a něco na zatlučení ...bylo by to maso:-) Potom zafouká v noci vítr a rozseká to někomu auto a to bude prdel :-) Vlajku uz jsem tak nejak resil cca pred 2 mesicema...nasel jsem firmu, ktera dela oficialni vlajky (EU, CZ, hasice, apod...) vlajka na ven s tyci cca 6 tisic :-( Nechal bych jí udělat normálně ...nebudem nechávat dělat vlaku která vydrží 3 roky venku ...Byla by to vlajka která bude párkrát za rok venku. a kdyz uz jsme u tech ofionalit....uz mam napad i na hymnu Ty jo ...tak to je mazec Vlajka, hymna, to už je stát, ne? Mám nápad na politické zřízení: VOJENSKÁ DIKTATURA, jsem mimochodem prezident Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 30. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2007 Aááá, první podřízený je tu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky