Geoo Vloženo 31. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 Tak jsem tu zmastil par navrhu, dle predlohy naseho umelecky nadaneho a hlavne talentovaneho Jirika...cumte a diskutujte...Dle meho varianta 3 pekna (mozna problem s vicebarevnym tiskem), jinak se mi libi (jakpak taky ne, kdyz jsem to delal ja ) varianta 7...kridla by mohla zasahovat trosku do rukavu... Já jsem určitě pro variantu 3. Varianta 6,7 zavrhuji (můj nároz) Tak a naskytuje se tedy otázka jestli tam budeme mít ocásek pod znakem nebo to necháme bez něj Jinak předsedo, mohl by jsi tedy udělat Variantu 3 s nápisem Ždárská letka nad znakem? ....samostatně (barvu písma stejně jako je znak) PS: Předsedo ...pápis má být Žďárská letka ..ne ŽďáRSká letka Můj názor je, původní návrh jen překreslit vektorově nebo proč to vlastně děláš a nic neměnit, tzn. varinata 3, ale křídla dál od sebe a ocásek. no ...a více nahoru ...myslím že jako orel to vypadalo dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 31. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 Tak tu byl vznesen protest, ze logo nemuze byt bez ocasku....TADY JE... A to necháme udělat a dostane ho ten kdo bude zlobit Tak to si někteří předsedové nemusí ani vozit své tričko Joooo hochu ...tak s tímto logem jsi si teď zavařil No, plkáme kolem a brzdí to výrobu triček, mě se vážně nejvíc líbí původní JIRIK'S LOGO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 31. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 Tak tu byl vznesen protest, ze logo nemuze byt bez ocasku....TADY JE... A to necháme udělat a dostane ho ten kdo bude zlobit Tak to si někteří předsedové nemusí ani vozit své tričko Joooo hochu ...tak s tímto logem jsi si teď zavařil No, plkáme kolem a brzdí to výrobu triček, mě se vážně nejvíc líbí původní JIRIK'S LOGO Ty vole ....to je mazec ...logo letky s Č.rá..m Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 31. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 Tak tu byl vznesen protest, ze logo nemuze byt bez ocasku....TADY JE... A to necháme udělat a dostane ho ten kdo bude zlobit Tak to si někteří předsedové nemusí ani vozit své tričko Joooo hochu ...tak s tímto logem jsi si teď zavařil No, plkáme kolem a brzdí to výrobu triček, mě se vážně nejvíc líbí původní JIRIK'S LOGO no abyste se nepo.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 31. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 no ...a více nahoru ...myslím že jako orel to vypadalo dobře Přesně tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 31. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 no abyste se nepo.... No ještě víc od sebe a nahoru ta křídla, prosím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 31. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 no abyste se nepo.... No ještě víc od sebe a nahoru ta křídla, prosím a kdyby jsi ještě maliko vystínoval nebo zelílil ten ocas (myslím ten černý ..ne ten růžový) Aby to sedělo ke křídlům Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 31. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 no abyste se nepo.... No ještě víc od sebe a nahoru ta křídla, prosím tech variant jsem delal, protoze jsme se tak s Jirikem domluvili !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 31. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 no abyste se nepo.... No ještě víc od sebe a nahoru ta křídla, prosím a kdyby jsi ještě maliko vystínoval nebo zelílil ten ocas (myslím ten černý ..ne ten růžový) Aby to sedělo ke křídlům To jsem ani nepsal, myslel jsem, že předseda ví, že ocas musí být pořádný jako křídla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 31. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 no abyste se nepo.... No ještě víc od sebe a nahoru ta křídla, prosím a kdyby jsi ještě maliko vystínoval nebo zelílil ten ocas (myslím ten černý ..ne ten růžový) Aby to sedělo ke křídlům Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 31. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 tech variant jsem delal, protoze jsme se tak s Jirikem domluvili !!! Nečil se hned, sám jsi psal čumte a diskutujte, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 31. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 no abyste se nepo.... No ještě víc od sebe a nahoru ta křídla, prosím a kdyby jsi ještě maliko vystínoval nebo zelílil ten ocas (myslím ten černý ..ne ten růžový) Aby to sedělo ke křídlům To jsem ani nepsal, myslel jsem, že předseda ví, že ocas musí být pořádný jako křídla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 31. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 tech variant jsem delal, protoze jsme se tak s Jirikem domluvili !!! Nečil se hned, sám jsi psal čumte a diskutujte, ne? se necilim, voe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 31. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 no abyste se nepo.... No ještě víc od sebe a nahoru ta křídla, prosím a kdyby jsi ještě maliko vystínoval nebo zelílil ten ocas (myslím ten černý ..ne ten růžový) Aby to sedělo ke křídlům Hele ..ještě k tomu ocasu ...nedokázal by jsi to maliko jako ...ne tak aby to byla jeom tustá čára ale aby to by jako různě jako ty křídla ...třeba na spodku širší? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 31. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 tech variant jsem delal, protoze jsme se tak s Jirikem domluvili !!! Nečil se hned, sám jsi psal čumte a diskutujte, ne? se necilim, voe Vypadáš tak A neříkej nám furt voe Víš jaká je teď nejhorší nadávka na Vysočině ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 31. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 no abyste se nepo.... No ještě víc od sebe a nahoru ta křídla, prosím a kdyby jsi ještě maliko vystínoval nebo zelílil ten ocas (myslím ten černý ..ne ten růžový) Aby to sedělo ke křídlům Hele ..ještě k tomu ocasu ...nedokázal by jsi to maliko jako ...ne tak aby to byla jeom tustá čára ale aby to by jako různě jako ty křídla ...třeba na spodku širší? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 31. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 tech variant jsem delal, protoze jsme se tak s Jirikem domluvili !!! Nečil se hned, sám jsi psal čumte a diskutujte, ne? se necilim, voe Vypadáš tak A neříkej nám furt voe Víš jaká je teď nejhorší nadávka na Vysočině ? vypadam blbe, ja vim...ale s tim uz nic neudelam. Nejhorsi nadavka ? ... PLANTAZNIKU ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 31. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 no abyste se nepo.... No ještě víc od sebe a nahoru ta křídla, prosím a kdyby jsi ještě maliko vystínoval nebo zelílil ten ocas (myslím ten černý ..ne ten růžový) Aby to sedělo ke křídlům Hele ..ještě k tomu ocasu ...nedokázal by jsi to maliko jako ...ne tak aby to byla jeom tustá čára ale aby to by jako různě jako ty křídla ...třeba na spodku širší? Martine je to pelší ale zkus to nějak méně uměleji ..jako by to obkreslit z toho mého kresléného ...né aby to bylo tak postejnalé ale přirozené ke křídlům Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 31. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 tech variant jsem delal, protoze jsme se tak s Jirikem domluvili !!! Nečil se hned, sám jsi psal čumte a diskutujte, ne? se necilim, voe Vypadáš tak A neříkej nám furt voe Víš jaká je teď nejhorší nadávka na Vysočině ? vypadam blbe, ja vim...ale s tim uz nic neudelam. Nejhorsi nadavka ? ... PLANTAZNIKU ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 31. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 no abyste se nepo.... No ještě víc od sebe a nahoru ta křídla, prosím a kdyby jsi ještě maliko vystínoval nebo zelílil ten ocas (myslím ten černý ..ne ten růžový) Aby to sedělo ke křídlům Hele ..ještě k tomu ocasu ...nedokázal by jsi to maliko jako ...ne tak aby to byla jeom tustá čára ale aby to by jako různě jako ty křídla ...třeba na spodku širší? Martine je to pelší ale zkus to nějak méně uměleji ..jako by to obkreslit z toho mého kresléného ...né aby to bylo tak postejnalé ale přirozené ke křídlům Pockej...Ty az se mi distanes do ruky Ted iz s tim nemuzu ztracet cas....pohraju si tim (logem) o vikendu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 31. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 Předsedo ...ty křídla takto ...co ..méne od sebe ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 31. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 Pockej...Ty az se mi distanes do ruky Ted iz s tim nemuzu ztracet cas....pohraju si tim (logem) o vikendu Já jsem myslel že by mu to dneska poslal aby udělal vzorek a mohli jsem ho okouknout za týden na pyrosu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 31. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 Předsedo ...ty křídla takto ...co ..méne od sebe ... hotovo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 31. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 Předsedo ...ty křídla takto ...co ..méne od sebe ... hotovo co hotovo ...toto je jenom rukou a mám křivě křídla ..to bylo jenom pro presentaci tobě aby jsi to tak uděl ...já to jako ty přesně neumím a jestli ještě dopiluješ ocas ...tak to bude dobré Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 31. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 Předsedo ...ty křídla takto ...co ..méne od sebe ... hotovo co hotovo ...toto je jenom rukou a mám křivě křídla ..to bylo jenom pro presentaci tobě aby jsi to tak uděl ...já to jako ty přesně neumím a jestli ještě dopiluješ ocas ...tak to bude dobré hotovo...jako ze to mam hotovo v PC, ale uz to sem nebudu davat...bych se musel zblaaznit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky