Geoo Vloženo 31. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 hotovo...jako ze to mam hotovo v PC, ale uz to sem nebudu davat...bych se musel zblaaznit No o to nám šlo aby jsi se zbláznil Ne ...ještě mi tam udělej nápis a něco s ocasem a bude to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 31. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 Předsedo ...ty křídla takto ...co ..méne od sebe ... hotovo co hotovo ...toto je jenom rukou a mám křivě křídla ..to bylo jenom pro presentaci tobě aby jsi to tak uděl ...já to jako ty přesně neumím a jestli ještě dopiluješ ocas ...tak to bude dobré Martínku, dopiluj to, už chybí jen kousíček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 31. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 hotovo...jako ze to mam hotovo v PC, ale uz to sem nebudu davat...bych se musel zblaaznit No o to nám šlo aby jsi se zbláznil Ne ...ještě mi tam udělej nápis a něco s ocasem a bude to A pak už tě přestanem šikanovat Jsme to hned na začátku měli nakreslit pastelkama a dát to překreslit Tobě a jen tě u toho řídit a kontrolovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 31. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 hotovo...jako ze to mam hotovo v PC, ale uz to sem nebudu davat...bych se musel zblaaznit No o to nám šlo aby jsi se zbláznil Ne ...ještě mi tam udělej nápis a něco s ocasem a bude to A pak už tě přestanem šikanovat Jsme to hned na začátku měli nakreslit pastelkama a dát to překreslit Tobě a jen tě u toho řídit a kontrolovat Ne ...škanovat budem pořád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 31. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 Mizím pracovat kucí, tak to tu zvládněte BZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 31. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 hotovo...jako ze to mam hotovo v PC, ale uz to sem nebudu davat...bych se musel zblaaznit No o to nám šlo aby jsi se zbláznil Ne ...ještě mi tam udělej nápis a něco s ocasem a bude to A pak už tě přestanem šikanovat Jsme to hned na začátku měli nakreslit pastelkama a dát to překreslit Tobě a jen tě u toho řídit a kontrolovat Ne ...škanovat budem pořád Neříkej to nahlas, pak to nebude tak účinné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 31. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 Mizím pracovat kucí, tak to tu zvládněte BZ bude to složité ale myslím že to zmáknem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 31. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 Mizím pracovat kucí, tak to tu zvládněte BZ bude to složité ale myslím že to zmáknem Jj, snad nezklameš důvěru strany a vlády! Já se jdu věnovat zbraním a technice svěřené mi pracujícím lidem! Buduj vlast, posílíš mír! Čest! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 31. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 Mizím pracovat kucí, tak to tu zvládněte BZ bude to složité ale myslím že to zmáknem Jj, snad nezklameš důvěru strany a vlády! Já se jdu věnovat zbraním a technice svěřené mi pracujícím lidem! Buduj vlast, posílíš mír! Čest! Co to je za heslo prosím tě?????? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 31. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 Co to je za heslo prosím tě?????? To je několik víc hesel dohromady plus slova ze staré přísahy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 31. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 Pánové přeji hezký víkend ...já se jedu čvachtat na vodu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 31. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 Pánové přeji hezký víkend ...já se jedu čvachtat na vodu ... A jaktože jsi ještě na netu, vodáku? Tady je minulonedlění dodatek, až teď jsem se dostal k tomu dát sem foto jak nám blbne net Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 31. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 A fotečka z autokina a Fabia dárečky Luďa vyhrál župan, udělal tam s ním celkem dobrou show, já taky něco, ale byl jsem hodný Víc tady, u Jihočechů, kteří tam s náma byli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Září 2007 Sdílet Vloženo 1. Září 2007 Luďa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divx Vloženo 2. Září 2007 Sdílet Vloženo 2. Září 2007 Luďa nemachruj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 Pánové přeji hezký víkend ...já se jedu čvachtat na vodu ... A jaktože jsi ještě na netu, vodáku? Tady je minulonedlění dodatek, až teď jsem se dostal k tomu dát sem foto jak nám blbne net S těma zátkama to je zase nějaký podvod co?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 A fotečka z autokina a Fabia dárečky Luďa vyhrál župan, udělal tam s ním celkem dobrou show, já taky něco, ale byl jsem hodný Víc tady, u Jihočechů, kteří tam s náma byli. Hezká akce ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 3. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Září 2007 Luďa Luda se stal hlavni tvari promo akce na novou Fabii ? Cekal bych vysokou prsatou blondynu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 3. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Září 2007 (editace) Moje malickost s obema princeznama... (Vsimnete si skoro-podobnosti obou RZ) Editováno: 3. Září 2007, autor: acter Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 3. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Září 2007 V sobotu na poli... ...predseda sbiral brambory... ...RoSinka stala na poli... ...byla cela od blata... ...a pani predsedova zapomnela fotak... ...takze uvidite h**** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 Luďa Luda se stal hlavni tvari promo akce na novou Fabii ? Cekal bych vysokou prsatou blondynu Luďo, nic proti, ale předseda má zase pravdu a musím s ním plně souhlasit ...uvítal bych na té fábii opravdu něco jiného Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 Moje malickost s obema princeznama...(Vsimnete si skoro-podobnosti obou RZ) Měl by jsi se oholit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 3. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Září 2007 Moje malickost s obema princeznama...(Vsimnete si skoro-podobnosti obou RZ) Měl by jsi se oholit Vzdycky takhle v patek k veceru.... ...to mam padla...hned se taky vozeru...teda oholim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 Jak jsi popojel se znakem ...máš do nějak dotažené do zdárného konce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 3. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Září 2007 Jak jsi popojel se znakem ...máš do nějak dotažené do zdárného konce? Doufam... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky