Geoo Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 Jak jsi popojel se znakem ...máš do nějak dotažené do zdárného konce? Doufam... OK ...hele a jak nápis ždárská letka nebude to velkým lepší? a nápis taky větší ..o něco ...? Co myslíš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 3. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Září 2007 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 Tak tedy vzorek trička bude vypadat nějak takto: Co vy na to? C osi myslíte o velikostech písma a velikostech znaků? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 Moje malickost s obema princeznama...(Vsimnete si skoro-podobnosti obou RZ) S těma RZ jsi myslel, jako že obě jsou už staré? 2J6, 2J7, i já mám 2J9 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 Luďa Luda se stal hlavni tvari promo akce na novou Fabii ? Cekal bych vysokou prsatou blondynu Luďo, nic proti, ale předseda má zase pravdu a musím s ním plně souhlasit ...uvítal bych na té fábii opravdu něco jiného No jelikož si nová Fabie dělá ambice být rodinným vozem a chce dokázat že je větší než její předchůdkyně, myslím, že věděli proč fotili zrovna Luďu Prsatá blondýna k rodině moc nejde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 Luďa Luda se stal hlavni tvari promo akce na novou Fabii ? Cekal bych vysokou prsatou blondynu Luďo, nic proti, ale předseda má zase pravdu a musím s ním plně souhlasit ...uvítal bych na té fábii opravdu něco jiného No jelikož si nová Fabie dělá ambice být rodinným vozem a chce dokázat že je větší než její předchůdkyně, myslím, že věděli proč fotili zrovna Luďu Prsatá blondýna k rodině moc nejde Luďa v županu jo!! :smich: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 Tak tedy vzorek trička bude vypadat nějak takto: Co vy na to? C osi myslíte o velikostech písma a velikostech znaků? Já bych řekl, že dobrý, snad jen jedna věc, neměl původní ocas všechna péra stejně dlouhá? To se mi zdálo lepší... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 Tak tedy vzorek trička bude vypadat nějak takto: Co vy na to? C osi myslíte o velikostech písma a velikostech znaků? Já bych řekl, že dobrý, snad jen jedna věc, neměl původní ocas všechna péra stejně dlouhá? To se mi zdálo lepší... Otevři si oba ty znaky a porovnej si to ...já jsem to taky tak udělal a u toho se zdržuji hlasování ...to je pánové na Vás Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 Tak tedy vzorek trička bude vypadat nějak takto: Co vy na to? C osi myslíte o velikostech písma a velikostech znaků? Já bych řekl, že dobrý, snad jen jedna věc, neměl původní ocas všechna péra stejně dlouhá? To se mi zdálo lepší... Otevři si oba ty znaky a porovnej si to ...já jsem to taky tak udělal a u toho se zdržuji hlasování ...to je pánové na Vás Které dva myslíš? Původní a poslední Martinovu verzi? Pokud ano, líbí se mi víc původní ocas a hlasuji pro něj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 A co včera Jiříku, dali jste návštěvy nebo padli? My lehli ve 23 a úplně KO A ráno v 03:00 ještě větší psycho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 Tak tedy vzorek trička bude vypadat nějak takto: Co vy na to? C osi myslíte o velikostech písma a velikostech znaků? Já bych řekl, že dobrý, snad jen jedna věc, neměl původní ocas všechna péra stejně dlouhá? To se mi zdálo lepší... Otevři si oba ty znaky a porovnej si to ...já jsem to taky tak udělal a u toho se zdržuji hlasování ...to je pánové na Vás Které dva myslíš? Původní a poslední Martinovu verzi? Pokud ano, líbí se mi víc původní ocas a hlasuji pro něj. Předsedo, pro snadnější rozhodování udělej tedy ještě normální ocas ..nějak hezky ...hodíme to vedle sebe. Žádám tě o to jako tvůj podřízenej Děkuji :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 A co včera Jiříku, dali jste návštěvy nebo padli? My lehli ve 23 a úplně KO A ráno v 03:00 ještě větší psycho Hele šli jsme ještě včera na pivo s maminku Štefi a se švarou Štefi :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 A co včera Jiříku, dali jste návštěvy nebo padli? My lehli ve 23 a úplně KO A ráno v 03:00 ještě větší psycho Hele šli jsme ještě včera na pivo s maminku Štefi a se švarou Štefi :-) Odolní jedinci Ale nedivím se, když neděli spala Štefi do 11 a Ty ses vyvaloval na vodě, to my co závodili , se nemůžu dočkat až odpoledne zalezu a umřu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 Jinak už mám předběžně domluvený stan, stolečky i židličky, jen kamínka pořešit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 3. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Září 2007 A co včera Jiříku, dali jste návštěvy nebo padli? My lehli ve 23 a úplně KO A ráno v 03:00 ještě větší psycho Hele šli jsme ještě včera na pivo s maminku Štefi a se švarou Štefi :-) Odolní jedinci Já se nemůžu dočkat až odpoledne zalezu a umřu Copak jste podnikali ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 3. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Září 2007 Jinak už mám předběžně domluvený stan, stolečky i židličky, jen kamínka pořešit Jak teda vypada ta Priba ? Dneska jsem rano videl plakat a dobrej program uz je od dopoledne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 A co včera Jiříku, dali jste návštěvy nebo padli? My lehli ve 23 a úplně KO A ráno v 03:00 ještě větší psycho Hele šli jsme ještě včera na pivo s maminku Štefi a se švarou Štefi :-) Odolní jedinci Já se nemůžu dočkat až odpoledne zalezu a umřu Copak jste podnikali ? Hlídali mi dítě předsedo :smich: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 Jinak už mám předběžně domluvený stan, stolečky i židličky, jen kamínka pořešit Jsi jednička ...jenom já ti s tím tedy napomůžu ...stavění je tedy na tobě nebo až v sobotu odpoledne ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 3. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Září 2007 A co včera Jiříku, dali jste návštěvy nebo padli? My lehli ve 23 a úplně KO A ráno v 03:00 ještě větší psycho Hele šli jsme ještě včera na pivo s maminku Štefi a se švarou Štefi :-) Odolní jedinci Já se nemůžu dočkat až odpoledne zalezu a umřu Copak jste podnikali ? Hlídali mi dítě předsedo :smich: a zase se opili Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 A co včera Jiříku, dali jste návštěvy nebo padli? My lehli ve 23 a úplně KO A ráno v 03:00 ještě větší psycho Hele šli jsme ještě včera na pivo s maminku Štefi a se švarou Štefi :-) Odolní jedinci Ale nedivím se, když neděli spala Štefi do 11 a Ty ses vyvaloval na vodě, to my co závodili , se nemůžu dočkat až odpoledne zalezu a umřu Coooože ...ty jsi jí nechal spát do jedenácti ...ty jo , já jí doma dávám vojnu že musí z postele před pátou a ty mi jí s Janinku tak rozmazlujete!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 A co včera Jiříku, dali jste návštěvy nebo padli? My lehli ve 23 a úplně KO A ráno v 03:00 ještě větší psycho Hele šli jsme ještě včera na pivo s maminku Štefi a se švarou Štefi :-) Odolní jedinci Já se nemůžu dočkat až odpoledne zalezu a umřu Copak jste podnikali ? Hlídali mi dítě předsedo :smich: Jj, hodím sem fotku jak mi to s ní sluší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 a zase se opili Hele, tak to nevím .....hlavně jestli se chovali slušně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 Jinak už mám předběžně domluvený stan, stolečky i židličky, jen kamínka pořešit Jak teda vypada ta Priba ? Dneska jsem rano videl plakat a dobrej program uz je od dopoledne... Příbyslav je krásné historické město ale k plánu: 1) Naši hasiči tam budou jedním z 15 obsluhujících sborů, takže se tam nejspíš pojedu podívat už v pátek, ale jen tak na čumendu a kdyžtak zajistit dobré místo. 2) A v sobotu, pokud dovezeme velký stan, tak tam budem počítám tak od 10+-, pokud ne, tak asi až dýl. Bylo by celkem fajne, kdyby jste se všichni vyjádřili jestli dojedete a přespíte, ať vím jestli stan má cenu. O Jiříkovi, Štefi, Janině a Luďovi vím, jde o zbytek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 Coooože ...ty jsi jí nechal spát do jedenácti ...ty jo , já jí doma dávám vojnu že musí z postele před pátou a ty mi jí s Janinku tak rozmazlujete!!!! Výcvik měla v sobotu, musela pít i za Tebe, tak jsem jí nechal prospat se Ony spaly obě, tak sladce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 a zase se opili Hele, tak to nevím .....hlavně jestli se chovali slušně Samozřejmě, v duchu křesťanských ideálů...miluj bližního svého nebo jak to je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky