Přejít na obsah

ŽĎÁRSKÁ LETKA

acter

Doporučené příspěvky

Tak tedy vzorek trička bude vypadat nějak takto:

post-6377-1188797198_thumb.jpg post-6377-1188797210_thumb.jpg

Co vy na to? C osi myslíte o velikostech písma a velikostech znaků?

Já bych řekl, že dobrý, snad jen jedna věc, neměl původní ocas všechna péra stejně dlouhá? To se mi zdálo lepší...

Otevři si oba ty znaky a porovnej si to ...já jsem to taky tak udělal a u toho se zdržuji hlasování ...to je pánové na Vás :)

Které dva myslíš? Původní a poslední Martinovu verzi? Pokud ano, líbí se mi víc původní ocas a hlasuji pro něj.

Předsedo, pro snadnější rozhodování udělej tedy ještě normální ocas ..nějak hezky ...hodíme to vedle sebe. Žádám tě o to jako tvůj podřízenej :p

Děkuji :-)

Co je mysleno normalnim ocasem ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jinak už mám předběžně domluvený stan, stolečky i židličky, jen kamínka pořešit :p

Jak teda vypada ta Priba ? Dneska jsem rano videl plakat a dobrej program uz je od dopoledne...

Příbyslav je krásné historické město :p ale k plánu:

1) Naši hasiči tam budou jedním z 15 obsluhujících sborů, takže se tam nejspíš pojedu podívat už v pátek, ale jen tak na čumendu a kdyžtak zajistit dobré místo.

2) A v sobotu, pokud dovezeme velký stan, tak tam budem počítám tak od 10+-, pokud ne, tak asi až dýl.

Bylo by celkem fajne, kdyby jste se všichni vyjádřili jestli dojedete a přespíte, ať vím jestli stan má cenu. O Jiříkovi, Štefi, Janině a Luďovi vím, jde o zbytek...

Dam vedet zitra...proberu s polovickou...

Odkaz ke komentáři

Asi jdu pracovat, s Vámi nic není :p

Předseda zatím namaluje ocas a já to po O zkouknu :p

A Jiřík mě asi bude chtít zbít, takže je nejvyšší čas :p

Ale nemusel bys mě bít, znáš mě, a když bych třeba já musel někam daleko odjet, taky bych Ti janinku svěřil NA OPATROVÁNÍ -_-

Odkaz ke komentáři

Ale nemusel bys mě bít, znáš mě, a když bych třeba já musel někam daleko odjet, taky bych Ti janinku svěřil NA OPATROVÁNÍ -_-

Musíme si pomáhat jo?

Odkaz ke komentáři

Já ti ani nevím proč tě nechci zabít ...mě je tě spíše líto :p

Prt. víš, že by vyhrál ten silnější a prt. bys tu zůstal s předsedou sám :p Btw, vysvětlíš mu ten ocas? Já myslel, že jsem to s délkou per napsal srozumitelně...

Odkaz ke komentáři

Jinak už mám předběžně domluvený stan, stolečky i židličky, jen kamínka pořešit :p

Jak teda vypada ta Priba ? Dneska jsem rano videl plakat a dobrej program uz je od dopoledne...

Příbyslav je krásné historické město :p ale k plánu:

1) Naši hasiči tam budou jedním z 15 obsluhujících sborů, takže se tam nejspíš pojedu podívat už v pátek, ale jen tak na čumendu a kdyžtak zajistit dobré místo.

2) A v sobotu, pokud dovezeme velký stan, tak tam budem počítám tak od 10+-, pokud ne, tak asi až dýl.

Bylo by celkem fajne, kdyby jste se všichni vyjádřili jestli dojedete a přespíte, ať vím jestli stan má cenu. O Jiříkovi, Štefi, Janině a Luďovi vím, jde o zbytek...

Dam vedet zitra...proberu s polovickou...

tak tam asi prespime...

Odkaz ke komentáři

Ne, vážně, koukni Martine na původní Jiříkův ocas a na svůj, Jirka měl péra všechna přibližně stejně dlouhá, Ty máš ocas do špičky, myslím, že ten Jiříkův byl estetičtější...

Jo ...stav se a já ti ukážu svůj ocas ..nekoukaje pořád na svůj :p

Odkaz ke komentáři

Ne, vážně, koukni Martine na původní Jiříkův ocas a na svůj, Jirka měl péra všechna přibližně stejně dlouhá, Ty máš ocas do špičky, myslím, že ten Jiříkův byl estetičtější...

V patek se Vam ten rovnomernej ocas nelibil...Jirka to chtel predelat...byl tam uplne stejnej, jak ma Jirka, jen ne jednotliva pera do spicky, ale zakulaceny...

Odkaz ke komentáři

V patek se Vam ten rovnomernej ocas nelibil...Jirka to chtel predelat...byl tam uplne stejnej, jak ma Jirka, jen ne jednotliva pera do spicky, ale zakulaceny...

martine, já jsem to tak vůbec ale nemyslel ...šlo o to jenom ho jako vystínovat ...toto mě nenapadlo ...asi jsem se špatně vyjádřil ...omlouvám se ti

Odkaz ke komentáři

martine, já jsem to tak vůbec ale nemyslel ...šlo o to jenom ho jako vystínovat ...toto mě nenapadlo ...asi jsem se špatně vyjádřil ...omlouvám se ti

Nemyslel jsem to jako ze je neco spatne...ale pri sitotisku se moc stinovat neda...podle me...takze nejaky stiny a gradienty jsou bezpredmetny...

Odkaz ke komentáři

Nemyslel jsem to jako ze je neco spatne...ale pri sitotisku se moc stinovat neda...podle me...takze nejaky stiny a gradienty jsou bezpredmetny...

Tak v tom máš určitě pravdu, ale já jsem nemyslel to stínování ...tady šlo o to, jak jsi to měl klasicky poprvé aby jsi tam udělal různé tlouštky čar ...jako je na koncích křídel. Taky to nemyslím nějak špatně Matrine ..jenom já ti to asi neumím odborně vysvětlit :-)

Odkaz ke komentáři

Tak v tom máš určitě pravdu, ale já jsem nemyslel to stínování ...tady šlo o to, jak jsi to měl klasicky poprvé aby jsi tam udělal různé tlouštky čar ...jako je na koncích křídel. Taky to nemyslím nějak špatně Matrine ..jenom já ti to asi neumím odborně vysvětlit :-)

Ale houby....ve Zdarske letce je to samej odbornik :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...