Geoo Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 Ale houby....ve Zdarske letce je to samej odbornik To je možné , ale každej v jiném oboru A co ted teda.....ted uz to je cajk ? Není....Zkus to udělat přesně podle mého návrhu ale svojí technologií. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 3. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Září 2007 (editace) Editováno: 3. Září 2007, autor: acter Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 Koukám, že ocas je nejdůležitější Předsedo, koukni na příspěvek č. 1, tam ten ocas je-péra u sebe, délka lehce do obloučku, nevím jak to lépe popsat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 Mizím, musím volat do škoda kvůli tomu chladiči, tak zatím. měj se a ať dobře pořídíš. Až příjdeš tak tu možná už budou fotky z vody :-) Tak nový chladič stojí 10 tis. ale poradili mi řešit to přes havarijní pojištění, ale i tak je to pětka a ztráta bonusů, tak nevím, možná ho nechám jen zalepit/zavařit půjde-li to. A kde jsou fotky z vody Jiřinko ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 Koukám, že ocas je nejdůležitější Předsedo, koukni na příspěvek č. 1, tam ten ocas je-péra u sebe, délka lehce do obloučku, nevím jak to lépe popsat. No ...tak to jak tu teď je tak ten první už vypadá celkem že se k tomu hodí ..ten druhej předseda udělal kvůli mě protože jsem to tak chtěl vidělt ale nečekal jsem že to bude tak hnusné ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 Mizím, musím volat do škoda kvůli tomu chladiči, tak zatím. měj se a ať dobře pořídíš. Až příjdeš tak tu možná už budou fotky z vody :-) Tak nový chladič stojí 10 tis. ale poradili mi řešit to přes havarijní pojištění, ale i tak je to pětka a ztráta bonusů, tak nevím, možná ho nechám jen zalepit/zavařit půjde-li to. Co to meleš? ...to je dobrej nápad ...řeš to přes povinné ručení ....nějakého služebáka a je to ...hm? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 Koukám, že ocas je nejdůležitější Předsedo, koukni na příspěvek č. 1, tam ten ocas je-péra u sebe, délka lehce do obloučku, nevím jak to lépe popsat. No ...tak to jak tu teď je tak ten první už vypadá celkem že se k tomu hodí ..ten druhej předseda udělal kvůli mě protože jsem to tak chtěl vidělt ale nečekal jsem že to bude tak hnusné ... Tyhle ocasy k těm křídlům prostě neladí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 Mizím, musím volat do škoda kvůli tomu chladiči, tak zatím. měj se a ať dobře pořídíš. Až příjdeš tak tu možná už budou fotky z vody :-) Tak nový chladič stojí 10 tis. ale poradili mi řešit to přes havarijní pojištění, ale i tak je to pětka a ztráta bonusů, tak nevím, možná ho nechám jen zalepit/zavařit půjde-li to. Co to meleš? ...to je dobrej nápad ...řeš to přes povinné ručení ....nějakého služebáka a je to ...hm? Jakože nějaká služební O něco mi střelila hřebík do chladiče? Hm, tak to asi bude muset být z vaší firmy, nevíš na koho to tady mám hodit? To fakt jedině zastavit nějakej ten debilní traktor příště a volat cajty... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 Jinak málem bych zapomněl na to hlavní: už mám kamínka do stanu, kerosinová, takže když bude teplo a nebude potřeba topit, můžem lítat vrtulníkem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 Mizím, musím volat do škoda kvůli tomu chladiči, tak zatím. měj se a ať dobře pořídíš. Až příjdeš tak tu možná už budou fotky z vody :-) Tak nový chladič stojí 10 tis. ale poradili mi řešit to přes havarijní pojištění, ale i tak je to pětka a ztráta bonusů, tak nevím, možná ho nechám jen zalepit/zavařit půjde-li to. Co to meleš? ...to je dobrej nápad ...řeš to přes povinné ručení ....nějakého služebáka a je to ...hm? Jakože nějaká služební O něco mi střelila hřebík do chladiče? Hm, tak to asi bude muset být z vaší firmy, nevíš na koho to tady mám hodit? To fakt jedině zastavit nějakej ten debilní traktor příště a volat cajty... Přesně tak, když za někým pojedeš , nemusí to být ani služebák ale bude to větší problém ...tak prostě najednou rána a tak ho nějak zastav a jelikož je to na 3 osobu tak zavolat cajty ......narvi tam ale hřebík :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 Kluci, vy jste to nejak rozjeli u letky...soude podle poctu prispevku a uz i logo mate vlastni!!! No to aby i Jihocesi zacli taky nad necim premyslet!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 Jinak málem bych zapomněl na to hlavní: už mám kamínka do stanu, kerosinová, takže když bude teplo a nebude potřeba topit, můžem lítat vrtulníkem co dodat ..................... To zase bude akce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 Kluci, vy jste to nejak rozjeli u letky...soude podle poctu prispevku a uz i logo mate vlastni!!! No to aby i Jihocesi zacli taky nad necim premyslet!! Nazdárek,..... tak je to parta super lidí co si vzájemně dávají slivovici, pijou z jedné falšky, jeden udělá pro druhého vše, hlídají si navzájem děti ...tak proč nemít logo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 3. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Září 2007 Koukám, že ocas je nejdůležitější Předsedo, koukni na příspěvek č. 1, tam ten ocas je-péra u sebe, délka lehce do obloučku, nevím jak to lépe popsat. No ...tak to jak tu teď je tak ten první už vypadá celkem že se k tomu hodí ..ten druhej předseda udělal kvůli mě protože jsem to tak chtěl vidělt ale nečekal jsem že to bude tak hnusné ... Tyhle ocasy k těm křídlům prostě neladí... jsou to rozebrany kridla....jsou identicke tvary ... tak jak se to k tomu nemuze hodit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 Kluci, vy jste to nejak rozjeli u letky...soude podle poctu prispevku a uz i logo mate vlastni!!! No to aby i Jihocesi zacli taky nad necim premyslet!! Nazdárek,..... tak je to parta super lidí co si vzájemně dávají slivovici, pijou z jedné falšky, jeden udělá pro druhého vše, hlídají si navzájem děti ...tak proč nemít logo Jo uz jsem neco slysel!! Kdyz Michal a pak hlavne Luda schaneli tricka pro letku!! Takze uz nejen logo, ale i tricka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 Kluci, vy jste to nejak rozjeli u letky...soude podle poctu prispevku a uz i logo mate vlastni!!! No to aby i Jihocesi zacli taky nad necim premyslet!! Nazdárek,..... tak je to parta super lidí co si vzájemně dávají slivovici, pijou z jedné falšky, jeden udělá pro druhého vše, hlídají si navzájem děti ...tak proč nemít logo Jo uz jsem neco slysel!! Kdyz Michal a pak hlavne Luda schaneli tricka pro letku!! Takze uz nejen logo, ale i tricka... Hele, a ani tady není hranice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 Za chvili si bude letka zkupovat vlastni silnice!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 Za chvili si bude letka zkupovat vlastni silnice!!! Ty jo ...to nás ještě nenapadlo ....a budem vybírat za průjezd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 Za chvili si bude letka zkupovat vlastni silnice!!! Ty jo ...to nás ještě nenapadlo ....a budem vybírat za průjezd Clenove fora to snad budou mit zdarma, ne?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 3. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Září 2007 Za chvili si bude letka zkupovat vlastni silnice!!! Ty jo ...to nás ještě nenapadlo ....a budem vybírat za průjezd Clenove fora to snad budou mit zdarma, ne?! Pouze VZL (Vedeni Zdarske Letky), ostatni clenove ZL sleva 50% a clenove OCFora sleva 20% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 Pouze VZL (Vedeni Zdarske Letky), ostatni clenove ZL sleva 50% a clenove OCFora sleva 20% Coze, tak to jste v ty letce teda pekny vydridusi!!! Takhle okradat kolegy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 3. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Září 2007 Pouze VZL (Vedeni Zdarske Letky), ostatni clenove ZL sleva 50% a clenove OCFora sleva 20% Coze, tak to jste v ty letce teda pekny vydridusi!!! Takhle okradat kolegy... No tak samozrejme zavadime kreditovy system...na jeho zaklade, clen ziskava dalsi vyhody a bonusy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 No tak samozrejme zavadime kreditovy system...na jeho zaklade, clen ziskava dalsi vyhody a bonusy Tak to je dobre!! Doufam, ze vyhody plati o pro cleny z jineho kraje?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 No tak samozrejme zavadime kreditovy system...na jeho zaklade, clen ziskava dalsi vyhody a bonusy Tak to je dobre!! Doufam, ze vyhody plati o pro cleny z jineho kraje?! Nebo se budeš muset přestěhovat na Vysočinu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 To víš na Vysočině je tvrdej chleba!!! Zdarec kucí!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky