Přejít na obsah

ŽĎÁRSKÁ LETKA

acter

Doporučené příspěvky

Mizím, musím volat do škoda kvůli tomu chladiči, tak zatím.

měj se a ať dobře pořídíš. Až příjdeš tak tu možná už budou fotky z vody :-)

Tak nový chladič stojí 10 tis. :help: ale poradili mi řešit to přes havarijní pojištění, ale i tak je to pětka a ztráta bonusů, tak nevím, možná ho nechám jen zalepit/zavařit půjde-li to.

A kde jsou fotky z vody Jiřinko :p?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Koukám, že ocas je nejdůležitější :p

Předsedo, koukni na příspěvek č. 1, tam ten ocas je-péra u sebe, délka lehce do obloučku, nevím jak to lépe popsat.

No ...tak to jak tu teď je tak ten první už vypadá celkem že se k tomu hodí ..ten druhej předseda udělal kvůli mě protože jsem to tak chtěl vidělt ale nečekal jsem že to bude tak hnusné ... :feve:

Odkaz ke komentáři

Tak nový chladič stojí 10 tis. :help: ale poradili mi řešit to přes havarijní pojištění, ale i tak je to pětka a ztráta bonusů, tak nevím, možná ho nechám jen zalepit/zavařit půjde-li to.

Co to meleš? ...to je dobrej nápad ...řeš to přes povinné ručení ....nějakého služebáka a je to ...hm?

Odkaz ke komentáři

Předsedo, koukni na příspěvek č. 1, tam ten ocas je-péra u sebe, délka lehce do obloučku, nevím jak to lépe popsat.

No ...tak to jak tu teď je tak ten první už vypadá celkem že se k tomu hodí ..ten druhej předseda udělal kvůli mě protože jsem to tak chtěl vidělt ale nečekal jsem že to bude tak hnusné ... :feve:

Tyhle ocasy k těm křídlům prostě neladí...

Odkaz ke komentáři

Co to meleš? ...to je dobrej nápad ...řeš to přes povinné ručení ....nějakého služebáka a je to ...hm?

Jakože nějaká služební O něco mi střelila hřebík do chladiče? Hm, tak to asi bude muset být z vaší firmy, nevíš na koho to tady mám hodit? To fakt jedině zastavit nějakej ten debilní traktor příště a volat cajty...

Odkaz ke komentáři

Jakože nějaká služební O něco mi střelila hřebík do chladiče? Hm, tak to asi bude muset být z vaší firmy, nevíš na koho to tady mám hodit? To fakt jedině zastavit nějakej ten debilní traktor příště a volat cajty...

Přesně tak, když za někým pojedeš , nemusí to být ani služebák ale bude to větší problém ...tak prostě najednou rána a tak ho nějak zastav a jelikož je to na 3 osobu tak zavolat cajty ......narvi tam ale hřebík :-)

Odkaz ke komentáři

Kluci, vy jste to nejak rozjeli u letky...soude podle poctu prispevku a uz i logo mate vlastni!!! No to aby i Jihocesi zacli taky nad necim premyslet!! :p

Nazdárek,..... tak je to parta super lidí co si vzájemně dávají slivovici, pijou z jedné falšky, jeden udělá pro druhého vše, hlídají si navzájem děti ...tak proč nemít logo :)

Odkaz ke komentáři

Tyhle ocasy k těm křídlům prostě neladí...

jsou to rozebrany kridla....jsou identicke tvary ... tak jak se to k tomu nemuze hodit

Odkaz ke komentáři

Kluci, vy jste to nejak rozjeli u letky...soude podle poctu prispevku a uz i logo mate vlastni!!! No to aby i Jihocesi zacli taky nad necim premyslet!! :p

Nazdárek,..... tak je to parta super lidí co si vzájemně dávají slivovici, pijou z jedné falšky, jeden udělá pro druhého vše, hlídají si navzájem děti ...tak proč nemít logo :)

Jo uz jsem neco slysel!! ;) Kdyz Michal a pak hlavne Luda schaneli tricka pro letku!! :p Takze uz nejen logo, ale i tricka... :D

Odkaz ke komentáři

Jo uz jsem neco slysel!! ;) Kdyz Michal a pak hlavne Luda schaneli tricka pro letku!! :p Takze uz nejen logo, ale i tricka... :D

Hele, a ani tady není hranice :p

Odkaz ke komentáři

Za chvili si bude letka zkupovat vlastni silnice!!! :smich:

Ty jo ...to nás ještě nenapadlo ....a budem vybírat za průjezd :kuk:

Clenove fora to snad budou mit zdarma, ne?! ;):p

Pouze VZL (Vedeni Zdarske Letky), ostatni clenove ZL sleva 50% a clenove OCFora sleva 20% ;)

Odkaz ke komentáři

Pouze VZL (Vedeni Zdarske Letky), ostatni clenove ZL sleva 50% a clenove OCFora sleva 20% ;)

Coze, tak to jste v ty letce teda pekny vydridusi!!! lol:D Takhle okradat kolegy... :feve:

No tak samozrejme zavadime kreditovy system...na jeho zaklade, clen ziskava dalsi vyhody a bonusy ;)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...